FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 2-3

Ionuț Șerban reacționează după eliminarea cu FCSB: „Mi-am pierdut controlul, dar trebuia «roșu» și la Tănase”

Ionuț Șerban, eliminat
Ionuț Șerban, eliminat

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 09:42 / Actualizat luni, 21 martie 2022 11:10

Ionuț Șerban (30 de ani), căpitanul celor de la FC Argeș, a analizat faza în urma căreia a fost eliminat în duelul cu FCSB, pierdut de piteșteni, scor 2-3.

Șerban a fost eliminat în minutul 68 după ce l-a lovit cu palma peste față pe Florin Tănase. Totul s-a produs în urma unui conflict între Tănase și Said, care a degenerat.

„Am fost și înger, şi demon. A fost o fază în care mi-am pierdut controlul, îmi cer scuze. Trebuia «roşu»şi la Tănase, pentru că el a început. Nu trebuia să o fac, îmi cer scuze. A fost un meci cu încărcătură, un meci cu o echipă bună. O să am o discuţie cu antrenorul, dar nu azi, la cald. 

De mâine avem timp, acum e şi pauza cu naţionala şi o să avem o discuţie. E un gest care nu e frumos şi îl regret. A fost un meci cu miză. Eu zic că a fost agresivitate şi din partea lor. Azi ăsta a fost ritmul jocului, dar vom vedea”, a declarat Șerban potrivit Telekom Sport.

Șerban trebuia eliminat mai devreme

Mijlocașul argeșenilor trebuia să fie trimis la cabine mai devreme. În minutul 66 acesta a avut o intrare energică la același Tănase, pe care l-a lovit cu piciorul în burtă. 

Șerban îl faultează pe Florin Tănase și trebuia să fie eliminat pentru intenție! Piteșteanul trebuia, așadar, trimis la cabine mai devreme.

- verdictul specialuistului GSP în arbitraje

VIDEO Dumitru Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»” + „El e «parașută»!”

Citește alte știri din Liga 1:

De la 2 la 9: „centralul” Mladinovici deschide lista repetenților de la Pitești + Omul lăsat acasă de Iordănescu, jucătorul meciului
FC Argeș - FCSB 2-3
De la 2 la 9: „centralul” Mladinovici deschide lista repetenților de la Pitești + Omul lăsat acasă de Iordănescu, jucătorul meciului
Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor
SISTEMUL VAR
Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
ekneb
ekneb  •  21 Martie 2022, 17:05

Cat tupeu are asta, de ce merita tanase rosu??? Pt ca asa a visat el !!!! Totusi ca sa fie multumit si serban, poate merita tanase o punga de bomboane de la arbitru, sau un cartonas verde, sau niste sarmale din partea lui budescu zis sarmalutza, sau o votca de la Tamas, dar tot nu inteleg argumentul lui serban pt rosu la tanase.

wzrx
wzrx  •  21 Martie 2022, 14:11
Postat de Dumitru Ciobanu pe 21 Martie 2022, 12:21

***

Tie asa ti-a parut meciul la tv? Ca nu am jucat corect!? Bine ca ati batut voi cu rapidu pe fcsb campionatul asta, ah stai ca v-au batut, corect ;). Orice meci e blat in mintile voastre. Sa va vad ca jucati voi 10% din ce am jucat noi campionatul viitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  21 Martie 2022, 12:21
Postat de raspunzel pe 21 Martie 2022, 11:42

Altu care traieste in lumea lui ....no comment :))) Cand vin oameni care au jucat fotbal sau care au arbitrat o viata si iti spun ca ... in meciul cu Voluntari TREBUIA ACORDAT 11m la FAULTUL lui Armas la Tanase.... ca serban trebuia sa primeasca Rosu cand l-a lovit INTENTIONAT cu piciorul in abdomen pe Tanase....iar tu vezi simulari si provocari...ce draq ar mai fi de spus ....traieste in continuare in Fantesy World :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează