FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB face un nou transfer! Becali i-a găsit înlocuitor lui Compagno: „E precum Garita”

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 08:48 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 09:45

Apar noi detalii despre jucătorul pe care Gigi Becali este pe cale să aducă la FCSB. Noul transfer ar urma să fie un înlocuitor pentru italianul Andrea Compagno (27 de ani).

După ce s-a răzgândit și a zis că Dorin Rotariu nu va evolua ca atacant, Gigi Becali pare că a găsit un alt vârf, care să-i ia locul lui Andrea Compagno, pe care a dat 1,5 milioane de euro în vara lui 2022.

Gigi Becali a început să râdă când a văzut mesajul lui Stanciu: „Voi faceți mișto. E falsitate!”
ROMÂNIA - ANDORRA
Gigi Becali a început să râdă când a văzut mesajul lui Stanciu: „Voi faceți mișto. E falsitate!”

FCSB și-a găsit atacant

„Unul din Africa e ca și luat. E de culoare și este și creștin. Are o viteză, e ca viteza luminii”, a spus Gigi Becali vineri, iar agentul Florin Vulturar, trimis de patronul FCSB în Africa pentru a aduce jucători, a dat mai multe detalii despre viitorul fotbalist al roș-albaștrilor.

Acesta a dezvăluit că există un acord cu un club pentru ca FCSB să transfere un jucător de profilul atacantului Arnold Garita (28 de ani), dorit în trecut de Becali. 

Da, m-am văzut cu reprezentanții clubului din Africa și în mare ne-am înțeles cu clubul. Rămâne ca în perioada de mercato să rezolvăm cu jucătorul. E un jucător de profilul lui Garita, dar mai tânăr”, a spus Florin Vulturar, potrivit digisport.ro.

Ieșit din grațiile lui Gigi Becali, Andrea Compagno e lăudat de Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul lui Rapid, a vorbit la superlativ despre Andrea Compagno 

„Despre Compagno am o părere pozitivă. Luptă întotdeauna, e un jucător important. Dar acolo e concurență, sunt jucători cu caracteristici diferite din joc. Depinde de antrenori și ce gândesc ei. 

Eu am o părere pozitivă despre el, e un profesionist, un băiat bun. E italian, are profesionalism. E un mediu diferit la FCSB, acolo el trebuie să aibe răbdare, pentru că este un jucător important.

La FCSB trebuie să ai mental, iar el are. Dar antrenorii știu, nu vreau să mă bag eu. Îl consider pe Compagno un jucător important pentru România. În Italia nu știu cum este perceput, a jucat în ligile inferioare, nu știu ce părere au în Italia în legătură cu el. 

Nu știam despre el înainte să vină în România, juca în ligile inferioare. M-am mirat, era un jucător pe care nu îl cunoșteam”, a spus Bergodi.

VIDEO Iosif Rotariu, optimist după venirea lui Dorin la FCSB: „Cred că se va adapta foarte repede”

Citește și: 

Lovitură grea pentru FCSB: Mihai Pintilii nu poate fi antrenor principal mai devreme de 2028!

Dorin Rotariu, activ în primul antrenament la FCSB » L-a lăsat în urmă pe Ovidiu Popescu și a impresionat cu „exterioare” de efect

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
GardaIosefina
GardaIosefina  •  14 Octombrie 2023, 16:25
Postat de Catalynn_9 pe 14 Octombrie 2023, 16:10

Da mă, știm ca ți-au, ți-au, ți-au …

Slabă replica, mă!

Catalynn_9
Catalynn_9  •  14 Octombrie 2023, 16:10
Postat de GardaIosefina pe 14 Octombrie 2023, 15:10

Miau miau miau =)))))))))))))))))

Da mă, știm ca ți-au, ți-au, ți-au …

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  14 Octombrie 2023, 15:14
Postat de Catalynn_9 pe 14 Octombrie 2023, 13:28

Rapid doar va “arbitra” și anul asta lupta pt titlu, la fel și CSU, personal nu le vad cu șanse reale de a îl câștiga. Dacă ar fi să pariez, aș merge pe CFR, FC Fcsb aplică aceeași “rețetă” care le-a câștigat vreo 7-8 locuri 2, adică adună jucători care “promit”, dar odată ajunși în Berceni nu are cine să îi pună în valoare și încet, încet se pierd pe drum. Cu Reghe și Galca a fost altă treabă, ne-a jjijji fiind la bulau nu doar ca nu se putea implica ca acum dar mai ales nu putea după meciuri să își besteleasca jucătorii în mass media. Cuvintele nu dor credeți!? Păi uitați-vă la fcsbistii de aici, cum apar si scriu câteva cuvinte pur si simplu încep să sufere si/ori sa fiarbă de furie! :-))))))

La ce penalty-uri primește fc fcsb anul ăsta n-aș fi așa sigur că nu câștigă. Penalty ca la meciul cu Farul n-am văzut de când juca FC Olt Scornicești.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează