FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face lobby pentru Mohammad Murad, după ce omul de afaceri s-a interesat de Dinamo și Petrolul: „Reprezintă o excepție”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 11:45 / Actualizat sambata, 20 august 2022 16:42

Gigi Becali a vorbit despre Muhammad Murad, libanezul care a purtat discuții pentru cumpărarea lui Dinamo și, recent, a intrat și pe pista Petrolul. 

Patronul de la FCSB spune că-l cunoaște pe omul de afaceri care are o avere de 150 de milioane de euro și a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Selecționerul plecat din FRF acuză: „M-am săturat să fiu pus la zid”
FRF
Selecționerul plecat din FRF acuză: „M-am săturat să fiu pus la zid”

Becali îl laudă pe Muhammad Murad, afaceristul care vrea să cumpere Dinamo

„Hai să spun ce cred eu. Mohammad Murad vorbește românește. E prieten cu noi, adică îl cunoaștem. El e un străin pe care l-aș considera român. 

Mohammad Murad face excepție. El chiar e român român. Are copii români, stă în România. Reprezintă o excepție. Îl cunosc de mulți ani, de 30 de ani. Am vechi prieteni cu el, făceau afaceri cu el când avea shaorma. Inima lui e românească. El nu mai are treabă cu Libanul.

Are și bani și e și om de onoare. Unii sunt mincinoși, dar ăsta nu e. E om respectuos, om de calitate. Nu e mincinos. Sfatul meu e ca oricine să-l primească”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Discuția Dinamo – Murad, fără niciun rezultat

Joi seară, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a purtat negocieri cu Muhammad Murad.

„Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo. Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat, au dezvăluit sursele GSP.

VIDEO Dorinel Munteanu după victoria cu Dinamo: „Ne așteptam la o astfel de atmosferă, motiv pentru care i-am pus pe băieți în gardă”

Citește și: 

După interesul lui Mohammad Murad, alt om de afaceri din Liban ar vrea investească la Dinamo! Negoiță confirmă pentru GSP că e dispus la negocieri

Petrolul se revoltă! Mesaj pentru Chindia: „Sper să intervină autoritățile”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  20 August 2022, 22:48

,,Nu aș fi vrut vreodată să vorbesc despre religie, pentru că suntem oameni cu toții, avem același Dumnezeu. Am fost întrebat dacă am fost în biserică și vă spun că am fost de cel puțin 20 de ori naș de cununie. Eu sunt născut la doar 20 de kilometri de locul în care s-a născut Hristos." - Mohammad Murad

Barna
Barna  •  20 August 2022, 17:08
Postat de elgabri pe 20 August 2022, 15:12

Nea Gigi am auzit ca Murat asta ar fi ungur ;))

O fi creștin?

elgabri
elgabri  •  20 August 2022, 15:57

Asteptam si recomandarea lui Mitica de la brutarie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează