FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Popescu a dezvăluit adevărata problemă a fiului Nicolas: „Am fost cu el și la Barcelona!”

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat fiul lui, Nicolas (20 de ani), în ultimii ani. / FOTO: Imago
Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat fiul lui, Nicolas (20 de ani), în ultimii ani. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 19:25 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 21:41

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat fiul lui, Nicolas (20 de ani), în ultimii ani. 

Nicolas Popescu a fost cedat de Farul la Voluntari în vară, dar a prins minute în doar 4 meciuri sub comanda lui Liviu Ciobotariu. A revenit la gruparea de la malul mării, iar Gică Popescu a dezvăluit că mijlocașul în vârstă de 20 de ani a avut probleme la genunchi și la tendoane din cauza creșterii în înălțime. 

Gică Popescu laudă transferul unei rivale la titlu: „Poate să joace la orice echipă! Și nu doar în România”
Mercato
Gică Popescu laudă transferul unei rivale la titlu: „Poate să joace la orice echipă! Și nu doar în România”

Gică Popescu: „Am fost cu Nicolas și la Barcelona!”

„A revenit acasă, dar eu am ţinut mult să meargă la Voluntari. A crescut mult în ultimele luni, în înălţime, şi a tot avut probleme la genunchi, la tendoane, s-a chinuit foarte mult. 

Am fost şi la un doctor în Barcelona, care a zis că putem să mergem peste tot, pentru că e o perioadă de creştere şi se va înălţa foarte mult.

Şi s-a înălţat, se înalţă în continuare, doi ani de zile nu a putut să se antreneze aşa cum îşi dorea. Am zis să mergem la Voluntari, a făcut un program de pregătire cu un preparator foarte bun, să îşi întărească muşchii, să susţină mai bine ligamentele.

Am crezut că va juca mai mult la Voluntari, aceasta a şi fost promisiunea, am discutat cu Ciobotariu, dar din păcate nu a jucat. Probabil e şi vina lui Nicolas, habar n-am! Sper ca acum să fie bine fizic şi să joace”, a povestit Gică Popescu la Prima Sport

Nicolas Popescu, după revenirea la Farul

Sunt fericit, m-am întors acasă cu gândul de a evolua. Am avut o experienţă nu atât de reuşită la Voluntari, însă este în trecut şi vreau să muncesc aici, să îmi câştig locul să joc pentru această echipă. În vară am luat o decizie pe care eu mi-am asumat-o, nu am fost împins de la spate de nimeni. Din contra, toată lumea a fost surprinsă. 

Poate am greşit, poate nu. Nu regret nimic. Sunt bucuros că am reuşit să mă întorc acasă la echipa care m-a crescut şi sper să joc aici. Ştiu că este concurenţă mare, mereu a fost aşa la Farul. Însă mie îmi place concurenţa, cred foarte mult în mine şi sper să mi se ofere şanse să arăt ce pot
- Nicolas Popescu, mijlocaș Farul

VIDEO. 4 lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: ”Hagi și Popescu sunt peste tot. Mă mândresc când văd”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Marco Dulca, prima ieșire după ruptura de FCSB: „Nu pot face diferența în 20 de minute! Să vă spună ei de ce nu am jucat” + și-a ales noua echipă

Gigi Becali a pierdut și apelul în procesul cu FRF » Câți bani trebuie să-i plătească Federației

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
sassuionut
sassuionut  •  10 Ianuarie 2023, 16:32

Notorietatea numelui tatalui este o piedica psihologică pentru Nicolas: cea de fotbalist pentru cei peste 45 de ani și cea de pușcăriaș pentru cei mai tineri. In orice vestiar din România va fi băiatul lui Popescu sau nepotul lui Hagi. Chiar dacă au academii de fotbal, au produs doar fotbaliști buni pentru nivelul actual al campionatului românesc. Poate Nicolas nu are valoare, ca și Ianis. Sa plece, la o echipa unde numele și rudele nu reprezintă nimic, și sa confirme sau sa urmeze alta cariera.

paul101089
paul101089  •  10 Ianuarie 2023, 12:26

Tot respectul pentru fotbalistul Gica Popescu, ne-a adus atatea bucurii in fotbal despre care putem vorbi ore intregi... Dar in ultimii ani bate campii rau de tot. Pe langa faptul ca el comenteaza mai mult despre alte echipe decat despre echipa la care este presedinte, acum ne intoxica si cu aberatiile astea despre "fasaitul" in loc de explozia fiului sau. Si inca ceva... mai scapa printre dinti ideea ca ar cam fi vrut sa-i faca echipa lui Ciobotariu la Voluntari.

VanBasten
VanBasten  •  10 Ianuarie 2023, 09:46
Postat de tipsy pe 09 Ianuarie 2023, 23:16

Jordi Cruyff a fost un jucator bun, doar nu puteam avea pretentia sa ajunga Top 10 in istorie ca taica'su. Si Ianis si-a facut un viitor pe munca lui. A avut mult ajutor de la taica-su, e drept, dar majoritatea parintilor isi ajuta copiii cum pot.

Nici baiatul lui Popescu n-o sa fie ca Popescu dar daca tot pune presiune pe el sa se dezvolte, in presa vezi n articole despre el si problemele lui, de ce inca nu confirma etc, treaba asta ii pune capac psihic.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează