FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV De când există restanțe salariale la FCU Craiova: „Mititelu ne-a spus că nu există probleme financiare”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 16:31 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 17:32

FCU Craiova a pierdut fără drept de apel finala pentru ultimul loc în play-off, scor 0-4, cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe.

Din informațiile Gazetei, atmosfera din interiorul echipei a început să se deterioreze din cauza promisiunilor financiare neonorate.

FRF apelează la o metodă incredibilă pentru a-i bloca pe antrenorii fără licențe: echipe de spionaj trimise la cluburi!
MĂSURĂ
FRF apelează la o metodă incredibilă pentru a-i bloca pe antrenorii fără licențe: echipe de spionaj trimise la cluburi!

Probleme financiare la FCU Craiova

Un insider din vestiarul Craiovei a confirmat dezvăluirile GSP, potrivit cărora jucătorii sunt nemulțumiți deoarece nu sunt cu salariile la zi și pentru că n-au încasat primele anunțate.

„Există o lună de întârziere la salarii. Acest decalaj a rămas din octombrie-noiembrie, de pe vremea lui Marius Croitoru, când nu erau rezultate. 

Atunci, Adrian Mititelu a spus în fața echipei că nu sunt probleme cu banii, dar că nu plătește salariile până când echipa nu-și revine. Chiar dacă, ulterior, au apărut rezultatele, și echipa a ajuns aproape de play-off, nu a fost achitat acel salariu restant. 

În plus, la unele meciuri importante au mai fost promise și prime duble sau triple, dar nu s-au dat, iar jucătorii au început să-și piardă entuziasmul". Adrian Mititelu a infirmat, într-o replică pentru GSP: „Sunt niște minciuni sfruntate. Totul e plătit la zi la clubul ăsta”. 

Nicolo Napoli a obținut 26 de puncte în 13 meciuri pe banca lui FCU Craiova 

Rechemat de Mititelu pentru a 9-a oară, Nicolo Napoli a preluat-o pe FCU, pe 9 noiembrie 2022, după etapa a 17-a. Echipa era pe locul 14, loc de baraj, cu 16 puncte, la egalitate cu penultima clasată, UTA, iar după 13 meciuri a readus-o în lupta pentru play-off.

Astfel, FCU a ajuns să joace calificarea în Top 6, dar a ratat la potou, pe mâna ei, cele două șanse avute: 0-1 cu Hermannstadt și 0-4 cu Sepsi.

VIDEO. Sepsi - FCU Craiova 4-0. Covăsnenii prind în mare stil play-off-ul

Citește și: 

Gigi Becali are din nou probleme juridice » Patronul FCSB, acuzat de o instituție din Vâlcea că a comis mai multe nereguli

„Keep the f****** ball!” » La 12 ani de la meciul de gală cu Manchester United, titularul Oțelului dezvăluie: „Vă spun o fază care m-a marcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Martie 2023, 19:04

Mititelu nu a mainatit salarii de 52 de zile.. ca nu mai vrea. Acum cica taie din salarii oentru ca nu s au calificat in play Off…se sparge clona. Portarul popa merge la fecesebe. Bauza la rapid.. veți vedea

george.br
george.br  •  17 Martie 2023, 17:51

Te doare capul si cu "gesepica" asta! Lucreaza cu "insideri"!:))))))) Penibililor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close