FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Verdictul lui Dumitru Dragomir în cazul lui Leo Strizu, lăsat acasă de FCSB: „De respectat, nu de criticat!”

Așezat pe bancă, Leo Strizu // foto: Imago Images
Așezat pe bancă, Leo Strizu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 13:39 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 13:43

Dumitru Dragomir (76 de ani) s-a pronunțat în cazul lui Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, care nu a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya, din moment ce ocupă acea funcție doar de formă.

Conducerea celor de la FCSB a decis să-l lase acasă pe Leo Strizu, antrenorul principal al clubului în acte. Strizu nu a făcut deplasarea cu echipa pentru cantonamentul de iarnă din Antalya, o decizie care a provocat o reacție fermă din partea directorului Școlii Federale de Antrenori.

„Amendați cluburile, opriți traficul cu diplome!” » Antrenorul român acuză: „Două cluburi din Superliga mi-au cerut să le închiriez licența PRO”
ANTRENORI
„Amendați cluburile, opriți traficul cu diplome!” » Antrenorul român acuză: „Două cluburi din Superliga mi-au cerut să le închiriez licența PRO”

Strizu a fost angajat de FCSB ca „paravan” al lui Mihai Pintilii, adevăratul responsabil de echipă. Pintilii nu poate fi angajat ca antrenor deoarece nu are licențele necesare, el e înregistrat de club ca delegat.

Chestionat pe seama situației lui Strizu, Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a opinat că Leo merită respectat, nu luat în derâdere.

Verdictul lui Dragomir în cazul Leo Strizu, lăsat acasă de FCSB: „Trebuie respectat, nu criticat”

„De ce să fie comică situația? Omul a știut unde merge și ce face. S-a dus acolo carnetul lui, nu el. El este un om foarte serios, a făcut ce i-a spus angajatorul. Nu a ieșit din porunca angajatorului. A stăpânului, cum îi place să-și spună (n.r. - se referă la Gigi Becali).

Strizu e de respectat, nu de criticat. Când ai copii de crescut și o situație financiară mai proastă, faci compromisuri nemaipomenite. Mai ales că nu avea nicio implicare acolo, era doar cu carnetul.

De ce să fie criticat? Dacă Federația nu-l lasă pe Pintilii să învețe meseria... Lucescu și alții cum au învățat? Fiind fotbaliști, s-au apucat de antrenorat”, a punctat Dragomir la GSP Live.

Fără școală nu se poate, ca să ne înțelegem. Dar pentru marii fotbaliști faci facilități.

La titlu se luptă 4 echipe, dar iese campioană CFR. Va fi un campionat ca niciunul de până acum, dar ca întotdeauna, titlul îl va lua CFR-ul.

- Dumitru Dragomir

Federația, respectiv șefii mei direcți, directorul tehnic Mihai Stoichiță și președintele Răzvan Burleanu, sunt deja informați despre situația asta. Mâine încep discuțiile în departamentul juridic pentru a căuta soluții.

De fiecare dată când se aprinde un foc, trebuie să îl stingi. Asta înseamnă că trebuie să gândim un sistem de reguli care să prevină lucrurile care se întâmplă în felul ăsta și care să conțină sisteme de amenzi și suspendări.

- Lucian Burchel, directorul Școlii Federale de Antrenori, la GSP Live

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Fostul fotbalist de la FCSB specializat în educație financiară: „Oamenii nici nu știu ce înseamnă inflația”

Ovidiu Hațegan a susținut testele fizice obligatorii » Data la care și-a propus să arbitreze din nou: „Revin doar dacă mai pot la cel mai înalt nvel”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
Asuporter25
Asuporter25  •  10 Ianuarie 2023, 19:11

BAI OIERU&LE, DU-TE LA VACI PENTRU CA LA FOTBAL SI CA FIINTA UMANA , NUmESTI OM , ESTI DE RAHATTTTTTTT !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  10 Ianuarie 2023, 17:42
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Ianuarie 2023, 14:15

DD este un batran dinamovist capitan de militie obisnuit sa incalce regulile ...nu i pasa de regulamentele FRF si LPF ...el vrea sa se razbune pe cei care l au dat afara ...

...si razvanel nu este decit un Burlan Ciuruit care ciuruieste pe marii fotbalistii ai Romaniei: Mircea Lucescu, Ionut Lupescu, Gica Popescu, Hagi, Cornel Dinu, etc., si pe adevaratii iubitori de fotbal...

malinr
malinr  •  10 Ianuarie 2023, 16:36

Fotbal cu angajatori stapani si angajati.. nu stiu cum sa zic ca sa nu incalc regulile site-ului - sluga o fi admis? Gazete pentru peste proaspat avem!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close