FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”

FCSB - Farul, foto: Imago
FCSB - Farul, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 09:29 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 10:28

Gici Becali, patronul de la FCSB, a declarat că a vorbit cu Gică Hagi despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu.

Atacantul Fiorentinei e împrumutat și în acest sezon la Farul, iar la vară se va întoarce în Italia. Doar că a atras interes din Superliga, Rapid și FCSB fiind gata să facă oferte. Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, a dezvăluit la GSP Live că dobrogenii vor să-l păstreze pe Munteanu, însă Becali susține că Hagi nu are bani să-l transfere.

„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”
ROMÂNIA
„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”

Gigi Becali: „Gică Hagi mi-a spus că nu are bani pentru transferul lui Munteanu”

„Îl cumpără Rivaldo? Nu trebuie să intre Farul în competiție. Eu am vorbit cu Gică și l-am întrebat dacă pot să intru în discuții. Eu am cerut acordul nașului meu.

Gică mi-a spus că nu are bani pentru transfer. Îl iau cu macaraua, cum să îl ia? Cu bani îl iau, normal”, a declarat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ciprian Marica: „Farul intră în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu”

„Am dezbătut subiectul Louis Munteanu cu Gică Hagi și Rivaldo. Ne vom juca cartea! Vom încerca să-l ținem la noi. Vedem ce își dorește și Fiorentina. Noi credem în Munteanu, este jucătorul care ne-a ajutat să câștigăm campionatul anul trecut. Și acum are un sezon bun. Nu întâmplător e dorit și de alte echipe din campionatul românesc.

Cred că avem atuul nostru. A jucat la Farul, se simte bine aici, știe foarte bine echipa, filosofia, sistemul și suntem un club serios.

Sigur, salariile nu sunt atât de mari ca la FCSB, Rapid, CFR și așa mai departe... Cred totuși că avem șansa noastră în cursa pentru transferul său”.

Deocamdată, Louis Munteanu este la echipa campioană, chiar dacă Rapid și FCSB sunt interesate de el. Acolo te duci doar pentru un salariu mai bun.

Noi îi oferim oportunitatea să joace într-un mediu pe care îl cunoaște, iar atunci când va veni un club important de afară pentru el, să-i dăm șansa să plece. Asta e cartea pe care o vom juca noi. Suntem foarte mulțumiți de evoluțiile sale”, a dezvăluit Ciprian Marica, la GSP Live.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP Live » Ciprian Marica, despre Louis Munteanu: „Ne vom juca cartea”

Citește și:

10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din acest weekend » Duelul ultimelor decenii, problema lui Bergodi și ziua Z pentru Dinamo
PREVIEW ETAPA #4
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din acest weekend » Duelul ultimelor decenii, problema lui Bergodi și ziua Z pentru Dinamo
Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Un «hardworker». Sper să semnăm până pe 18” + Îi reproșează lui Petev: „Nu a făcut asta niciodată”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Un «hardworker». Sper să semnăm până pe 18” + Îi reproșează lui Petev: „Nu a făcut asta niciodată”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 Aprilie 2024, 11:37

Domnilor, Gigi Valiza mai este suspendat 6 luni sau comisia si-a retras decizia ? Pt faptul ca ,în continuare , face ce vrea și ignora decizia, conform regulamentului fcsbeul trebuie penalizat cu minimum 18 pct ( 6 meciuri) iar Gigi Valiza, care a transformat liga în Liga lui Gigi Bekalj sa fie declarat persona non grata. Aceasta este singura soluție pt al a-l pune la punct.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 Aprilie 2024, 11:30

Domnilor, Gigi Valiza mai este suspendat 6 luni sau comisia si-a retras decizia ? Dacă nu, atunci sa plece toți de la FRF , Liga și comisiile lor pt ca nu mai avem nevoie de ei. Gigi Valiza face ce vrea ...a transformat liga în Liga lui Gigi Bekalj. Conform regulamentul , pt nerespectarea deciziei comisiei fcsbeul trebuie penalizat cu 18 puncte ( minimum 6 jocuri) iar Gigi Valiza declarat persona non grătar. Este singura soluție pt acest personaj nociv.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  12 Aprilie 2024, 10:04

Gigica a vorbit cu Gica sa-i dea o minge mica. Pentru Champions League. Cine a vorbit cu Gica?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează