FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a întors la București și vrea să contribuie la promovarea lui Dinamo: „Ne-am înțeles, mergem mai departe”

Gabriel Moura // FOTO: Imago
Gabriel Moura // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2022 07:29 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 10:01

Gabriel Moura (34 de ani) vrea să continue la Dinamo. Fundașul dreapta brazilian își va prelungi contractul cu formația alb-roșie.

Știrile negative abundă în dreptul echipei Dinamo în ultima lună, mai ales după retrogradarea „câinilor" în eșalonul secund. 

Jucătorii au plecat, iar cei care au mai rămas sunt cu gândul la o despărțire cât mai grabnică. Dinamo nu mai are stadion - teoretic, trebuie începute lucrările de demolare și de construcție a noii arene în această vară -, nu mai are administrator special, antrenor principal, staff medical, bucătar, femeile de serviciu nu vor mai sosi la Săftica de la 1 iulie.

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”
DINAMO
Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”

Gabriel Moura vrea să continue la Dinamo

Suporterii sunt consternați, furioși, acuzatori, în timp ce liderii DDB fac eforturi hei-rupiste de a prelua pachetul de acțiuni de la Dorin Șerdean și de a convinge diverse entități să furnizeze bani pentru existența grupării. 

Primul jucător care și-a afirmat atașamentul pentru Dinamo, anunțând pe GSP.ro încă din zilele de după „apocalipsa retrogradării" că este dispus să continue în alb-roșu, este Gabriel Moura, fundașul lateral de 34 de ani.

Apărătorul se întoarce astăzi în România, după ce a devenit tătic pentru a doua oară în această lună, apoi își va relua programul de antrenamente la Săftica. Brazilianul a oferit una dintre puținele vești pozitive din ultima vreme. 

S-a înțeles cu conducerea roș-albilor să continue încă un sezon, în Liga 2, în „haită", a rămas fidel ideii de a contribui la redresarea echipei. Moura și-a lăsat soția și cei doi copii pentru a reveni la pregătirile conduse, momentan, de Gică Mihali.

„M-am înțeles cu Dinamo să continuu. Pentru moment, totul este OK. Am lămurit, zic eu, situația cu conducerea clubului și mergem mai departe", a declarat Gabriel pentru GSP.ro în această dimineață.

Un alt jucător care a decis să continue cu clubul din Ștefan cel Mare, este conform informațiilor GSP, un alt veteran, Răzvan Patriche, stoperul de 36 de ani al bucureștenilor. 

Cu toate că devine liber de contract de la 1 iulie, fotbalistul are de gând să pună și el umărul la promovarea „câinilor".

25 de meciuria adunat Gabriel Moura în tricoul „câinilor" în cele două perioade petrecute în Ștefan cel Mare

8 partidea strâns brazilianul în această primăvară pentru Dinamo, el revenind după ce s-a despărțit de Gaz Metan

VIDEO Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și: 

Dinamo = debandadă » Fără jucători, „câinii” au rămas și fără doctor, bucătar și aparatură medicală

Ricardo Grigore, de azila antrenamentele lui Dinamo: „Nu accept. Vreau să plec! E simplu!”. Cât vrea clubul pe el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  23 Iunie 2022, 22:33

Asta-i dinamovist adevarat, nu filip si torje

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Iunie 2022, 12:44

Daca il parafrazam pe Lenin, care a spus: invatati, invatati si iar invatati, putem spune despre gazdele noastre..repetati, repetati si iar repetati( artocole) !

vasile.pantea
vasile.pantea  •  23 Iunie 2022, 12:41

Steliano Filip a luat multi bani de la Dinamo, ultima data ce a dat sportiv..., doar circ

Vezi toate comentariile (3)
Comentează