FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2 // Mircea Rednic, dezvăluiri incredibile despre Ionuț Șerban: „Suntem obligați să-l băgam” » Ce clauză are în contract

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 21:14

Dinamo s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, 2-1, într-un meci în care mijlocașul Ionuț Șerban, 23 de ani, a fost titular după 3 ani în Liga 1.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Ionuț Șerban și a recunoscut că echipa sa e obligată să-l folosească minimum 5 meciuri pe sezon, conform unei clauze din contract.

„Suntem obligați să-l băgăm pe Ionuț Șerban. Trebuie să joace cinci meciuri pe sezon. Intra și dacă nu era clauza, dar poate că nu era titular. Știu că nu îi e ușor. Toată lumea vorbește de el. Nu a jucat rău pentru primul meci după atâta timp. I-am zis să se pregătească pentru că va veni și rândul lui.

Poate vom găsi o soluție. Nu putem nici să-l dăm împrumut. Am vorbit cu el și nu vor fi probleme. Îi e și greu lui. Vom vedea ce vom face. Poate că după acest meci va prinde curaj”, a declarat Mircea Rednic la Look Sport.

2meciuri are Șerban în acest sezon în Liga 1, bifând 71 de minute

„PRIZONIER” LA DINAMO

Ionuț Șerban e „prizonierul” unei clauze impuse de Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc, echipă de la care a fost adus în 2013. Roș-albii ar trebui să îi plătească un milion de euro lui Șiman dacă îi reziliază contractul lui Șerban.

Citește AICI cronica meciului FC Voluntari - DINAMO

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (52)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Aprilie 2019, 12:54

Doamne, prost e Anghelache

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Aprilie 2019, 11:32
Postat de moartea_din_vaslui pe 28 Aprilie 2019, 10:38

***

ai inceput bine sfanta zi de Pasti.

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  28 Aprilie 2019, 10:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează