FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea 4 transferuri pentru Liga Campionilor: „Mai bag 5 milioane de euro”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 12:53 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 15:22

Gigi Becali se sucește de la o săptămână la alta, în funcție de rezultatele echipei în lupta la titlu. Patronul celor de la FCSB spune acum că n-ar mai vrea să vândă clubul roș-albastru, deși pe data de 24 aprilie anunța că renunță la acesta în schimbul sumei de 25 de milioane de euro și se retrage din fotbal. 

Latifundiarul din Pipera visează acum la calificarea în grupele Ligii Campionilor, acolo unde FCSB nu a mai evoluat din sezonul 2013-2014. Și a schițat deja o strategie la transferuri. 

Gigi Becali a dezvăluit cine e afaceristul care vrea să cumpere FCSB: „Are 3.000 de angajați, dă banii pe loc. A zis: «Dacă nu vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%»”
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit cine e afaceristul care vrea să cumpere FCSB: „Are 3.000 de angajați, dă banii pe loc. A zis: «Dacă nu vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%»”

Gigi Becali nu se mai gândește să vândă FCSB: „Vreau campionatul, visez la Liga Campionilor” 

„Nu mai are rost să vorbim despre vânzarea echipei, acum vreau campionatul, visez la Liga Campionilor, vreau primăvară europeană în Liga Campionilor! Eu nu vreau puțin, vreau mult!

Nu vorbim despre oferte acum, vorbim despre campionat! Dacă luăm titlul, mai bag 5 milioane de euro! Sau 3-4, nu știu. Mai cumpăr doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant”, a declarat Gigi Becali, în emisiunea Fanatik SuperLiga.

Simion Apreutese, dispus să cumpere FCSB de la Gigi Becali 

Gigi Becali a spus că Simion Apreutese, om de afaceri și sponsor al Academiei CSA Steaua, a negociat cu el cumpărarea clubului FCSB. 

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25. 

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis. 

Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%». 

Nu sunt frații Dedeman (n.r. - Dragoș și Adrian Pavăl). Știți cine este? Cred că-l știți. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad”, a precizat Becali, conform sursei citate. 

Gigi Becali, patron FCSB: „Turcii mi-au oferit 75 de milioane de euro” 

Patronul FCSB susține că ar exista și un grup de afaceriști turci interesați să cumpere clubul. Aceștia ar fi interesați să ia „la pachet” și baza sportivă din Berceni, dar Becali a blocat momentan negocierile. 

„Au venit și turcii, stăteau la hotel, și nu i-am mai primit. Ei voiau să ia și baza cu 50 de milioane, 75 cu bază cu tot, dar nu m-a mai interesat, că dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. 

Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici, care are afaceri cu ei. Ei au venit, dar acum nu mai știam cum să o scot la capăt. Era altă situație, nu mai speram la campionat. Să vină după ce se termină campionatul”, spune Becali. 

VIDEO. Gigi Becali vrea arbitri străini cu CFR Cluj și Farul: „Facem cerere”

Citește și: 

Șucu, întrebat direct de Ștucan: „A fost Rapid un club avantajat de arbitri în sezonul ăsta?” » Răspunsul acționarului formației din Giulești

Florinel Coman a devenit cel mai bine plătit fotbalist din SuperLiga! „Uite, ca dovadă că sunt mulțumit de tine...”

Citește și:

„Here we go” » Fabrizio Romano dezvăluie noua echipă a lui Mourinho! Destinație total neașteptată: au negociat la București
Campionate
„Here we go” » Fabrizio Romano dezvăluie noua echipă a lui Mourinho! Destinație total neașteptată: au negociat la București
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
Campionate
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
A început curățenia » Sabău a dat afară 4 jucători de la U Cluj
Superliga
A început curățenia » Sabău a dat afară 4 jucători de la U Cluj

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (28)
johny2003
johny2003  •  03 Mai 2023, 20:55

Can-Canuri la Stina de Aur cu cici, sub girul gesepe....

Hcm27
Hcm27  •  03 Mai 2023, 19:35
Postat de tivireli pe 03 Mai 2023, 18:41

Nu esti tu cel care poate sa ii dea sfaturi.

Da, poate ca ai dreptate!Nu am banii lui, însă că varsta ma apropii, iar "ca carte" sigur am mai multa

retribution
retribution  •  03 Mai 2023, 19:20
Postat de magic4ever pe 03 Mai 2023, 17:29

Iar nu se mai retrage fariseu de Becali si vrea campionatul si viseaza la primavara Ucl cand pe Fcsb ii elimina Karagandy din Kazakhstan si ii umileste Silkeborg cu 10-0 in dubla mansa...a avut noroc cu carul cu Craiova cand au dat 2 goluri din 2 suturi pe poarta dupa ce Craiova a dominat tot meciul si a avut 8 suturi pe poarta si a zburat Tarnovanu din bara in bara si Ivan a executat un penalty mai rau ca la liga 4...acum nu mai zice nimic de posesie...dar ulciorul nu merge de multe ori la apa... dupa urmatorul esec o sa urle iar laTV ca se retrage si o sa vanda tot si sa conduca fotbalul romanesc Burleanu cu Vasaras...

pros9tule,noi am jucat cu danezi cu rezervele in grupele unei competiti unde 99% din echipele romanesti nu o sa joace niciodata. se vede ca esti *** rau de tot. vitanul tau barzesti nu o sa joace niciodata in liga 1. *** liga a 2-a bai scursursa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează