FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, găsit vinovat pentru rezultatele de la FCSB: „Nu e normal ca o echipă să câștige când face asta”

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 08:27 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 08:40

Răzvan Lucescu (54 de ani) a analizat situația de la FCSB, club care a pierdut titlul în acest sezon, în fața Farului. 

În ciuda investițiilor lui Gigi Becali, FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015, iar antrenorul lui PAOK Salonic crede că implicarea la echipă a patronului este principala cauză. 

Ilie Dumitrescu râde de strategia celor de la FCSB: „Pe teren nu poți să intri decât în 11”
FCSB
Ilie Dumitrescu râde de strategia celor de la FCSB: „Pe teren nu poți să intri decât în 11”

Răzvan Lucescu taxează implicarea lui Gigi Becali la FCSB 

„FCSB e un alt caz foarte interesant. Patronul investește foarte mult, dar modul lui de a se comporta nu permite echipei să se exprime. 

Nu e normal ca o echipă să câștige, atunci când schimbă la pauză. Nu ai cum să ai unitate și respect pentru antrenor ”, a spus Răzvan Lucescu la OrangeSport. 

Nu știu nimic nici despre Djokovic. Nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis că, până pe data de 5, când pleacă echipa în cantonament, să avem 3,4,5 jucători noi. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Lui Djokovic i-am făcut o ofertă și așteptăm un răspuns, de la Băluță așteptăm răspuns, de la Chiricheș așteptăm răspuns. Ei probabil, cred eu, că așteaptă ceva mai bun și, dacă nu vine ceva mai bun, vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș, la Djokovic.  Eu cred că o să vină toți. Nu știu Chiricheș, dar Djokovic și Băluță cred că da, o să vină. 

- Gigi Becali 

VIDEO Gigi Becali: „Aduc zilele astea un fundaș central din străinătate”

 Citește și:

Lăcătuș a comentat mutarea făcută de Gigi Becali: „Sincer, l-a luat ca să nu joace?”

Becali improvizează și cu Alexandru Băluță! » FCSB îl va testa în amicale pe noul post

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
Dobermannul
Dobermannul  •  14 Iunie 2023, 19:11
Postat de corneliusarmis pe 14 Iunie 2023, 14:37

Pe lângă faptul că deranjează „clica lui Habarnam Burleanu” și *** lor a Echipelor de Primării și Departamentale, oierul Becali îi mai provoacă și pe *** de jucători, care sunt „informatorii pe surse” a vașnicilor jurnaliști și numai iau procente la transferuri!! Cum a mai supărat și „vestita Școală de antrenori Pro”, unde sunt scoliți foști jucători și apoi când devin antrenori „primesc lumină și indicații” de la FRF! Patronul lui Lucescu jr. a intrat cu pistolul la brâu pe teren și pe anti stelistul Lucescu la... „durut la bașcheți”! Halal gazetărie, la comanda segmentului de hateri!

Exact Cornelius.

fabulos
fabulos  •  14 Iunie 2023, 16:48

Daca ocuparea locului 2 de atatia ani este meritul exclusiv al dlui Becali atunci acesta trebuie felicitat. Antrenori de elita, cu scoli si ani de experienta nu pot obtine locul 2 in acest campionat mai multi ani la rand. Daca platea cu bani multi un antrenor ''cu nume'' si acesta obtinea locul 9 nu il despagubea nimeni, ramanea cu buzunarul gol si fara performanta. Sa comanzi pe banii altuia este usor.

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Iunie 2023, 14:53

Esecurile evidente ale FCSB se refera la eternul loc doi. Altii de care nu se ocupa Razvan Lucescu in calitatea lui de hater FCSB si multi multi altii ca el mediatizati cu celeritate de GSP nu sunt ingrijorati deloc (ce sa vezi) de esecurile celor care se scalda in medicritate, mai si retrogradeaza, nu pierd meciuri internationale pentru ca nu ajung acolo, se desfiinteaza, ... E cel putin nostima aceasta grija obsesiva manifestata prin sute de articole pe luna despre "esecurile" celui de pe podium.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează