FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a cerut, Kyros Vassaras a îndeplinit » Cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și FCSB

Ovidiu Hațegan (stânga)
Ovidiu Hațegan (stânga)

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 14:27 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 15:19

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat înaintea derby-ului cu Rapid, numele arbitrului pe care și-l dorește la acest duel.

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la 20:00. Giuleștenii au anunțat, miercuri, că se apropie de sold out. Gigi Becali și-a dorit ca Ovidiu Hațegan să fie arbitrul partidei, iar dorința patronului roș-albaștrilor a fost îndeplinită de Kyros Vassaras.

Procurorii din Spania cer aproape 5 ani de închisoare pentru Carlo Ancelotti! Italienii susțin că, de fapt, antrenorul ar avea de recuperat bani de la Fisc!
SPANIA
Procurorii din Spania cer aproape 5 ani de închisoare pentru Carlo Ancelotti! Italienii susțin că, de fapt, antrenorul ar avea de recuperat bani de la Fisc!

Gigi Becali l-a vrut pe Hațegan la Rapid - FCSB » Dorință îndeplinită

Ovidiu Hațegan va fi la centru în derby-ul dintre Rapid și FCSB, precizează ProSport. Această veste îi va pica bine lui Gigi Becali, cel care declara cu câteva zile înaintea meciului faptul că are o singură preferință în ceea ce privește arbitrul partidei.

„Pe cine aș vrea arbitru cu Rapid? Hațegan e numărul 1. Dacă el greșește, a greșit, nu mă supăr. Dar dacă-l bagă pe Istvan Kovacs, nu accept greșeala. Un om care arbitrează meciuri din Europa, apoi vine în România și greșește, eu nu accept.

Cum greșești aici, dar acolo nu? Nu e în regulă! Hațegan e numărul 1, cred că pe el îl vor pune, ar fi cel mai bun pentru meciul ăsta. Nu mi-ar displăcea nici Feșnic, și el are valoare, numai că a făcut atunci lucrurile alea cu Rapidul. Dar nu e bine nici cu el”, a precizat Becali, pentruFanatik.

Se anunță un derby spectaculos pe Arena Națională. Dacă tribunele vor fi pline, rapidiștii urmând să anunțe sold-out, pe teren se întâlnesc cele mai bune formații din Superliga, conform clasamentului. FCSB este lider, cu 64 de puncte, urmată de Rapid, cu 52.

Este ultima etapă a sezonului regulat. Cu un succes, giuleștenii speră la titlu în continuare. În cazul unui eșec, șansele vor deveni din ce în ce mai mici, chiar înainte de play-off.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Cristiano Bergodi, conferință de presă după partidă: „Mergem să câștigăm cu FCSB, în play-off se poate întâmpla orice”

Citește și alte știri:

Dispare Petrolul? Informații-șoc de la Ploiești: „Sunt datorii mari făcute din cauza lui!” » Apelul făcut din interior: „Nu vom mai avea clubul în prima ligă!”
PETROLUL
Dispare Petrolul? Informații-șoc de la Ploiești: „Sunt datorii mari făcute din cauza lui!” » Apelul făcut din interior: „Nu vom mai avea clubul în prima ligă!”
Mihai Stoica, ironii către Rapid » Îi acuză pe giuleșteni că nu s-au ținut de cuvânt: „Ne-au fost repartizate 5.400 de bilete, adică TOATĂ peluza”
RAPID - FCSB
Mihai Stoica, ironii către Rapid » Îi acuză pe giuleșteni că nu s-au ținut de cuvânt: „Ne-au fost repartizate 5.400 de bilete, adică TOATĂ peluza”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
rav410wrc
rav410wrc  •  07 Martie 2024, 09:20
Postat de luciann pe 06 Martie 2024, 15:31

Hategan e antistelist...anti-FCSB in traducere libera pt hateri! Pe scurt, dinamovist de mic!:)

Gresit, concetateanul Ovidiu este RadioErevanist de mic !! :(((

atthur
atthur  •  07 Martie 2024, 00:40
Postat de vivi.napoca1_ pe 06 Martie 2024, 21:16

Foarte corecta remarca ! Chiar dacă ma repet și eu ,Întreb de ce stau pasivi ( *** toți conducătorii celorlalte echipe ,la acest " joc " organizat de ( încerc civilizat ) câștigarea titlului de campioana a RO !? Deja este prea mult ,Vasaras asta cât de urgent ,înainte de Play Off sa- și dea demisia în primul rand iar dacă sant sigur ca nu o va face Sa iasă dm- le Sa Vorbească și el Ce se întâmplă în Balamucul asta de Super Liga Cu Arbitrajele !? Nici pe vremea Comunismului nu am fost Prostiți asa ! Ne Ignorați pur și simplu ! TACEREA ACUZA , CORUPTIA cum se spune ucide ,etc. ! Sper sa nu fie cazul ! Transparenta ,cerem ,dialog ,asumarea greșelilor, ( numai asa nu se vor repeta ,dacă se vrea ) ! La urma urmei Cine sunteți voi ,Ca Nu " Răspund decât în fata Adunării, Voi știți ce adunare " ! Va aduceți aminte ca nici altul nu a răspuns! Fotbalul este un fenomen despre Oameni și cu Oameni ,nu de grupuri de interese !

Da,bă,de parcă tu și cu lamentatul alalalt ați fi "oameni"....biete nevertebrate care uitați că-n ultimii 8 OPT,bă,!!!! ani campionatul s- a "dat" nu s-a "luat" pe mâna isvanilor,fesnicilor și barsanilor după un singur criteriu: "oricine,numa' nu Becali".In rest ți și vi se potrivește perfect aia cu "ce știe țăranu' ce-i ciocolata,păstrează hârtia și aruncă bucata"...!!!...

ares123
ares123  •  06 Martie 2024, 22:28
Postat de Un.Print.din.Levant pe 06 Martie 2024, 19:38

Clona murdara fcfcsb a obținut absolut totul cu arbitrii ticăloșii ai lui Vassarass! Punct. Toți sunt niște mizerabili care au distrus fotbalul romanesc!

Baaa...esti ***...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează