FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO MM Stoica surprinde după scandalul cu Alibec și îl "înțeapă" pe Gigi Becali: "Când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 16:56

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a oferit o reacție total surprinzătoare după ce astăzi Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate discuția aprinsă pe care a avut-o cu Denis Alibec în timpul partidei cu Viitorul de sâmbătă, pierdută de roș-albaștri cu 0-1. 

MM lasă de înțeles că va face un pas în spate și că e dezamăgit de reacția lui Gigi Becali, care i-a luat apărarea jucătorului. 

"Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu «vorbești și tu de fotbal», punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanță și rețeta financiară de care Steaua și fotbalul românesc au mare nevoie.

Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate și să aplaud evoluțiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puțin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul și să-și pună în valoare calitățile incontestabile.

P.S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar așa, pentru a respecta în totalitate adevărul", a scris MM pe contul său de facebook. 

untitled

În cursul zilei de azi, Becali i-a luat apărarea lui Alibec, punându-i la îndoială autoritatea lui MM din club: "Știe mai mult fotbal ca MM", a fost reacția tranșantă a latifundiarului. 

 "MM a țipat la Alibec și i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, știi tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea și-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a declarat astăzi Gigi Becali, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Gigi i-a luat partea jucătorului. Cine e vinovat în conflictul Alibec - MM Stoica?

Atacantul
Directorul sportiv

Citește și: EXCLUSIV Conflict deschis pe teren între Alibec și MM Stoica: "Lasă-ne, bă, dracu’ în pace!” » Motivele disputei și reacția lui Gigi Becali

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (92)
ray51
ray51  •  12 Septembrie 2017, 09:43

Nu-i prost deloc MM-ul. Il pune pe jar pe Alibec ("nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate și să aplaud evoluțiile lui Alibec în partidele care urmează") si-l mustra subtil pe Becali ("...când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanță..."). Nu-i prost deloc MM-ul asta. Cat despre orgolii, sa nu discutam.

flintstone
flintstone  •  11 Septembrie 2017, 23:00
Postat de catalynn pe 11 Septembrie 2017, 20:31

Ce alt investitor visezi bre?! Glumesti acum?! fcsb e jjjijji, punct! Nu cumpara nimeni asa ceva, nu se baga niciun investitor serios sa isi piarda banii intr-un club cu atatea probleme. E ca si cum ai cumpara o masina furata si inmatriculata ilegal (din alea de te aresteaza la granita oricarei tarii civilizate daca incerci sa pleci cu ea din Romania)....

singurul club din Romania care cumapra anual jucatori in valoare de peste 5 mil de euro, singurul club din Romania care joaca in grupele unei competitii europene; arata putin respect prostule si saluta-i ca va sunt superiori de peste jumatate de secol

gigelos
gigelos  •  11 Septembrie 2017, 22:45

Are dreptate Alibec . De ce vorbeste MM ? E antrenor ? De ce accepta Dica sa vorbeasca MM-ul ? Bravo Alibec ! MM-ule , esti un pacalici

Vezi toate comentariile (92)
Comentează