FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL – FCSB 0-1

Dumitru Dragomir a ales omul meciului Farul – FCSB: „Reţineţi, cel mai bun de pe teren!”

Dumitru Dragomir / Foto: GSP.ro
Dumitru Dragomir / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 09:19 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 09:19

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost impresionat de prestația lui Vlad Chiricheș (34 de ani) din Farul – FCSB, scor 0-1.

Fostul oficial al LPF îl consideră pe Vlad Chiricheș omul meciului pentru felul în care a tratat partida din punct de vedere tactic. De asemenea, portarul Ștefan Târnovanu a fost al doilea remarcat al „Oracolului”.

Mititelu s-a speriat de retrogradare și l-a sunat pe Marius Șumudică! Antrenorul a dezvăluit răspunsul, într-o reacție pentru GSP
FCU CRAIOVA
Mititelu s-a speriat de retrogradare și l-a sunat pe Marius Șumudică! Antrenorul a dezvăluit răspunsul, într-o reacție pentru GSP

Dumitru Dragomir, impresionat de Vlad Chiricheș

„Vlad Chiricheș nu a intrat până nu s-a refăcut 100%, exact ca băiatul lui Hagi. Numai când eşti 100% te întorci, domnule, că te reaccidentezi şi toată viaţa nu mai joci.

A fost cel mai bun de pe teren, reţineţi, cel mai bun de pe teren! Mi-a plăcut azi (n.r.- duminică), mai ales din punct de vedere tactic, dar e de felicitat şi portarul Stelei (n.r.- FCSB), a apărat foarte bine”, a declarat Dumitru Dragomir la Prima Sport.

Prestația lui Vlad Chiricheș, apreciată și de GSP

Gazeta Sporturilor a notat cu 6 evoluția lui Vlad Chiricheș, pe care a descris-o astfel: „Întreaga suflare roș-albastră a așteptat revenirea fostului internațional. Una care s-a desfășurat, per total, pe coordonate pozitive. Vlad a rezistat în teren până la final, nu a dat semne de slăbiciune fizică, iar unele intervenții și ieșiri din propriul dispozitiv au fost chiar inspirate”.

Doar Florinel Coman (7), Adrian Șut (8) și Ștefan Târnovanu (8) au primit o notă mai mare din partea GSP decât Vlad Chiricheș.

Vlad Chiricheș a jucat contra Farului în al optulea meci al sezonului pentru FCSB (5 în Superligă, 3 în preliminariile Conference League) În prezent, cota de piață a lui Chiricheș este evaluată de site-ul de specialitate Transfermarkt la 650.000 de euro.

VIDEO Farul - FCSB. Vlad Chiricheș nu se gândește încă la retragere: „Vreau să mă mai bucur de fotbal încă câțiva ani” + Ce spune despre revenirea pe gazon

Citește și:

„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”
FARUL - FCSB 0-1
„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”
Farul - FCSB 0-1
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
fero77
fero77  •  01 Aprilie 2024, 17:05

Mor de drag când văd că unii își bagă unghia in gat......e cam gata...FCSB CAMPIOANA!!!!batem prazarii iar și GATA!!!!!!

doritor
doritor  •  01 Aprilie 2024, 12:32

Don Mitica adauga ca acelasi Chiriches trebuia trimis direct la cabine dupa intrarea criminala la fotbalistul Farului.

dr.jivago
dr.jivago  •  01 Aprilie 2024, 10:04

Aici, Mitica de la Liga , are dreptate cu varf si-ndesat!!! Clar, omul se pricepe la fotbal , are 10 clase peste " specialistii si analistii" , naum, moraru, burebista radulescu... Astia trei, au talente de caterincosi, le au cu hlizeala, fac misto de oameni , care nu-s neaparat un ocean de cultura, ma refer aici la Gigi ... Dar macar omul asta , asa cum e , ajuta, ajuta semeni de-ai lui , nemangaiati de soarta... Cati miliardari fac asta???? Cati copiii au primit saltele de la popularul si ipocritul parizer cu franzela calda? Macar de la aia, de la saraciile de la dinamo, n-avem pretentii..:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează