FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, nemilos cu Burleanu: „Eu nu sunt din Securitate, nu sunt din «Doi și-un sfert»! Dacă plec eu, se alege praful!”

Gici Becali / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
Gici Becali / Sursă foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 13:59 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 14:42

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, continuă disputa de la distanță pe care o are cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, semn că un „armistițiu” între vicecampioană și FRF e în acest moment un scenariu mai mult decât improbabil.

Patronul roș-albaștrilor a lansat o nouă serie de atacuri la adresa președintelui FRF, după ce Burleanu a spus public că Becali „e liber să-și ia jucăriile și să plece”. Latifundiarul a contracarat azi, la prânz: „N-are simțul realității, nu-și dă seama cu cine vorbește!”, a spus Gigi, care a alternat atacurile sub centură cu momentele în care-l ironiza pe șeful de la Casa Fotbalului. 

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”

Gigi Becali: „Să mă compar cu Burleanu? Nici nu știe să fie dur”

„Să mă compar cu Burleanu? Eu sunt Becali! Ce răspuns să-i dau lui Burleanu? El nici dur nu poate să fie. E prea copil ca să poată fi dur. Nici nu știe să fie dur, uitați-vă la mimica lui. Dar spune niște prostii. Spune că fac parte dintr-un sistem? Eu fac parte dintr-o asociație, din asociația Federației. 

Nu sunt din sistem, nu sunt din SRI, din Securitate, nu sunt din «Doi și-un sfert» (n.r. - fosta unitate de informații a Ministerului de Interne, care a colaborat cu minerii în iunie 1990, ), nu sunt din CNA. 

El nu are simțul realității, nu-și dă seama cu cine vorbește! Vorbește cu un om care a adus 200 de milioane de euro în Țara Românească (n.r. - România) din calificări și din vânzări de jucători! Tu, care până acum șase ani aveai 15 euro în cont și un Opel «tranca-tranca». A venit acum la Federație, are și el un milion. Poate vine Curtea de Conturi...”. 

Gigi Becali, noi atacuri la Burleanu: „L-a luat Securitatea și l-a pus la Federație”

Gigi Becali a continuat: 

„Dar cum să vorbești? E ridicol! (...) El n-a făcut în viața lui 17 bani! L-a luat Securitatea, l-a luat, l-a crescut și l-a dus la Băsescu. Bani n-a făcut în viața lui, apoi i-a dat Securitatea Federația! A aplicat tactici securistice de dictatură, a spus că «mulțimea e prostimea», a știut cum să comande și să le ia votul. Spune acum să plece Becali?

Dacă plec eu, praful și pulberea se aleg! Nu mai stă nimeni, nu mai stă nici Rotaru, și-așa e plictisit! 

(...) Dacă mai deschide gura, îl iau iar în primire (n.r. - pe Burleanu) Dar eu râd, nu le zic cu răutate. Eu sunt titan, mă distrez, mă joc cu ei, ce să fac eu cu copiii? Acum trebuie să merg să mă spovedesc că am vorbit de Burleanu. Altfel, nu pot să mă împărtășesc. Duhovnicul îmi zice să nu mai vorbesc cu voi (n.r. - cu presa), dar îmi place să mai zic și eu câte ceva, să mă distrez”.

Săptămâna trecută, Răzvan Burleanu a dat de pământ cu Gigi Becali: „Este un om pierdut”

În ultima conferință de presă susținută, Răzvan Burleanu l-a luat în colimator pe Gigi Becali, cel care care a dus o politică agresivă împotriva regulii U21.

Președintele Federației a avut o replică fără precedent la adresa lui Gigi Becali, considerând că fotbalul românesc ar fi mai sănătos fără finanțatorul celor de la FCSB.

„Nu-i convine domnului Becali? Ei bine, domnul Becali are trei variante pe care le poate accesa în orice moment. În primul rând: acceptă că face parte dintr-un sistem pe care nu-l poate corupe și-l respectă. Doi: poate apela la justiția sportivă, pentru că nu trăim într-un sistem dictatorial. Orice decizie care nu are la bază un temei legitim oricând poate fi răsturnat. Trei: își ia jucăriile și pleacă!. 

Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul, care merge la închisoare și care nu învață din greșelile sale, cu siguranță este un om pierdut. Și pentru lumea asta, dar și pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali. Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă. A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră”. 

Citește și alte știri de actualitate:

„La FCSB «e grele»!” » Ionel Ganea, despre mutarea care a făcut valuri în Superligă vara asta: „Sună bine, dar să vedem ce zice Gigi”

„Dacă primești un telefon de la palat?” » Marius Șumudică a dat răspunsul fără să ezite: „Aștept două-trei luni”

Se pun la punct ultimele detalii! Dinamo finalizează contractul de sute de mii de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
laur33
laur33  •  05 Iulie 2023, 15:05

Ia du-te ma, du-te tare sa vedem daca se alege praful. Parca zici ca pana la Gigi nici nu exista fotbal. Du-te tare si lasa-ne pe noi sa se aleaga praful. Doamne ce liniste era cand erai in puscarie.

Rapid1923
Rapid1923  •  05 Iulie 2023, 13:11

In complicitate cu ziarele de sport acest becali a devenit o pacoste pt toti iubitori de fotbal jignind in stanga si dreapta.

Dansss
Dansss  •  05 Iulie 2023, 12:40

Blasfemie! Ia uite nene, a coborat “Dumnezeu” pr Pamant! Du-te ciobane pe muntele Athos si lasa-ne cu prostiile tale! Auzi la el, dispare tot daca pleaca el! Ia pleaca ma!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează