FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Piscitelli entuziasmat de succesul cu FCSB: „E ca și cum am fi luat campionatul”

Piscitelli a fost notat cu 7 în Gazetă pentru prestația din Derby
Piscitelli a fost notat cu 7 în Gazetă pentru prestația din Derby

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2020 19:55

Riccardo Piscitelli a lansat acțiunea din care Vali Lazăr a marcat golul victoriei în Derby, 2-1 cu FCSB! Portarul lui Dinamo a făcut o deposedare în afara careului, a pornit atacul, Ioan Filip l-a deschis excelent pe Deian Sorescu, care i-a oferit orgoliul reușitei mijlocașului revenit în iarnă în tricoul „câinilor”.

- Riccardo, ce feeling ai după această victorie? Acum 2-1, după 1-1 în tur.
- Mă simt fericit, foarte fericit. Mă simt ca și cum aș fi câștigat campionatul, pe cuvânt! Dinamo - FCSB e genul de partidă care te împlinește, iar victoria a fost scopul nostru pentru acest sezon. Păcat de faptul că doar acesta a rămas scopul nostru. Am profitat de șansele noastre, am jucat cu încredere, sper ca noi să jucăm și restul meciurilor precum acest derby.

- Ce urmează pentru voi? Play-out, clar, dar și altceva...
- Avem și Cupa. Trebuie să arătăm că suntem o echipă compactă și bună. Poziția noastră din clasament nu este una care să ne facă onoare, așa că e obligatoriu să terminăm pe un loc cât mai bun.

- Ți-a plăcut golul lui Sin?
- Hai să-ți spun o chestie! Am exersat cu el zilele trecute, la antrenamente, și i-am spus după gol: "Ăsta este pentru mine! Că te-am pregătit pentru superlovitura asta".

- Atmosfera?
- Minunată! Totuși, am fost foarte calm tot meciul, cred că adversarul a avut doar un șut sau două pe poartă. Incredibilă atmosferă, ceva de neuitat!

- FCSB?
- Mi-a plăcut jocul nostru, nu vorbesc despre adversari.

"Am fost un pic șocați de ceea ce i s-a întâmplat lui Slavko, mai ales că am trăit momente teribile și cu fostul nostru antrenor, Eugen Neagoe, la începutul sezonului. Ni s-a spus încă din timpul meciului că este OK, ne-a dat încredere acest lucru"
Riccardo Piscitelli, portar Dinamo

Citește și:

Derby de România, lider de audiență » Cifre peste „Asia Express”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (10)
jabs
jabs  •  19 Februarie 2020, 10:42
Postat de dogbv pe 18 Februarie 2020, 23:05

Mai verifica statisticile... Cu Rednic pe banca, in primul campionat cu format play-off, play-out, Dinamo batea Botosani cu 1-0 in ultima etapa si inytra in play-off cu ultima sansa! Au jucat in ultima etapa cu titlul pe masa (alaturi de Viitorul si fcsb). Viitorul a luat titlul (primul din istorie), iar Dinamo a terminat pe 3! La fel in 2009! Pe de alta parte... 2016 este titlul luat de fcsb in ultimii 10 ani (nu 5 cate sustii) 2009: Urziceni 2010: CFR 2011: Otelul 2012: CFR 2013: Steaua 2014: Steaua 2015: FCSB 2016: Astra 2017: Viitorul 2018: CFR 2019: CFR

Intamplare. Adevarata valoare se vede de 3 ani la voi.deja cand se trage la sorti tintarul meciurilor,dOARdIVIZIAb e trecuta pe locul 7

jabs
jabs  •  19 Februarie 2020, 10:39

Macaronni,lasa ca ai timp sa iti revii in playout...dar e deja obicei sa schelelaiti la luna

 •  19 Februarie 2020, 09:51

Discutii cre.tine! Fara arbitrii manjiti ai lui deaconu fc5b, clona care nu trebuia inscrisa in liga 1, ajunge fraudulos an de an in play-off. Acoperitul de burleanu e principalul vinovat pentru situatia asta tembela!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează