FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Gigi Becali a ținut cont de sfatul lui Mihai Stoica și a improvizat în echipa de start la „Derby de România”: „Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul...”

David Miculescu (22 de ani) este atacantul titular al celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, programat astăzi, pe Arena Națională, în runda cu numărul 17 din Superligă.  / FOTO: Imago
David Miculescu (22 de ani) este atacantul titular al celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, programat astăzi, pe Arena Națională, în runda cu numărul 17 din Superligă. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 19:02 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 19:58

David Miculescu (22 de ani) este atacantul titular al celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, programat astăzi, pe Arena Națională, în runda cu numărul 17 din Superligă. 

Andrea Compagno a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB a transmis că vrea un nou atacant, dar încă nu a găsit fotbalistul pe care să îl transfere. 

„Derby de România” pe persoană fizică » Doar execuția de excepție a lui Florinel Coman a făcut diferența în Dinamo - FCSB
DINAMO - FCSB 0-1
„Derby de România” pe persoană fizică » Doar execuția de excepție a lui Florinel Coman a făcut diferența în Dinamo - FCSB

Până atunci, Becali a acceptat varianta propusă insistent de Mihai Stoica: David Miculescu. 

David Miculescu, propunerea lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali 

Încă din vară, după cantonament, Mihai Stoica a insistat că David Miculescu poate deveni o soluție pentru centrul atacului la FCSB. 

Oficialul liderului din Superligă a insistat pentru Miculescu și în urmă cu 3 săptămâni: „Eu, dacă aş fi decis, David Miculescu ar fi jucat meci de meci pe postul de atacant şi, poate, ar fi fost golgheterul echipei. A jucat şi la UTA vârf. Poate să joace acolo”. 

Gigi Becali a declarat, înaintea pauzei provocate de meciurile naționale cu Israel și Elveția, că acceptă propunerea lui MM. A și pus-o în aplicare, chiar la derby-ul cu Dinamo. 

Eu am stabilit asta, că trebuie să încercăm cu el (n.r. - cu David Miculescu atacant) acolo. Nu am o opinie diferită de Mihai Stoica. Păi, o să-l titularizăm. O să facem ce spune MM Stoica şi gata. Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul, dar asta este şi opinia mea. Şi a lui Pinti (n.r. Mihai Pintilii), şi a lui Charalambous. Deci, împreună am stabilit asta
- Gigi Becali

În acest sezon, David Miculescu a strâns 15 apariții pentru FCSB, majoritatea din postură de rezervă. A marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Echipele de start din Dinamo - FCSB:

Dinamo: Golubovic - Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr - D. Iglesias, Bena, Ilic - Ghezali, Abdallah, Gregorio 
Rezerve: Dujmovic - I. Roșu, Politic, Bordușanu, A.Bani, Patriche, Giafer, R. Grigore, Dr. Irimia 
Antrenor: Ovidiu Burcă 

FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Djokovic, Ad. Șut, Olaru - Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - Dawa, Haruț, Compagno, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu 
Antrenor: Elias Charalambous

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă înaintea derby-ului cu Dinamo: „Au obținut mai puține puncte decât puteau. Joacă un fotbal frumos”

Citește și alte știri din Superligă: 

De ce nu se trage acoperișul la Arena Națională + Care e starea gazonului înainte de Dinamo - FCSB

Rapid pregătește o mutare importantă » Îi propune un nou contract lui Cristian Săpunaru

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
muzzi1
muzzi1  •  27 Noiembrie 2023, 16:12

daca cu Amzăr si Homalău ala e Minchialescu asa praf...ce sa zici cand va da de fotbalisti adevarati?dar, pana cand domnii Darius Molaru si Florinel Timofeciuc nu vor intelege ca fotbalul inseamna altceva decat figurile lor, e si greu ca Minchialescul sa faca ceva ....

dr.jivago
dr.jivago  •  27 Noiembrie 2023, 11:12

Omul-orchestra ,, MM este un specialist recunoscut, mai ales in " tehnica rezistentei materialelor " si impreuna cu tehnicianul mioritic nr 1 sunt de departe groparii neindoielnici ai acestei echipe Steaua... Sa omori o repriza intreaga cu o teapa ,recte Miculescu care nu-i in stare sa o bage in ate , cand il are doar pe portar in fata... Sa nu ai un antrenor de bun simt care sa i disciplineze pe cei doi țuțeri: Coman si Olaru ,care au inventat fotbalul doar ptr ei... nu ti-ar da o pasa ,nici sa fii Messi, pierd mingi cu duiumul in driblinguri de cascadorii rasului... Baluta ,ratacit si el... Pantea, Sut, Radunovici au uitat fotbalul... iar Ovi Popescu , orice e , numai fotbalist nu e..Ngezana si Lixandru sunt doar popice...Slava locuitorului din Palat!

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Noiembrie 2023, 01:00

E plin de idei sub-omul Stoica. Știți cum se numește un om cu multe idei?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează