FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Premieră în media: 5 comentatori la FCU Craiova - FCSB » Dragoș Pătraru: „Ai impresia că au jucat la pariuri. Ăsta a pus pe primul corner”

Partida dintre FCU Craiova și FCSB, din runda cu numărul 9 a Ligii 1, consemnează o premieră media. Nu mai puțin de cinci persoane vor comenta meciul. +7   FOTO
Partida dintre FCU Craiova și FCSB, din runda cu numărul 9 a Ligii 1, consemnează o premieră media. Nu mai puțin de cinci persoane vor comenta meciul.

Articol de - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 20:26 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 20:53

Partida dintre FCU Craiova și FCSB, din runda cu numărul 9 a Ligii 1, consemnează o premieră media. Nu mai puțin de cinci persoane comentează meciul. 

Toate detaliile despre FCU Craiova - FCSB, AICI!

Pe lângă cele trei posturi deținătoare de drepturi pentru Liga 1, Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, meciul dintre FCU Craiova și FCSB este televizat și pe un post generalist. Este vorba de Prima TV! 

FCU Craiova - FCSB, cu cinci comentatori

Așadar, avem patru posturi de televiziune, dar și cinci comentatori care oferă cele mai importante informații de pe stadion. 

La microfonul Telekom Sport și Look Sport se află Emil Grădinescu, pentru Prima TV comentează Dragoș Pătraru și Bogdan Cosmescu, iar pentru cei de la Digi Sport, George Dobre și Dan Ștefănescu.

Dragoș Pătraru, surpriza Prima TV

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, a fost surpriza pregătită de Prima TV. Venit din zona emisiunilor politice, acesta a oferit mai multe declarații ieșite din comun. 

  • „Dacă gazonul nu e biliard, noi nu putem juca. Dacă e sintetic, sare mingea. Mai e și horoscopul...”
  • „Au două viteze, încet și pe loc”
  • „S-a pregătit 30 de secunde să dea voma asta de centrare”
  • „La noi ai impresia că toți de pe teren au jucat la pariuri. Că au pus pe primul corner, pe primul galben”
  • „Și calul aleargă, tată, dar aici nu e atletism”.

FCU Craiova - FCSB. Gazonul de pe „Oblemenco” suferă!

Primăria din Craiova vrea să schimbe cât mai rapid gazonul de pe „centralul” din Bănie, iar decizia este total acoperită de logică. 

Înainte de startul partidei din această seară, suprafața de joc nu se prezenta deloc în condiții bune. Sunt mai multe zone unde iarba este arsă sau lipsește total. 

Din informațiile presei din Craiova, autoritățile locale de aici au primit o singură ofertă pentru noul gazon. La licitația cu termen de primire a ofertelor până pe 2 septembrie s-a prezentat doar firma Sports Fields, din București.

Operațiunea de schimbare a gazonului va începe, cel mai probabil, în luna octombrie, la aproximativ doi ani după ce a fost pus acest gazon de tip mixt, unul de ultimă generație.

8 anie garanția pentru un gazon hibrid. Primul de acest fel din România trebuia să fie montat pe Cluj Arena, dar s-a renunțat. Prețul anunțat în 2019 de ardeleni: între 500.000 și un milion de euro

FCU Craiova - FCSB: echipele de start

  • Asamoah a revenit pe teren la olteni după o accidentare musculară care l-a ținut departe de gazon pentru meciul cu FC Argeș (0-1).
  • Terell Ondaan a fost în premieră titular în formația lui Mutu.
  • De notat și prezența lui Juan Bauza pe banca gazdelor. „Decarul” a revenit după accidentarea la gleznă suferită la finalul lui iulie într-un meci cu FC Voluntari (1-2).
     
  • Budescu a fost în premieră inclus de Edi Iodănescu în lotul FCSB-ului din acest sezon.
  • Față de victoria cu Dinamo (6-0), Edi Iordănescu a efectuat o singură înlocuire în primul „11”: a ieșit de la mijloc Iulian Cristea și a intrat Ovidiu Popescu.

FCU Craiova: Mogoșanu - Negru, Diallo, Kovacic, Bușu - Asamoah, Albu, Marquet - Ondaan, Bălan, Sidibe
Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, A. Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu - Cordea, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, I. Cristea, I. Stoica, Oaidă, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Citește mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea dă cărțile pe față! De ce a plecat de la FCSB, deși i s-a propus prelungirea: „Asta a contat” » Ce discuta cu Gigi Becali

Cine e omul care i-a schimbat jocului noii vedete de la FCSB: „Zicea «Mister, nu înțeleg cum să stau acolo»”

Citește și:

Dan Șucu i l-a suflat lui Dinamo în ultima clipă! „A avut de ales, mi-a cerut sfatul”
Superliga
Dan Șucu i l-a suflat lui Dinamo în ultima clipă! „A avut de ales, mi-a cerut sfatul”
Fostul căpitan al lui Dinamo se-ntoarce acasă: omul cu 9 trofee vine sub comanda lui Kopic!
Superliga
Fostul căpitan al lui Dinamo se-ntoarce acasă: omul cu 9 trofee vine sub comanda lui Kopic!
„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”
Nationala
„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează