FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl aduce înapoi pe Malcom Edjouma! Și i-a pregătit un nou post: „Acolo îl bag”

Malcom Edjouma // foto: Imago
Malcom Edjouma // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 12:28 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 15:06

Francezul Malcom Edjouma (27 de ani) ar putea reveni în iarnă la FCSB. Iar Gigi Becali are un plan special pentru mijlocașul central de profil defensiv.

Edjouma e împrumutat de FCSB la Bari (Serie B), dar nu impresionează. Are un gol în 15 meciuri, iar italienii, care l-au împrumutat pentru 200.000 de euro, ar putea să-l trimită înapoi în iarnă și să nu activeze clauza de 600.000 de euro.

Gigi Becali pune la cale o alianță și acuză voalat Rapidul: „Cum să vrea Șucu? Pentru ei e ca o bomboană”
FCSB
Gigi Becali pune la cale o alianță și acuză voalat Rapidul: „Cum să vrea Șucu? Pentru ei e ca o bomboană”

Gigi Becali are un plan special pentru Malcom Edjouma

Becali spune acum că e dispus să-l primească înapoi pe Edjouma. Și spune că-l va folosi ca atacant.

„Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus?  Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el.

Compagno? Ce? Trebuie doar un atacant? Trebuie lot numeros. Trebuie concurență. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Dacă nu iau unul de clasă, nu mai iau. Avem pe Tavi, pe Băluță... Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Gigi Becali a mai avut acest plan

Și în februarie 2022 Gigi spunea că vrea să joace cu Malcom pe postul de atacant.

„Eu m-am tot gândit să-l băgăm atacant pe Malcom Edjouma, dar nu vor ei (n.r. colaboratorii de la FCSB). Tot m-am gândit, dar nu vor ei. Au zis că ne facem de râs. Bine, mă, înseamnă că am vorbit o prostie. El e cel mai bun închizător din România, eu așa cred”, spunea Becali atunci.

Sezonul 2022-2023 a fost unul excelent pentru Ejdouma. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, cu 11 goluri în 40 de meciuri. Cu toate astea, Becali a făcut tot ce a putut pentru a-l scoate din echipă.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Hermannstadt 3-0

Citește și:

New-entry pe lista de plecări de la FCSB! Becali s-a răzgândit în 6 zile: „Rămâne doar crema”
FCSB
New-entry pe lista de plecări de la FCSB! Becali s-a răzgândit în 6 zile: „Rămâne doar crema”
Se pregătește schimbarea sistemului la FCSB: nou-veniții intră direct titulari! Cum poate arăta echipa
FCSB
Se pregătește schimbarea sistemului la FCSB: nou-veniții intră direct titulari! Cum poate arăta echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
stefanf78
stefanf78  •  19 Decembrie 2023, 17:21
Postat de Adriann_1 pe 19 Decembrie 2023, 16:39

Gigisti vorbind despre gurile altora, sau despre postaci, sau despre intelect samd... ASA CEVA... :))

Oprește’te, “maestre”, vei detrona bancurile cu Bulă curând. Și sunt sigur c’o vei face pentru că nu te prinzi de banc ;)

Adriann_1
Adriann_1  •  19 Decembrie 2023, 16:39
Postat de stefanf78 pe 18 Decembrie 2023, 21:05

Aoleu, și mai nasol! Nici dentistul nu are curaj să se uite’n gura csaistorapidistuluiașaceva! Ai grijă, te joci cu focul :(

Gigisti vorbind despre gurile altora, sau despre postaci, sau despre intelect samd... ASA CEVA... :))

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  19 Decembrie 2023, 15:50
Postat de Adriann_1 pe 18 Decembrie 2023, 17:19

AI si tu momentele tale, asta cu "o jouma de gura" e buna :)) Merge si mai bine la modul "Becali e jouma de antrenor" :))

Băi, vorbeam adineauri cu un frânar despre titlu și mi-am adus aminte de o discuție cu catalynn. I-am zis că anu' ăsta nu-mi surâde niciuna dintre variantele CSU, FCSB, CFR și că aș prefera să văd Rapidul pe prima poziție la final de sezon. Mi-a răspuns tot așa... cu juma' de gură... că s-ar bucura pentru tine, ... că orice variantă e mai bună decât fcsb, desigur,... dar parcă totuși cfr și csu sună mai bine... pentru că "a avut și va avea mereu .....". Mai știi postarea aia din 2013, cu remarcile lui rasiste la adresa fanilor giuleșteni? Aia de care ziceai că e fix ce-ar scoate de la naftalină un p(r)ostac becalist? Ei bine... am găsit-o săptămâna trecută într-o postare a lui silvică de acum 3 ani... Exact citatul ăla... cu copy-paste... într-un reply la unul dintre mesajele tale. Încă un semn pe lista de coincidențe. :-))) Frate, recunosc că și eu dacă aș vedea un comment din 2013 citat de doi useri care au cam același stil... aș intra la bănuieli. Deci mi se pare perfect explicabil de ce-ai crezut atunci că sunt silvică. Ce nu-mi pot explica însă e faptul că acum 4-5 ani credeai că observatoru_federal e catalynn. În cazul lor nu văd absolut nicio similitudine, în afară de antifecesebismul care-i caracterizează. Acum că ăsta-i un articol mort și nu mai mișună niciun gigist p-aici, mă gândeam că am putea dezgropa puțin trecutul, să lămurim și treaba asta. :-)))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează