FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salvatorul lui Dinamo din sezonul trecut n-ar refuza revenirea: „Putem vorbi”

Salvatorul lui Dinamo din sezonul trecut n-ar refuza revenirea: „Dacă mă sună, putem vorbi”
Salvatorul lui Dinamo din sezonul trecut n-ar refuza revenirea: „Dacă mă sună, putem vorbi”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 22:20 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 22:46

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că Sorin Colceag (49 de ani) va antrena echipa în următoarele etape. Dinamo a fost refuzată de Mircea Rednic, care nu vrea să colaboreze cu Mureșan, și de Poenaru, care avea deja o înțelegere verbală cu Gaz Metan.

O altă variantă pentru banca dinamovistă este Dusah Uhrin, antrenorul care a salvat de la retrogradare formația „câinilor” sezonul trecut: „Dacă mă sună, putem vorbi”, declarat Uhrin pentru Prosport.

„Nu știu nimic, doar ce am citit în presa din România. Nu am vorbit cu Iuliu Mureșan și cu nimeni altcineva de acolo. Este prea mult pentru fanii lui Dinamo. A doua repriză [cu FCSB] a fost dezastruoasă, chiar și prima. Este un moment foarte greu pentru fani. Poate dacă Filip nu lua roșu, lucrurile nu ar fi fost așa. Nu cred că a fost fault de roșu. Este dificil să pierzi așa într-un așa mare derby.

Dinamo poate rămâne în Liga 1, cu siguranță. Este un club mare, se pot face transferuri. Trebuie doar să facă transferuri bune. Sunt în Cehia și nu am putut să văd decât vreo două meciuri. Nu știu calitatea și nivelul jucătorilor care au venit. Sunt mulți tineri, deși pentru mine nu sunt tineri la 22-23 de ani. Este vârsta normală”, a mai spus cehul pentru sursa citată.

Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”
DINAMO
Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

Sorin Colceag va antrena Dinamo, anunță Iuliu Mureșan

„Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureșan pentru digisport.ro

De ce Sorin Colceag, antrenor care nu are un CV deosebit? Explică administratorul special al lui Dinamo: 

„A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag

În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva. Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic”, a adăugat „Doctorul”. 

Cine este Sorin Colceag? 

Salvatorul lui Dinamo din sezonul trecut n-ar refuza revenirea: „Putem vorbi”
Sorin Colceag, noul antrenor de la Dinamo

Fost jucător la Dinamo la finalul anilor 80, apoi jucător la echipe precum U Cluj, FC Național, NK Zagreb, FC Argeș și Viktoria Plzen, Sorin Colceag și-a început cariera de antrenor la clubul din Popești Leordeni. Colceag a condus reprezentativele U16 și U17 ale României și a petrecut cea mai lungă perioadă în antrenorat la Zimbru Chișinău, pe care a pregătit-o între august 2018 și iulie 2019.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo are salariile la zi, dar DDB anunță noi probleme care trebuie rezolvate: „Alte zeci de mii de euro!”

Adevăratul motiv pentru care Mircea Rednic n-a mai revenit la Dinamo: cine l-a făcut să refuze oferta lui Nicolae Badea

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Septembrie 2021, 10:06

Salvatorul lui Dinamo a fost fundasul spaniol Raul Albentosa!Ala trebuie adus si lasat Colceag asta-in lipsa lui Ilie Poenaru-care ar fi fost cel mai potrivit!

 •  15 Septembrie 2021, 23:26

dusan a luat tzeapa prima data,nu mai vine a doua oara. daca erau treburile ok cum sugereaza articolul,nu pleaca uhrin niciodata. dar nu sunt. oricum,ultimele 5 meciuri ale lui vitan barzesti au fost cele mai suspecte de blat meciuri din istoria fotbaluli mondial. cum bah sa nu joci nimica 34 de etape si dupa brusc in ultimele 5 sa castigi tot,incepand,efectiv cu blatistii de la voluntari,ca de acolo parca s-a rupt tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează