FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer imposibil la FCSB? Duckadam a dat răspunsul: „Nu se duce vreodată acolo”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 11:52 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 12:43

Helmut Duckadam, legenda Stelei, crede că Alex Mitriță nu va ajunge vreodată la FCSB. Gigi Becali a vorbit despre posibila încercare de a-l aduce pe jucătorul Universității Craiova la vară.

După FCSB - Universitatea Craiova 2-0, Becali s-a entuziasmat și a numit 5 jucători pe care ar încerca să-i aducă la vară, în încercarea de a intra în Liga Campionilor. Printre ei, Alex Mitriță, mutare considerată imposibilă de Duckadam.

Gigi Becali, prima reacție despre revenirea lui Dan Petrescu: „Aduceți-vă aminte ce am spus”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție despre revenirea lui Dan Petrescu: „Aduceți-vă aminte ce am spus”

„Nu cred că are el asemenea vise. Cred că a fost mai mult o întrebare către domnul Rotaru. Nici nu ştiu dacă Alex Mitriţă s-ar potrivi la FCSB şi nici nu cred că ar putea merge vreodată acolo”, a declarat Duckadam, potrivit as.ro.

Gigi Becali: „Poate intru și la Mitriță”

„Echipa încă nu e ce îmi doresc. Mai vreau un atacant, dar și o extremă dreapta. Vreau să vorbesc mai mult de viitor. Acum vor veni jucători. E posibil să facem 3-4 transferuri. Încă nu am discutat. Doar am vorbit cu MM Stoica și i-am zis «Dacă luăm campionatul, trebuie să aducem 5 jucători!». Mă interesează Liga Campionilor.

Și trebuie să aduc un vârf de careu, o extremă dreapta, un mijlocaș gen Bourceanu, un fundaș stânga și un fundaș dreapta. Poate și un fundaș central. Nu că schimb echipa, o dublez. Chestia e așa. Dacă tot am nevoie ca să atac campionat și cupele europene, de ce să nu dublez echipa cu jucători valoroși? E o chestie economică.

Louis Munteanu e un jucător care ne interesează. Chiar am luat legătura, mai demult. Dar nu am spus, ca să nu am concurență. Cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai pot fi doi jucători. Eu văd unde suntem mai slabi, unde nu suntem periculoși. Toți jucătorii care vin îi verifică Pintilii, MM și Elias.

Poate intru și la Mitirță, dar nu știu dacă vine. Că e oltean. Dacă ii zici lui Rotaru de Mitriță, va zice că vrea 3 milioane. Dar dacă îi iau pe Munteanu și Alibec și încă doi pe care îi vreau... Pe Munteanu dacă-l iau, nu-l iau pentru acum. Ci pentru peste doi ani. Îmi trebuie un atacant puternic, dar care să fie și tehnic

Îmi place și Otele. Mă gândesc la el, dacă îmi convine prețul. Poate cei de la CFR Cluj vor să câștige bani, dacă nu merg în cupele europene”, a declarat Becali, la Prima Sport.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. CFR CLUJ - FCSB » Clujenii n-au mai reușit să câștige cu FCSB de 9 meciuri și aproape doi ani!

Citește și:

Adrian Mutu îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Imposibil! Nici dacă bagă 30 de milioane de euro”
FCSB
Adrian Mutu îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Imposibil! Nici dacă bagă 30 de milioane de euro”
Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”
FCSB
Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  12 Aprilie 2024, 20:25

Niciun jucator nu ar refuza posibilitatea de a evolua in grupele Champions League.

aspida
aspida  •  12 Aprilie 2024, 13:05

Se duce, se duce, are suflet de sluga

Vezi toate comentariile (2)
Comentează