FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se teme! L-ar putea pierde pe Florinel Coman: „M-am bucurat că nu a jucat bine la națională”

Florinel Coman în duel cu Ionuț Larie / Foto: GSP.ro
Florinel Coman în duel cu Ionuț Larie / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 10:25 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 10:25

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre șansele de transfer ale lui Florinel Coman (25 de ani), golgheterul Superligii cu 15 reușite în actualul sezon.

Becali a susținut că nu are nicio informație despre o ofertă pentru Florinel Coman. În plus, finanțatorul „roș-albaștrilor” și-a exprimat dorința de a-și păstra vedeta până reușește să se califice cu echipa pe care o patronează în grupele Champions League.

Mititelu s-a speriat de retrogradare și l-a sunat pe Marius Șumudică! Antrenorul a dezvăluit răspunsul, într-o reacție pentru GSP
FCU CRAIOVA
Mititelu s-a speriat de retrogradare și l-a sunat pe Marius Șumudică! Antrenorul a dezvăluit răspunsul, într-o reacție pentru GSP

Gigi Becali vrea să atace grupele Champions League cu Florinel Coman

„Pe cuvânt că nu știu nimic despre o ofertă pentru Florinel Coman. M-am bucurat că nu a jucat bine Coman la echipa națională, ca să nu-l cumpere, să nu-i plătească cineva clauza (n.r.- de 5 milioane de euro). Vreau în Liga Campionilor, apoi poate să plece”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Florinel Coman, comparat cu Alexandru Mitriță

De asemenea, Becali și-a comparat jucătorul cu Alexandru Mitriță de la Universitatea Craiova. Becali a spus despre Mitriță că nu înțelege de ce nu este convocat de Edward Iordănescu la națională, chiar dacă îl vede pe Florinel Coman ca variantă de titular pentru postul de extremă stânga.

„Fără Coman suntem ce e Craiova fără Mitriță. Mitriță este fotbalist. Între el și Coman, Coman poate e puțin mai eficient, dar Mitriță este fotbalist. Mare fotbalist!

Nu înțeleg de ce nu-l ia la echipa națională, este fotbalist. Nu poate juca nimeni titular în locul lui Coman, niciodată”, a adăugat Becali.

Florinel Coman a fost decisiv inclusiv în Farul – FCSB, scor 0-1. „Șeptarul” liderului Superligii i-a oferit în minutul 82 pasa decisivă lui Adrian Șut, la singurul gol al jocului.

6milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt

FCSB (38 de puncte) urmează să o înfrunte pe Universitatea Craiova (31 de puncte) în derby-ul primelor clasate din Superligă. Partida are loc duminică, pe 7 aprilie, de la ora 20:30.

VIDEO Farul - FCSB. Vlad Chiricheș nu se gândește încă la retragere: „Vreau să mă mai bucur de fotbal încă câțiva ani” + Ce spune despre revenirea pe gazon

Citește și:

„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”
FARUL - FCSB 0-1
„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”
Farul - FCSB 0-1
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
Nicknack
Nicknack  •  01 Aprilie 2024, 14:34

Nu te teme Gigi că nu ți-l ia nimeni îl ții cu succes ai timp să îl faci și antrenor.

magic4ever
magic4ever  •  01 Aprilie 2024, 14:12

Mitrita poate sa joace fara probleme titular la nationala in locul lui Coman care nu joaca absolut nimic pentru Romania...si Mihaila trebuie sa joace fara probleme in fata lui Coman...

dr.jivago
dr.jivago  •  01 Aprilie 2024, 10:58

De ce n-au loc , Coman, Mitrita, Olaru, Sut si altii , la Nationala? E simplu, ca buna ziua! Din cauza , senatorilor de drept ( hihihi ) , Marinii, Stanciu, Puscas, Alibec, Burca ... Stranieri de doi lei, altoiti de cei doi Iordanesti... Se plangeau caraghiosii astia de ziaristi, analistii lui Peste Prajit, vai , vai , Bancu asta, cat e de slab... Si s-a vazut cu ochiul limpede ca Mitrita, Bancu, Chiriches sunt fotbaliste de marca, intangibili... Dar Iordanestii sunt caposi iar iedul e paralel... Norocos cu brio ptr o calificare obtinuta pe la manastiri! Doamne ajuta!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează