FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 21:16 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 22:06

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că îl va folosi fundaș dreapta pe Syiabonga Ngezana, stoper.

Vlad Chiricheș a revenit după accidentare și a fost titular cu Farul, scor 1-0. El a jucat alături de Ngezana în centrul defensivei, dar sud-africanul s-a accidentat și a fost schimbat cu Dawa.

Discurs ferm al selecționerului, în direct, despre Radaslavescu: „Ce vrei să fii? Du-te în tribune și înjură-te cu fanii!”
FCSB
Discurs ferm al selecționerului, în direct, despre Radaslavescu: „Ce vrei să fii? Du-te în tribune și înjură-te cu fanii!”

Dacă va reveni până în etapa viitoare, atunci Ngezana va fi folosit fundaș dreapta cu Universitatea Craiova, iar cuplul de fundași centrali ar urma să fie format din Chiricheș și Dawa.

Gigi Becali: „Ngezana are viteză, forță, poate juca acolo fundaș dreapta”

„Nu ştim dacă e disponibil Ngezana la ora asta. Dacă e Ngezana, pot să joace şi Chiricheş, şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire Universitatea Craiova. Ngezana dacă e fundaş dreapta… El a jucat şi fundaş dreapta.

Nu vezi că are viteză? Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând. Deocamdată nu ştim echipa la ora asta. Trebuie să mă gândesc săptămâna asta.

Lipsesc câţiva jucători şi trebuie să mă consult cu Charalambous, cu Pintilii şi cu Meme Stoica. Hotărârea finală o iau eu. Cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine. Ei mi-au spus că Vali Creţu se prezintă foarte rău. A fost răcit şi ne întrebam ce facem cu Creţu? Ca dovadă, s-a văzut”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Gigi Becali mizează în continuare pe Eduard Radaslavescu

„Eu nu fac fotbal și nu dau milioane ca să fac mângâiere și caritate și moralitate! Eu vreau să câștig campionatul. Milă la fotbal? Doar dacă se rupe piciorul. Dacă trebuie să-l dai afară, îl dai. Dacă vezi că dă pasă la adversar, din doi metri, îl scoți.

Eu mai am încredere în Radaslavescu. Nu înseamnă că nu va mai juca. El o să mai intre. Eu merg pe niște principii. Eu stăpânesc ceea ce e al meu.

Eu l-am impus acum pe Radaslavescu. Contra Craiovei, va juca Tavi. Dar Radaslavescu va intra. El a jucat prost și a greșit, într-un context în care toată echipa greșea. Dar el e luptător. Și nu sunt supărat că a plecat la cabină. Ce dacă? A arătat că e supărat și că are personalitate. Foarte bine că a plecat supărat.

Eu nu dresez oameni, nu sunt stăpân de oameni, ci doar afacerea mea. Eu îl stăpânesc pe Radaslavescu doar pe teren și la antrenament. Eu decid când iese și intră. Eu nu-i stăpânesc sentimentele. Eu nu stăpânesc oameni, nu dresez oameni. Ci doar îi educ la fotbal. Nu vrei să fii educat cum vreau eu, la fotbal, nu veni la mine!”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

VIDEO. Elias Charalambous, solicitare importantă pentru suporterii FCSB: „Stadion plin cu Craiova, eu așa sper!”

Citește și:

Mircea Lucescu, despre lupta pentru supremație în Superliga: „Nu cred că mai poate pierde titlul”
SUPERLIGA
Mircea Lucescu, despre lupta pentru supremație în Superliga: „Nu cred că mai poate pierde titlul”
Rotaru, noul rival al lui Becali în Superligă: „Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0!”
FCSB - CSU CRAIOVA
Rotaru, noul rival al lui Becali în Superligă: „Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
GIvan1
GIvan1  •  02 Aprilie 2024, 07:34

Ciobane nu e mai bine să stai la oile tale ?

Corneliu
Corneliu  •  01 Aprilie 2024, 22:26

Il strică și pe asta. Ngezana a dat siguranța apărării, meciurile cu el au fost mai sigure, mai liniștite. Omul e un fel de ceas elvețian. Să îți bați joc și să îi schimbi postul nu știu dacă faci bine.

istet10
istet10  •  01 Aprilie 2024, 22:04

Auzi: el educa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close