FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Afacere marcă înregistrată » Gigi Becali dă aproape un milion de euro pe doi jucători mai slabi decât cel de care a făcut tot posibilul să scape

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 13:40 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 15:50

Gigi Becali e pregătit să scoată aproape un milion de euro pentru Luis Phelipe și Baba Alhassan. Dar ambii au cifre mai slabe decât jucătorul la care a renunțat în vară: Malcom Edjouma.

Patronul FCSB, liderul din Superligă, a plănuit trei transferuri pentru această iarnă. „Vreau un optar, un atacant central și un atacant lateral”, anunța Gigi Becali.

Cum îl vede pe Gigi Becali noul jucător de la FCSB: „E foarte energic și intens. Dar sunt pregătit”
FCSB
Cum îl vede pe Gigi Becali noul jucător de la FCSB: „E foarte energic și intens. Dar sunt pregătit”

Iar pe doi dintre aceștia i-a adus deja: extrema Luis Phelipe (22 de ani, Poli Iași) și mijlocașul central Baba Alhassan (23 de ani, Hermannstadt). Primul costă 200.000 de euro, iar al doilea 700.000 de euro.

Luis Phelipe și Baba Alhassan, mai slabi decât Edjouma

Astfel, Gigi Becali va achita 900.000 de euro pentru doi jucători cu cifre mai proaste decât cel pe care l-a cedat în vară: Malcom Edjouma.

Deși venea după un sezon foarte bun (11 goluri în 40 de meciuri), mijlocașul francez de 27 de ani nu era pe placul lui Gigi Becali, care a încercat din răsputeri să scape de el. 

L-a cedat sub formă de împrumut la Bari, pentru 200.000 de euro. Dacă-l vor definitiv, italienii trebuie să achite 700.000 de euro.

Cu toate că nu l-a impresionat pe Becali, Edjouma este mai mult decât cei doi jucători aduși de FCSB. Are la fel de multe goluri ca Alhassan și Luis Phelipe la un loc. Și doar două assist-uri mai puțin. În mai puține meciuri.

Folosit ca mijlocaș central, atât defensiv, cât și ofensiv, Edjouma are 12 goluri și 4 pase de gol în Superligă, în 47 de meciuri. De partea cealaltă, Baba Alhassan a reușit, în 68 de meciuri, 9 goluri și două pase de gol. Iar Luis Phelipe are 3 reușite și 4 assist-uri în 18 jocuri.

Revine Edjouma la FCSB

Malcom Edjouma nu a impresionat la Bari. A strâns 7 meciuri, iar directorul sportiv al echipei italiene, Ciro Polito, sugera recent că Edjouma ar putea fi trimis înapoi în România.

Afacere marcă înregistrată » Gigi Becali dă aproape un milion de euro pe doi jucători mai slabi decât cel de care a făcut tot posibilul să scape
Malcom Edjouma // FOTO: Imago

„Am spus-o de multe ori, Edjouma este un fotbalist străin. M-am concentrat pe profilul lui pentru că aveam nevoie de un mijlocaș cu cifre bune. Știu foarte bine că transferul unui fotbalist străin reprezintă o necunoscută, pentru că nu știi niciodată dacă va reuși să se adapteze.

Dacă l-am fi adus să fie titular, privind evoluțiile lui până acum, cu siguranță nu aș fi mulțumit de transfer. Dar avem multe soluții pe acea poziție, așa că nu m-aș concentra prea tare asupra lui. Îl așteptăm, acum începe să înțeleagă mai bine limba. Dacă nu se va adapta, vom face o schimbare, dar mi-ar plăcea să se antreneze cu noi tot sezonul”, a afirmat recent Polito, citat de TeleBari.

VIDEO Ce a spus Elias Charalambous, înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace

Gigi Becali credea că a dat lovitura, Ilie Dumitrescu îl aduce cu picioarele pe pământ: „Sunt două probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
valentindragobete
valentindragobete  •  11 Decembrie 2023, 08:00
Postat de steaua1986. pe 10 Decembrie 2023, 17:21

gigismul scoate la lumină aemenea personaje

Sunt banii lui bujetar inutil și nu ai ministerului apărării dar cum sa înțeleagă asta un prost!?

John.Wick
John.Wick  •  10 Decembrie 2023, 22:20
Postat de VanBasten1989 pe 10 Decembrie 2023, 18:04

Perla fecesebista cu permis de Ucraina nu se vinde la 4 meleoane. Cat sa mai scazi cand l-ai luat cu 3 de la Farul?!

Uită-te bă ce joacă, lasă ce-ți zic impresarii care nu papă nimic

VardyParty
VardyParty  •  10 Decembrie 2023, 19:01
Postat de VanBasten1989 pe 10 Decembrie 2023, 17:58

Fotbal nu mai este, in rest circul e asigurat.

Xact asta și zic băiatule! We own this town!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează