FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum îl vede pe Gigi Becali noul jucător de la FCSB: „E foarte energic și intens. Dar sunt pregătit”

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 11:16 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 11:47

Luis Phelipe (22 de ani), noul jucător de la FCSB, a vorbit despre transferul la echipa roș-albastră și despre Gigi Becali. 

Fotbalistul adus în vară de Poli Iași l-a impresionat deja pe Gigi Becali, care a plătit 200.000 de euro pentru a-l aduce. Acum, brazilianul vorbește despre transferul la FCSB și despre ce înseamnă să joace pentru formația roș-albastră.

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace
FCSB
Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace

Ce spune Luis Phelipe despre Gigi Becali

„Transferul înseamnă enorm. E o bucurie imensă să îmbrac tricoul de la FCSB, cel mai iubit club din România. 

Vin să ajut echipa. Îmi voi da sângele pentru tricoul FCSB și îi asigur pe fani că nu-mi vor lipsi determinarea și voința. Sunt foarte nerăbdător să vin și să îmbrac tricoul și să întru pe un stadion plin de suporteri”, a spus Luis Phelipe pentru Prosport.

Acesta a vorbit și despre Gigi Becali și despre cum crede că va fi să lucreze cu patronul FCSB.

„Am auzit și am văzut foarte multe. E un om foarte agitat, în sensul de energic. E un tip foarte intens, pune multă pasiune în tot ceea ce face și cere mereu socoteală jucătorilor. 

Asta consider foarte benefic pentru că în felul acesta nu ajungem să ne culcăm pe o ureche. Ci o să căutăm mereu să ne perfecționăm. Sunt pregătit pentru tot ce urmează, inclusiv pentru relația cu domnul Becali”, a adăugat brazilianul.

Luis Phelipe de Souza Figueiredo e un fotbalist adus în vară de nou-promovata Poli Iași. Brazilianul are contract până în vară cu Poli Iași. În acest sezon, Luis Phelipe a bifat 19 partide în Superligă. A dat trei goluri (două cu Farul și unul cu Sepsi) și patru pase de gol.

La bază, Luis Phelipe este extremă stânga, care poate juca și în centru, dar și în dreapta. E același profil de jucător precum Dorin Rotariu, Alexandru Băluță, Florinel Coman, Octavian Popescu sau David Miculescu.

Îl voiam de mult. Îmi place de el. V-am mai zis. Am dat 200.000 de euro pe el. O să joace mai multe poziții. E și nouă fals. Poate juca și în bandă. E un jucător bun. Poate fi și număr 10.

- Gigi Becali, despre Luis Phelipe

VIDEO Ce spune Elias Charalambous înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3

Gigi Becali, gata să bifeze un nou transfer » Încă un jucător din Superligă e la un pas să semneze FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  10 Decembrie 2023, 13:56

La”s că te dezumfli tu, Gigele, și asta după doar 3-4 partide!!! Ai să dorești să te debarasezi de el, cât mai repede!! Nu cred că se va adapta echipei antrenate de patron. Băiatul are talent, chiar la un nivel bunicel, însă îi lipsește forța, vigoarea și rezistența, cu alte cuvinte, el este cam ”plâpând”. De aceea spun că ai mai luată o țeapă. Bine, suma de 200 mii este floare la ureche, însă pentru el va fi mai nashpa, că va trebui să plece.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează