FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 2-1

Hagi, declarații tari după ce a revenit pe primul loc » Momentul neobișnuit petrecut în dimineața meciului + anunță un proiect masiv la Farul

Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com +25   FOTO
Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 22:26 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 22:42

Farul a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, asigurându-și astfel calificarea matematică în play-off-ul Superligii. La final, antrenorul Gheorghe Hagi a vorbit despre victoria la limită reușita în fața oltenilor, cea care-i readuce pe „marinari” pe primul loc.

„Regele” s-a declarat extrem de mulțumit de nivelul echipei sale din primele 60 de minute, l-a lăudat pe puștiul Adrian Mazilu, cel care a reușit o primă repriză de excepție, și a vorbit despre discuția purtată cu elevii săi în ziua meciului, despre care Hagi spune că a avut o semnificație importantă în ecuația victoriei

Gică Hagi: „Jucătorii mă cunosc bine, știu că uneori creez anumite lucruri ca să trezesc echipa”

„Am jucat foarte bine timp de 60 de minute, am dominat, am avut posesie, ne-am impus. Apoi, ei au venit cu schimbări foarte bune, au jucători foarte buni pe bancă, iar noi am scăzut puțin. E greu să poți s-o ții timp de 90 de minute la fel cum am jucat noi în prima oră de joc. Iar dacă o lași pe Craiova să joace, te va ataca. 

Ne-a lipsit Denis Alibec (n.r. suspendat), trebuia să punem în locul lui pe cineva. Mă bucur pentru reușita lui, e un copil bun, sper să evolueze bine în continuare, să avem alternative (n.r. - se referă la puștiul Mazilu, autorul primului gol)

Ne place să fim pe primul loc, dacă tot suntem acolo. Jucătorii mă cunosc bine, știu că uneori creez anumite lucruri ca să trezesc echipa. Am avut o discuție azi de dimineață (n.r. - luni dimineață), noi nu obișnuim să facem chestia asta înainte de un meci, dar ieri (n.r. - duminică) nu am avut un antrenament reuşit, am făcut şedinţa, iar azi a fost foarte bine. Am făcut o ședință de antrenament cum trebuie în dimineața meciului, s-a văzut și în timpul partidei acest lucru”, a spus Hagi, la microfonul Orange Sport. 

Viorel Moldovan și Basarab Panduru, cuceriți după Farul - CSU Craiova: „Bravo, copile, m-ai uns pe suflet! N-am mai văzut jucător ca el în Liga 1”
Farul - CSU Craiova 2-1
Viorel Moldovan și Basarab Panduru, cuceriți după Farul - CSU Craiova: „Bravo, copile, m-ai uns pe suflet! N-am mai văzut jucător ca el în Liga 1”

Gică Hagi: „Se aprinde o flacără la Constanța! Va veni momentul în care o să ne urcăm pe garduri”

Întrebat dacă merge să petreacă alături de jucători, în contextul în care duminică a împlinit 58 de ani, Hagi a îndemnat la moderație, vorbind, în schimb, despre planurile de viitor pe care le are la Farul. 

„Am petrecut ieri puțin, ați văzut (n.r. - suporterii l-au vizitat pe Hagi la baza de la Ovidiu). Le mulțumesc părinților că m-au adus pe lume și mi-au oferit educația pe care mi-au oferit-o, mulțumesc soției, copiilor pe care-i am, copiilor pe care-i cresc aici, la Constanța. Ne cunoaștem din ce în ce mai bine cu suporterii, o să vină și momentul în care o să ne urcăm și pe garduri. 

La Constanța se aprinde o flacără! E un proiect aici. Un proiect pe cinci ani, plus alți cinci ani. Vrem să construim un proiect stabil”, a mai spus Hagi. 

FOTO: facebook.com/UCVOficial
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
+21 FOTO

VIDEO Arlauskis, gest halucinant în Farul - CSU Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Citește și alte știri de actualitate:

Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

VIDEO + FOTO Farul, victorie de lider cu CSU Craiova » Hagi revine pe primul loc în SuperLigă! Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
capatana
capatana  •  07 Februarie 2023, 17:58
Postat de offside pe 07 Februarie 2023, 13:41

Nu stiu ce tip de televizor ai sau ce posturi iti sunt accesibile dar daca meciul se termina 4-1 n-ar fi fost nicio surpriza. Si dumneata vorbesti de egalare. Esti comic!

Daca suntem corecti cu noi, trebuie sa recunoastem ca meciul se putea incheia cu victoria oricarei echipe. Farul putea castiga cu 4-1, dar a castigat doar cu 2-1. Sa le fie de bine. Penaltilu pentru Farul gresit acordat. Inaintea infractiunii sesizata de VAR a mai fost una, cand, exact la fel Arlauskis a fost agresat. Corect era sa fie considerata prima infractiune si sa se dea indirecta pentru CSU. Poate si cartonas galben la portar. In repriza a doua a fost ăpenalty la Ivan. Comentatorul isi musca limba, nu stia cum sa o dea la intors. Sio uite cum putea sa fie 2-1 pentru Craiova, nu pentru Farul. Din cauza asta zic eu ca trebuie mers mai incet cu butoiul pe scari. E timp destul pentru progres, dar deocamdata Farul este o echipa slabuta, impinsa de la spate. Nu ca CSU ar fi ceva de vis. Din contra, vai mama lor. Dar daca nu judecam obiectiv, pierdem timpul in fata televizorului fara sa intelegem ceva. Suntem doar chibiti, nu spectatori.

offside
offside  •  07 Februarie 2023, 13:41
Postat de capatana pe 07 Februarie 2023, 13:00

Mai incet cu butoiul pe scari Farul este echipa de o repriza Ieri hahalerele de la CSU Craiova te puiteau egala sau chiar bate. Ai uitat lectia de la Dan Petrescu?

Nu stiu ce tip de televizor ai sau ce posturi iti sunt accesibile dar daca meciul se termina 4-1 n-ar fi fost nicio surpriza. Si dumneata vorbesti de egalare. Esti comic!

capatana
capatana  •  07 Februarie 2023, 13:00

Mai incet cu butoiul pe scari Farul este echipa de o repriza Ieri hahalerele de la CSU Craiova te puiteau egala sau chiar bate. Ai uitat lectia de la Dan Petrescu?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează