FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce a declarat Malcom Edjouma pe aeroport, la plecarea din România: „E un pas mare pentru mine!”

Malcom Edjouma, la plecarea din România // sursă foto: captură sport.ro
Malcom Edjouma, la plecarea din România // sursă foto: captură sport.ro

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 13:21 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 13:25

Malcom Edjouma (26 de ani) a plecat la ora prânzului spre Italia, urmând să îmbrace tricoul lui Bari pentru cel puțin un sezon. FCSB primește în prima fază 200.000 de euro.

FCSB a renunțat la Malcom Edjouma chiar înainte de meciul decisiv cu Nordsjaelland pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Mijlocașul francez merge în Serie B, la Bari, unde va petrece primul sezon ca împrumut, urmând ca italienii să aibă opțiunea unui transfer definitiv. Becali va încasa 200.000 de euro pentru împrumut și alte 700.000 de euro în caz că italienii vor dori să-l păstreze pe Edjouma mai departe de vara viitoare.

Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu

Ce a declarat Malcom Edjouma pe aeroport, la plecarea din România

Edjouma a plecat astăzi în Italia. La aeroport, s-a declarat încântat de pasul făcut și a transmis că va ține pumnii fostei echipe, care luptă în acest sezon pentru campionat și grupele Conference League.

„E un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a afirmat Edjouma, citat de sport.ro.

Malcom Edjouma a jucat un an și jumătate la FCSB. Cumpărat de la FC Botoșani în februarie 2022, francezul pleacă cu 14 goluri și 4 pase decisive în roș-albastru.

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB, voie bună și o absență importantă la plecarea spre Danemarca

Istoria păstrează suspansul: ultimele două meciuri europene de 0-0 acasă au însemnat eliminare și calificare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Malko
Malko  •  16 August 2023, 17:10

Bine că a plecat. Când a plecat Oaidă și Cristea la rapid tare bucurie am fost. Oaidă parca mergea mai bine, dar pușcărie, era varză. Asa și cu ăsta, ducă se. Dacă fac" ceva" cu câțiva jucători, să i pedepsească la echipa a2a o perioadă pe marele Tavi, Crețu, V Gheorghe și Codrea. Că prea se cred în curtea scolii. În apărare mai trebuie adus un tânăr de perspectivă, nu Chiricheș, e bătrân și joacă una caldă două reci. La mijloc unul în fața apărări gen Filip, Pintilie în zilele bune să facă cuplu cu Olaru care coboară la recuperări și travaliu.

gazistu
gazistu  •  16 August 2023, 16:09

va ramane acolo sigur, mai ales ca nu e roman (slab) ... doar romanii is slabi si nu raman la cluburile bunicele din afara!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează