FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimbarea pe care Gigi Becali regretă că nu a făcut-o în meciul cu Voluntari: „Dacă eram deștept...”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 09:02 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 09:17

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că regretă că nu a mizat pe Paulo Vinicius în meciul cu FC Voluntari, 2-2, în urma căruia a pierdut titlul.

  • Gazeta Sporturilor a scris marți că FCSB se va despărți de Paulo Vinicius (37 de ani, stoper), Claudiu Keșeru (35, atacant) și Andrei Burlacu (25, atacant), cărora le expiră contractele, dar îi va readuce pe Denis Haruț (23, fundaș dreapta), Dragoș Nedelcu (25, „închizător”), Gabi Simion (23, „închizător”) și Alexandru Pantea (18, fundaș dreapta).

Omul de afaceri, care a confirmat că fundașul brazilian de 37 de ani va pleca la finalul acestui sezon, a declarat că regretă că nu l-a introdus pe Vinicius în finalul meciului cu FC Voluntari, când FCSB avea 2-1.

Gigi Becali: „Dacă vom câștiga meciul cu CFR, suntem campioni!”
FCSB
Gigi Becali: „Dacă vom câștiga meciul cu CFR, suntem campioni!”

Schimbarea pe care Becali regretă că nu a făcut-o în FCSB – FC Voluntari

„Vinicius a fost accidentat. Era rezervă pentru că a venit după accidentare. Era o soluție. Dacă eram deștept, îl băgam pe Vinicius la 2-1 și trecea Iulian Cristea în fața apărării. Dar asta e, am luat gol din ofsaid”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

În acest sezon, Vinicius a strâns 25 de apariții în tricoul lui FCSB, marcând două goluri. Media notelor din Gazeta Sporturilor a fost 6,08.

Gigi Becali nu îi mai vrea pe Vinicius și Miron la FCSB

„O să plece Vinicius, o să plece și Miron. Îți dai seama ce fundași centrali avem dacă degajează portarul și noi luăm gol? Doi fundași centrali ne trebuie. E clară treaba asta. Eu nu mai cheltui bani, dar fundași trebuie. Cristea dă cu capul pe lângă minge, iar Miron stă și se uită.  

Avem nevoie și de un atacant, dar aici poate mai vine din urmă Ianis Stoica, poate jucăm cu Florin Tănase, cu Florinel Coman. La alt antrenor nu mă gândesc”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, executată silit » Prima reacție a lui Gigi Becali

Rămâne Toni Petrea la FCSB? » MM crede că l-a „citit” pe antrenor și are răspunsul

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Nu s-a văzut la TV în Germania - Scoția: momentul care va face înconjurul planetei » Gestul emoționant al lui Nagelsmann
Euro 2024
Nu s-a văzut la TV în Germania - Scoția: momentul care va face înconjurul planetei » Gestul emoționant al lui Nagelsmann
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (21)
839217949507304
Alexandru Platon  •  18 Mai 2022, 13:09
Postat de blatistu49 pe 18 Mai 2022, 10:58

nu a fost nici un ofsaid ei fac scandal eventual limba a fost nu se trege linie intentionat si da u reluari pe placul lor

Din camera VAR,...care a urmarit meciul,...s-a anuntat dupa meci observatorului federal ca a fost ofsaid cu 3 cm,... In lipsa VAR credit atacului,.... SINGURUL LUCRU BUN LA FCSB in a cest an a fost TONI PETREA,...urmeaza vreo 2-3 jucatori,...si ultimii pe lista MM si G.B.

v1ad
v1ad  •  18 Mai 2022, 11:45

"Dacă eram deștept, îl băgam pe Vinicius la 2-1 și trecea Iulian Cristea în fața apărării." De aia e bine ca a castigat CFR. Patronii sa fie patroni, antrenorii sa antreneze

adriann_
adriann_  •  18 Mai 2022, 11:03
Postat de robotucigas pe 18 Mai 2022, 11:00

Pe mine nu mă miră asta! Este ceva normal ca un papagal sa vorbească. La fcsb este plin de papagali, din cauza asta le-a plecat și suporteri, iar cei care mai vin sunt niște fraieri. Fcsb nu își merită fani, de aceea le trebuie neapărat o echipa care sa-o unească. Ca la Craiova, unde prostia este ca la fcsb. Toți vorbesc dar unul nu face nimic. Ai o ideie spune-o, dar domni Cîrțu și MM stau și golesc clubul de bani aiurea. Asta este, ar trebui sa ne doară în pix de fotbal, fotbalul nu mai este ce era. Ok echipa ta ia bătaie cu 4-3 este altceva. Vedem spectacol. Dar când faci egal cu voluntari, și iei bătaie de la Sepsi, bai asta nu mai este fotbal. Sa te bată echipe cu jucători aruncați de tine

Ma, Cartu nu incape in aceeasi fraza cu meme, hai sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează