FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Emil Grădinescu lansează acuzații la adresa lui Dinamo: „Rămâne echipa Ministerului de Interne. Pentru că are intrare la MAI, nu se întâmplă nimic”

Cunoscutul comentator sportiv Emil Grădinescu (63 de ani) a lansat acuzații grave în direcția clubului Dinamo, după ce, luni seară, la meciul dintre trupa din „Ștefan cel Mare” și FC Botoșani, scor 1-0
Cunoscutul comentator sportiv Emil Grădinescu (63 de ani) a lansat acuzații grave în direcția clubului Dinamo, după ce, luni seară, la meciul dintre trupa din „Ștefan cel Mare” și FC Botoșani, scor 1-0

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 14:40 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 15:02

Cunoscutul comentator sportiv Emil Grădinescu (63 de ani) a lansat acuzații grave în direcția clubului Dinamo, după ce, luni seară, la meciul dintre trupa din „Ștefan cel Mare” și FC Botoșani, scor 1-0, arbitrul asistent Mircea Orbuleț a fost lovit cu un pahar de către un fan aflat la Tribuna 2. 

În minutul 80 al partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf” a avut loc un moment scandalos. Jocul era oprit, în urma unei ciocniri între Cristi Costin, fundașul lui Dinamo, și Alin Șeroni, stoperul moldovenilor. La câteva secunde distanță, un pahar cu apă a fost lansat din tribună, în preajma jucătorilor căzuți la pământ.

Arbitrul asistent de pe acea parte de teren, Mircea Orbuleț, și-a dus de îndată mâna la cap, gesturile lui reclamând faptul că paharul de carton îl lovește în zona capului!

+2 FOTO

Un cadru larg prezentat ulterior de operatori a făcut lumină asupra celor întâmplate: un suporter situat la Tribuna 2 s-a aplecat peste balustradă și a aruncat intenționat paharul.

+2 FOTO

În urma acestui incident, comentatorul Emil Grădinescu a avut un discurs acid la adresa clubului alb-roșu. Acesta a spus că Dinamo a rămas în continuare echipa Ministerului de Interne, așa cum era înainte de 1990. 

Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu

Emil Grădinescu, acuzații grave în direcția lui Dinamo: „Se creează impresia că rămâne echipa Ministerului de Interne”

„Se creează această impresie, care nu e chiar falsă, că Dinamo rămâne echipa Ministerului de Interne. Pentru că are intrare la MAI, nu se întâmplă nimic. 

Să ne amintim că acei escroci, în frunte cu Cortacero, au fost primiţi de Ministrul de la acea oră, care s-a şi pozat cu ei. Se păstrează din păcate impresia că Dinamo a rămas echipa Internelor”, a declarat Emil Grădinescu, conform Orange Sport. 

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, anunță măsuri radicale, după ce un spectator a aruncat un pahar de apă spre arbitru

Marți, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, anunța că suporterul în cauză va fi interzis la meciurile lui Dinamo, în situația în care acesta va fi identificat.

„Vom lua toate măsurile pentru a-l identifica pe acest suporter şi dacă reuşim să facem acest lucru bineînţeles că va primi o interdicţie de a participa la partidele noastre.

Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi, considerăm că nu îşi au locul în fotbal indiferent de prestaţiile arbitrilor sau ale adversarilor.

Acest fel de comportamente sunt indezirabile la meciurile clubului. Vom lua o decizie pe măsura faptei”, a precizat Vlad Iacob, la Orange Sport. 

VIDEO. Ce s-a întâmplat după prima victorie a lui Dinamo în Superliga » Mesaj clar al fanilor + Apariție-surpriză pe gazon

Citește și: 

După rapidistul Șumudică, a „murit” și analistul Șumudică: „Îmi aduce numai deservicii. Mai bine rămân doar antrenorul Șumudică”

Rică Răducanu, luat peste picior de soție, după ultimul meci al Rapidului: „Mă întreba dacă ăștia mai știu regulile fotbalului”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
Irpic
Irpic  •  18 August 2023, 14:55

*** de comentator toată "cariera,,lui a scos numai "perle,, *** *** *** și evident și-a dorit că Dinamo să fie desființată,iar acum turbează de ciudă că nu a ieșit așa cum și-a dorit.Din păcate toți comentatorii din prezent nu sunt capabili să comenteze un meci fără să scoată o sumedenie de "perle,, și în plus nu știu să-și ascundă afinitățile in special față de fecalisb.Ar trebui să-și amintească de Cristian Topescu care era stelist dar nu arăta asta când comenta un meci..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  17 August 2023, 08:57

Gradinescu și un nou caz "bricheta" pe filiera armatei și a defunctei fcsb. Suntem sătui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  17 August 2023, 08:54

Gradinescu ***, cum e Dinamo echipa ministerului daca este în insolvență de 2 ani ca societate comercială!?? Datoriile s-au făcut pe minister!???.... *** O***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează