FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în cazul înlocuirii lui Eduard Radaslavescu în minutul 28: „N-a dictat schimbarea”

Mihai Stoica a reacționat după ce foarte mulți oameni din fotbal au spus că Eduard Radaslavescu a fost umilit în partida cu Farul.
Mihai Stoica a reacționat după ce foarte mulți oameni din fotbal au spus că Eduard Radaslavescu a fost umilit în partida cu Farul.

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 21:44 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 22:37

Mihai Stoica a spus că schimbarea tânărului Eduard Radaslavescu (19 ani) în minutul 28 al victoriei cu Farul, scor 1-0, nu a fost una dictată de Gigi Becali, chiar dacă finanțatorul de la FCSB a spus chiar astăzi că el este cel care face schimbările la echipa pe care o patronează.

Mihai Stoica a reacționat după ce foarte mulți oameni din fotbal au spus că Eduard Radaslavescu a fost umilit în partida cu Farul.

Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”
FCSB
Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”

Acesta spune că schimbarea a fost luată de Gigi Becali, împreună cu staff-ul tehnic, dar patronul a declarat astăzi că el este cel care a dorit ca fotbalistul să fie înlocuit atât de devreme.

Mihai Stoica spune că Gigi Becali a decis schimbarea lui Eduard Radaslavescu împreună cu staff-ul tehnic: „N-a dictat schimbarea”

„Cum adică umilit, ce chestie? N-a dictat schimbarea, a fost o decizie luată în timpul meciului, astea au fost discuţiile noastre, decizia noastră, am discutat «ce facem, avem probleme, trebuie să acţionam». Nu există nicio schimbare fără să discutăm în prealabil, nu există aşa ceva, a fost o decizie luată de noi. Elias, Pintilii şi cu mine, şi Gigi, care spune da sau nu.

Cum adică de ce vedem imaginile, ce? Că e nervos jucătorul? Bineînţeles că lui i-a picat prost şi jucătorii s-au dus să îl încurajeze, ceea ce este complet normal, dar care e umilinţă? E un copil de 19 ani, normal că în momentul când te schimbă în minutul 28 nu îţi pica bine, care e problema?

Orice jucător e nervos, a fost nervos Papeau când a ieşit? I-a convenit schimbarea? Lui Braun? Nu i-au umilit, nu, fiindcă au fost schimbaţi în repriza secundă. Mie trebuie să îmi explice specialiştii care văd umilinţă de ce nu e umilinţă la Kiki, la Baravykas?

Şi care e problema? Dacă e Hagi la mijloc, poate să iasă jucător în minutul 28 fară să fie umilit, exact aici vreau să am dreptate, nu este nicio umilinţă. Schimbarea rămâne schimbare, un jucător ieşit în minutul 28 este un jucător care nu şi-a îndeplinit sarcinile de joc.

Trebuia făcută schimbarea. Dacă Radaslavescu rămânea în teren puteam să avem probleme, dacă era 1-0 pentru ei aveam probleme foarte mari. Am spus, Creţu nu era 100%, nici Lixandru care era în zona aia nu era foarte bine, nu puteam să îi schimbăm şi pe Creţu şi pe Radaslavescu.

Creţu nu mai putea, în momentul în care tu, Radaslavescu, nu cobori cu Dussaut, avem probleme mari. Nu era problemă de minge pierduta, era problema să vina la om. A fost schimbat un jucător, repet, care nu era bine, a intrat unul care a fost foarte bine şi s-a castigat cel mai important meci din acest an care a fost până acum”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

VIDEO. Elias Charalambous, solicitare importantă pentru suporterii FCSB: „Stadion plin cu Craiova, eu așa sper!”

Citește și:

Florin Prunea la FCU Craiova? » Anunțul făcut de Adrian Mititelu
FCU CRAIOVA
Florin Prunea la FCU Craiova? » Anunțul făcut de Adrian Mititelu
Dennis Man, cel mai slab de la Parma: „Driblinguri fără noimă, ocazii irosite”
PARMA
Dennis Man, cel mai slab de la Parma: „Driblinguri fără noimă, ocazii irosite”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
Silver1953
Silver1953  •  02 Aprilie 2024, 13:17
Postat de stefan56 pe 01 Aprilie 2024, 23:37

Miti pentru pentru o punga de bani minti asa prosteste. Edti caragios puscariasule

"Inteleptule" care esti ! Roaga pe cineva sa-ti traduca articolul ! E vorba despre jucator nu despre MM !

boxyng10
boxyng10  •  02 Aprilie 2024, 02:47

Ai uitat ceva MM ..Crețu și apt suta la suta acest jucător nu este de nivelul Stelei.. dacă.i închizi spatiile se blochează nu are idee de pas de dribling nu face decât sa fuga ca p înainte.

talpaiadului
talpaiadului  •  02 Aprilie 2024, 00:00

Cred ca MM a vazut alt meci atunci cand sustine ca Tavi Popescu "a fost foarte bine", Tavi doar plimbandu-se pe teren, necoborand in aparare si doar prefacandu-se ca face presing in terenul advers, in timp ce Radaslavescu a facut risipa de efort pe timpul celor 28 de minute petrecute pe teren, chiar daca a facut numeroase greseli si aproape ca nu a reusit nici o pasa corecta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close