FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a reacționat, după ce fanii l-au contestat pe Șumudică prin mesaje dure pe pereții bazei FCSB: „Gata, s-a făcut!”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 10:53

Contactat telefonic de GSP.ro, Gigi Becali a comentat gestul suporterilor, care au intrat ieri noapte în baza FCSB-ului din Berceni și au scris în mai pe pereți mesaje vulgare anti-Marius Șumudică. 

Patronul roș-albaștrilor respectă decizia fanilor, dar le cere acestora să repare stricăciunile. 

„E forma lor de a protesta. Nu sunt supărat pe ei. Pentru ce să fiu supărat? Eu le respect decizia, înseamnă că Șumudică nu va fi antrenor la noi. Gata, s-a făcut!

Să nu mai scrie și altceva. N-au bătut și n-au înjurat pe nimeni. E un fel de a-și spune sentimentele lor. Le mulțumesc că mi-au dat semnalul. Dar dacă mă respectă, să vină să repare ce au vopsit pe acolo. Pentru că eu îi respect pe ei.

Iar dacă nu vin într-o săptămână să repare, fac eu și gata, fără nicio supărare. Dar eu le cer asta ca formă de respect față de mine. Plus că le promit că nu vine Șumudică, gata!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO. 

„Nu este doar Edi Iordănescu pe listă, mai sunt și alții. Vom vedea, nu știu deocamdată pe cine să pun. Cert e că nu e Șumudică” Gigi Becali, patron FCSB

VEZI ȘI:

EXCLUSIV FOTO Marius Șumudică INTERZIS la FCSB! Mesaje jignitoare în cantonamentul roș-albastru la adresa antrenorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (28)
246997602363758
Florin Vasile  •  14 Mai 2019, 20:01

GIGI uita te la sondajul gazetei 70 la suta il vor pe Sumudica daca nu ti cont de adevaratii suporteri si ti cont de parerea galeriei care este precum bate vintul cind cu tine cind cu talpan care da mai mult tu nu vei face niciodata performanta.Fa un pas in spate si tu si mm atotstiutor cu tine antrenor si cu el sifon noi alergam de singuri si terminam tot pe doi.NOI FIIND ACEI 5000000 CARE IUBIM STEAUA degeaba dai bani si aduci cei mai buni jucatori nu te ai prins pina acum in 4 ani tu nu esti antrenor si nu vei putea fi NICIODATA,NE AM SATURAT DE TINE TOT CE FACI BINE STRICI TU CU GURA TA SI CU GRADOMANIA TA CU APARTIILE TALE SI LADELE TALE STAI IN SPATE ASA CUM AI PROMIS LUI DUMNEZEU CIND AI SCAPAT DIN PUSCARIE SA FI SMERIT SI SA NU MAI JIGNESTI PE NIMENI .LASA LINISTEA SI PACEA BUCURIA SI PLACEREA DE A JUCA FOTBAL LA FOTBALISTII STELEI

731130757028299
Alexandru Macedon  •  14 Mai 2019, 16:58

Mare greșeală d-l Becali, și eu țin cu Steaua mata nu a lui Talpa și poți aduce orice antrenor dorești.Eu vreau că echipa sa joace fotbal că pe timpul lui Reghe.

adriann_
adriann_  •  14 Mai 2019, 16:29

A, iar aia ca fotbalul romanesc se ducea de rapa fara becali e probabil cea mai mare prostie postata in spatiul public de cand exista internetul :)))) Clanul infractional becali a distrus fotbalul romanesc transformand NATIONALA INTR-UN GALANTAR pentru afacerile lor murdare si ilegale. Cum explici altfel ca Nationala incepea cu Banel ani si ani de zile, desi bietul om nu putea da o centrare care sa treaca de primul fundas? Iar dupa ce si-a luat ciobanul banii pe el nici naiba n-a mai vrut sa auda de Banel? Dar cu Dodel cum a fost, nu tot asa? Si exemplele pot umple zeci de pagini. Asta e principalul motiv pentru care oamenii nu-l suporta pe puscariasul din Pipera.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează