FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali susține că mai are un „giuvaier” în curte: „E super bun” » De ce ar putea fi titular înaintea unor „grei” din lot

Gigi Becali / Foto: Imago Images
Gigi Becali / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 13:42 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 17:22

Mijlocașul central Andrei Pandele (20 de ani) este fotbalistul pe care mizează Gigi Becali la FCSB pentru regula U21. Octavian Popescu (21 de ani), aripă stânga, l-a dezamăgit, iar fundașul dreapta Alexandru Pantea (20 de ani) a suferit o accidentare gravă. Astfel, ultima variantă pentru a îndeplini regula rămâne Pandele.

Problema lui Pandele este că în zona mijlocașilor centrali și a interilor este o concurență foarte mare: Darius Olaru, Adrian Șut, Mihai Lixandru, Baba Alhassan sau Ovidiu Popescu.

Simona Halep, bucuroasă! Mesaj pentru fani: „După un an și jumătate, coșmarul s-a terminat!”
ANUNȚ
Simona Halep, bucuroasă! Mesaj pentru fani: „După un an și jumătate, coșmarul s-a terminat!”

Andrei Pandele, noul pariu al lui Gigi Becali

Întrebat pe cine va miza pentru regula U21, Becali a spus ferm: „Îl avem și pe Tavi, mai avem un jucător super-bun, pe Pandele, dar nu are unde să joace”, a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Crescut de FCSB, Andrei Pandele a apucat să îmbrace tricoul roș-albastru în 4 meciuri oficiale, dintre care 3 au fost în Liga 1 și unul în Cupa României.

FCSB l-a împrumutat pe Andrei Pandele în ultimii ani la Metaloglobus, Unirea Constanța și FC Buzău.

Accidentarea lui Alexandru Pantea, confirmată de Elias Charalambous

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, a confirmat duminică faptul că Alexandru Pantea are o problemă gravă și va lipsi o bună bucată de vreme de pe gazon.

„Are o problemă gravă. O să fie out pentru o perioadă lungă, dar știm că este un jucător puternic și va reveni și mai motivat. Nu părea să fie așa de serioasă, dar câteodată în fotbal primești și vești neașteptate”, spunea Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj (0-0).

Alexandru Pantea a suferit la unul dintre antrenamentele roș-albaștrilor o ruptură a ligamentelor încrucișate.

El a jucat în 20 dintre cele 26 de meciuri disputate de FCSB în Liga 1, fiind absent doar în 6 partide, dintre care în una din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO GSP live » Laszlo Balint a scos în evidență punctul slab al celor de la FCSB în lupta la titlu: „E o problemă mare”

Citește și:

Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din U Cluj - FCSB: „E de 5 roșii!” » Ce spune despre momentul în care FCSB a cerut penalty
U CLUJ - FCSB 0-0
Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din U Cluj - FCSB: „E de 5 roșii!” » Ce spune despre momentul în care FCSB a cerut penalty
România, nicio șansă în fața Chinei » Cei mai buni jucători din lume ne-au blocat drumul spre Jocurile Olimpice
TENIS DE MASĂ
România, nicio șansă în fața Chinei » Cei mai buni jucători din lume ne-au blocat drumul spre Jocurile Olimpice

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  21 Februarie 2024, 17:13
Postat de elgabri pe 21 Februarie 2024, 15:48

Nea Cici are curtea plina de ciufaiere !

Pai da, luati la pret de giuvaier. Doar ca s-au oxidat intre timp: Miculescu, Radoslavescu, Compagno (deja dus), Coman 3 bulioane, care va pleca tot pe 3. etc

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  21 Februarie 2024, 17:13
Postat de observator_federal pe 21 Februarie 2024, 14:53

Păi Nea Gigi, dacă Pandele ăsta e "giuvaer" bagă-l în meciuri ca să-l poată lăuda massmedia sportivă (fecesebistă de felul ei) și apoi să-i poată exploda cota de piață pe Transfermarkt.ro (saitul german de specialitate" cu moderatori fecesebiști de felul lor). Peste o lună se face un nou update pe transfermarkt.ro si ar fi păcat să nu-i crească cota băiatului!! (plecarea lui Compagno a determinat o scădere a valorii lotului cu 2,5 meleoane dintr-un foc, e de asteptat ca în Olaru, Coman, Târnovanu, Șut și chiar Tavi Pompescu transfermarkt să pompeze în compensație... Bravo Gigi!!)

Ce s-ar face Nea Cici daca nu ar mai fi pupat in cuore de presa!??...I-ar cădea crucea roșie de pe căciula de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  21 Februarie 2024, 17:00

Iar băgați glumitele Tămpe ale lui Gigica??...Va transformați in ,,URZICA,,!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează