FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

Gigi Becali pune tunurile pe Coman: „Am sacrificat destul echipa pentru el” » Ordin clar în cazul lui Tavi Popescu: „Nu va mai face asta în viața lui!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 11:09 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 12:09

După FCSB – CSU Craiova 0-2, Gigi Becali spune că încă se gândește la titlu și este de părere că și echipa lui Reghecampf are șanse la campionat.

Patronul roș-albaștrilor spune că speră ca CFR Cluj să se încurce cu FC Argeș (azi, de la ora 21:00). Becali nu a renunțat la ideea de a câștiga campionatul în acest sezon.

Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”
CEI MAI BUNI
Octavian Popescu, „Jucătorul lunii martie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului de 19 ani: „Un trofeu important pentru mine și cariera mea”

Gigi Becali încă speră la titlu în Liga 1

„Când echipa adversară are 1-0 și trebuie să bați, nu mai ai emoții. Aștepți să vezi ce vrea Dumnezeu. La 1-0 pentru tine sau la 0-0 ai emoții. Ce emoții să am? Ei nu au ajuns la poartă? Craiova a câștigat fără să intre în careu. Pe noi ne-a învins Dumnezeu.

A fost un penalty inventat. Golul doi... Așa a făcut Dumnezeu. El poate face ca CFR să piardă toate meciurile la final sau poate face ca Craiova să câștige toate partidele și câștigă campionatul. Și Craiova se gândește la campionat.  Poate să ne mai bată pe noi o dată și pe CFR Cluj de două ori, dacă vrea Dumnezeu. Acum sunt 5 puncte. Să vedem ce vrea Dumnezeu.

În pauză, Feșnic s-a uitat la reluări. A văzut că a dat penalty gratuit. După aceea a fost un fault în atac la Pigliacelli, dar nu a dat fault.  Golul nostru a fost anulat corect, a dat cu mâna. Nu a fost un arbitraj cu tentă. Știi cum îți dai seama? Dacă dă cartonașe. El a dat. Kovacs îi lasă pe adversarii noștri să joace tare, nu dă galben. Lupta la titlu? Se face ce vrea Dumnezeu. Dacă vrea, ne dă nouă campionatul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Nu l-am văzut niciodată pe Tănase așa slab. A dat doar pase greșite. Edjouma se crede Maradona. Nu mai pasează ca în primele meciuri. I s-a urcat la cap și acum driblează. Să vezi ce stă acum pe bancă. Cordea parcă a uitat fotbalul.

- Gigi Becali

Gigi Becali: „Nu mai sacrific echipa pentru Coman”

Omul de afaceri l-a criticat în termeni duri pe Florinel Coman și spune că Octavian Popescu nu va mai juca pe postul de extremă dreapta, așa cum s-a întâmplat în prima repriză a meciului cu CSU Craiova.

„Noi trebuie să câștigăm meciul în prima repriză. L-am anihilat pe Tavi Popescu. Acum ne-am dat seama. De acum înainte, cât voi eu la FCSB, Popescu va juca doar în stânga. Va fi inter stânga, atacant stânga sau număr 10. El nu va mai călca în dreapta după ce s-a întâmplat aseară. Nu va mai juca în dreapta în toată viața lui. În stânga nu-l poate opri nimeni. E geniu. Toni Petrea l-a pus în dreapta, dar nu dau vina pe el.

Eu nu voi mai fi sacrifica echipa pentru Coman! Nu mai vreau! Țin la el, dar să se ducă el în dreapta. Am sacrificat destul echipa pentru Coman. Nu știu ce se întâmplă cu el. Coman nu mai driblează, nu mai are plecarea de pe loc. E ceva în neregulă cu el, dar nu știu. Nu se poate întâmpla asta cu un jucător pe care am dat 3 milioane”, a adăugat Becali.

E problema fanilor dacă i-au cerut demisia lui Petrea. Nu știu ce va fi. Poate ia Petrea campionatul. De ce să-și dea demisia? Eu nu vorbesc cu «dacă». Să vedem ce va fi.

– Gigi Becali

VIDEO Bănel Nicoliță, după FCSB – CSU Craiova: „Titlul s-a dus”

Citește și: 

EXCLUSIV Antrenorul care e convins că Toni Petrea nu va mai continua la FCSB: „Nu va rămâne, are și el mândria lui”

Fanii FCSB i-au cerut demisia lui Petrea » Reacția antrenorului: „Poate voi avea o discuție cu cei din conducere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
2175337269223237
Dan Ifteni  •  04 Aprilie 2022, 19:39

Fariseul asta parnaias il amesteca pe Dumnezeu in toate imbecilitatile lui.Dumnezeu a facut, Dumnezeu a dres.....Alta treaba nu are Doamne Doamne decit sa monitorizeze in cioban ipocrit

777225422466991
Flavius Pop  •  04 Aprilie 2022, 18:50

Cred ca a meritat Coman 3 milioane. Super jucator in pat !!Nu vedeti ca este deja cocosat ! Cred ca merita 3 milioane dar de forinți !!

289103212926954
Ionut FreeRun  •  04 Aprilie 2022, 18:03

Stie cineva cine e Dumnezeu asta, de-l tot mentioneaza Jiji? E vreun arbitru?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează