FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Avertisment pentru Gigi Becali și FCSB: „Testarea n-are efect imediat! E posibil să aibă virusul și să iasă negativ”

Gigi Becali vrea ca jucătorii FCSB să intre în cantonamet +49   FOTO
Gigi Becali vrea ca jucătorii FCSB să intre în cantonamet

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 14:55

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu se aliniază cu cel al FCSB-ului, Gigi Becali, și exculde ideea posibilității reluării competițiilor. Iftime nu ignoră Starea de Urgență, însă speră ca după 15 mai, în doar două săptămâni să se reia competiția.

 „Nu cred că putem începe campionatul, așa cum își doresc alți patroni de la noi. Starea de Urgență nu permite, decât dacă cumva ne-am pune la o masă toți cei din Liga 1 cu autoritățile. Nu poți uni acum mai multe persoane, așa cum își dorește Gigi Becali. Testarea e doar un fel de a spune. Pentru că dacă ai virusul nu e obligatoriu să ieși pozitiv imediat. Testarea e posibil să n-aibă efect imediat. 

EXCLUSIV Gigi Becali și-a testat astăzi 16 jucători pentru COVID-19 » Florinel Coman, marele absent

Cred că atunci când situația se va mai stabiliza, numărul infecțiilor va mai scădea, atunci cred că pot exista niște variante. Să încercăm să găsim o soluție pentru ca grupul unei echipe, 30-40 de persoane, staff plus jucători, să se poată reuni, să fie protejate în maximă securitate, iar apoi să dăm drumul la treabă. Dar până la 15 mai, cât e Starea de Urgență, nu cred că se va putea asta. Dar după, putem avea două săptămâni de antrenamente, iar de la 1 iunie să jucăm", a zis Valeriu Iftime pentru GSP.RO.

„Am vorbit cu Marius Croitoru. Suntem atenți la tot ce fac jucătorii, au tot felul de exerciții specifice. Se antrenează, se face un raport zilnic, fotbaliștii sunt monitorizați la tot ce fac. Tehnologia ne permite acum să știm exact ce fac, totul e sub control"
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

Klaus Iohannis, atacat de un fost antrenor din Liga 1: „Cum are tupeu să spună asta? Chiar nu îți e rușine?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  10 Aprilie 2020, 17:13

Care e legatura intre cele 50 de poze si articol?? Voi chiar vreti sa va faceti total de ras???

maccsero
maccsero  •  10 Aprilie 2020, 16:57

Atunic la ce mai folosesc testele ? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează