FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, criticat de un patron din Liga 1, după ce FCSB s-a reunit: „El inventează lumea! O mai ia singur pe deal”

Gigi Becali a acceptat ca jucătorii de la FCSB să se reunească
Gigi Becali a acceptat ca jucătorii de la FCSB să se reunească

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 11:38

Jucătorii de la FCSB s-au reunit, în secret, luni la baza de la Berceni, pentru a începe antrenamentele, iar decizia le-ar putea aduce roș-albaștrilor o amendă drastică din partea Poliției.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre decizia luată de FCSB și l-a criticat pe Gigi Becali pentru că le-a permis jucătorilor și antrenorilor să se reunească, deși în România e stare de urgență.

„Gigi Becali inventează el lumea! O ia singur pe deal. Nu te poți aduna așa în timpul acestei situații. E stare de urgență și trebuie s-o respecte toți. E vorba de reguli și Ordonanțe Militare. Nu poți să faci așa ceva chiar dacă ai certitudinea că poși asigura toate condițiile de securitate și sănătate.

La Botoșani, jucătorii fac antrenamente acasă, o dată pe zi. Fac abdomene în baie, bucătărie sau living. Unii fac și-n curte. Facem exerciții la distanță. Bine, doi sau trei jucători se mai întâlnesc pe un teren și aleargă. Dar nu există să ne strângem câte 10 într-un loc și să ne antrenăm”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și a pornit antrenamentele la baza din Berceni

Ministrul Tineretului și Sportului: „Suntem departe de reluarea competiţiilor sportive"

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat: „Lucrăm cu Ministerul Sănătăţii la un plan de reluare a activităţii sportive, a antrenamentelor pentru sportivi, bineînţeles o reluare treptată. În aceste momente încercăm să definim foarte clar ce înseamnă această pregătire centralizată după noile reguli epidemiologice. Pentru că nu va mai fi la fel, cu siguranţă, în sensul că tot ce se va face în sport va trebui fie într-un cadru care să îndeplinească anumite condiţii specifice pentru a găzdui şi proteja sportivii, după 15 mai, eventual, când va coincide cu perioada de relaxare a măsurilor".

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, după ce fanii FCSB au dat bani pentru a o salva pe Dinamo: „Nu! Îmi face rău!”

EXCLUSIV Culisele conflictului Becali - Gnohere » Prețul supărării: 70.000 €

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  28 Aprilie 2020, 19:50

Becali incerca sa fure startul. E disperat sa nu-l intreaca Botosaniul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează