FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 0-1

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj » Ce le-au făcut jucătorilor după meci + au primit doi rivali în peluză

Dinamoviștii riscă să se întoarcă în Liga 2 după numai un an. Foto: Cristi Preda
Dinamoviștii riscă să se întoarcă în Liga 2 după numai un an. Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 11 decembrie 2023 23:28 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 23:37

Fanii lui Dinamo au fost extrem de nervoși la finalul meciului pierdut de „câini” acasă cu U Cluj, scor 0-1. Suporterii și-au înjurat jucătorii, dar i-au primit cu brațele deschise pe Daniel Popa și pe Dan Nistor, chiar marcatorul golului care a decis meciul.

Suporterii lui Dinamo n-au tolerat un nou eșec al favoriților. Al cincilea consecutiv, care îi ține pe „câini” la 11 puncte de locul 14, ultimul care evită retrogradarea directă. Imediat după fluierul final, galeria i-a luat la țintă pe jucători: „Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”. Scandarea a fost preluată imediat de toți suporterii prezenți la meci.

Britanicii vin cu un scenariu uluitor: Răzvan Burleanu, președintele UEFA?!
UEFA
Britanicii vin cu un scenariu uluitor: Răzvan Burleanu, președintele UEFA?!

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj

Aceștia au continuat cu alte mesaje dure, „Plecați cu toții!” sau „Dinamo nu e o afacere!”. Mai mult, suporterii de la Tribuna a II-a au început să scandeze „Serie B! Serie B!”.

Jucătorii au vrut să vină în fața galeriei pentru a-și cere scuze față de suporteri, însă s-au lovit de refuzul vehement al acestora. Galeria a început să îi huiduie și să le facă semne să plece la vestiare, lucru pe care, în cele din urmă, jucătorii l-au și făcut. Mai puțin cei intrați în repriza secundă, care au rămas pe teren cu noul preparator fizic pentru un scurt antrenament și care au fost ținta înjurăturilor venite din partea propriilor fani.

Suporterii nu l-au iertat nici pe președintele clubuluipe care l-au înjurat în premieră: „M*** Nicolescu!”

Dan Nistor și Daniel Popa, primiți de către galeria PCH

Foștii jucători ai lui Dinamo, Dan Nistor și Daniel Popa, au mers la finalul meciului în fața galeriei PCH și au scandat împreună împotriva Stelei. Cei doi jucători și-au dat jos tricourile și le-au oferit galeriei lui Dinamo.

Dinamo a pierdut al cincilea meci consecutiv în Superligă și rămâne pe penultima poziție, la doar un punct deasupra „lanternei roșii”, FC Botoșani, pe care urmează să o întâlnească în următoarea etapă.

VIDEO. Suporterii lui Dinamo, dezbinați

Vezi și alte știri:

ȘOCANT! Sub privirile lui Moruțan, patronul a intrat pe teren și i-a umflat ochiul arbitrului!
TURCIA
ȘOCANT! Sub privirile lui Moruțan, patronul a intrat pe teren și i-a umflat ochiul arbitrului!
România eliminată, turneul preolimpic ratat, dar Florentin Pera în extaz! Imagini curioase după fluierul final cu Polonia
POLONIA - ROMÂNIA 26-27
România eliminată, turneul preolimpic ratat, dar Florentin Pera în extaz! Imagini curioase după fluierul final cu Polonia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  12 Decembrie 2023, 16:33

Dinamo joaca mai slab cu acest antrenor croat decat cu Burca...daca transfera 2 fundasi si un atacant bun se salveaza de retrogradare

calinescu_
calinescu_  •  12 Decembrie 2023, 12:27

Nimic nu ne mai salveaza...!!! Dinamo e 101% in B...!!! Cine l-a sustinut pe Burca si la dorit pe Bratu ? Burca a pierdut contactul cu realitatea, el crezindu-se GUARDIOLA si obligand jucatorii sa joace ca in Play Station....!!! Trebuia adus IONUT BADEA , iar in 2 ani putea reconstruii echipa fara sa-i schimbe ADN ul cum a reusit BURCA ....!!!! Nu cunosc ce relatii exista intre BURCA si NICOLESCU , dar vorba lui VALY LAZAR totul pare o *** ....!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  12 Decembrie 2023, 10:56

Tragediile sunt in Ucraina si in Gaza , la Dinamo trebuie sa vina unul care are bani , sa nu le dea sanse la jucatori decat 2-3 etape , nu sa le suporte neputinta ! Unde sunt Scouterii lui Dinamo sa aduca jucatori din divizia secunda , ca in perioada Lucescu de la Corvinul ? Asa au ajuns mari Andone, Rednic, Klein, Gabor.... doar Dorinel Munteanu a luat de la Dej pe POp , in rest putine sanse se acorda romanilor din divizia secunda , mai multa sansa .... petardelor din Spania, Portugalia , Franta.... vezi Botosani.... si nu doar ei. Ar trebui sa coboare LUcescu din nou in iarba pentru Dinamo......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează