FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lui Gigi Becali nu-i pasă de Comisii! Ce a făcut, la 24 de ore după ce a primit o suspendare de 6 luni

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 11:48 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 12:14

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat cu un nou derapaj după ce a fost suspendat pentru 6 luni de Comisia de Disciplină și amendat cu 50.000 de lei pentru declarații sexiste la adresa arbitrei Cristina Trandafir.

Omul de afaceri s-a declarat deranjat de decizia luată de Comisie și a avut din nou un derapaj sexist. Și spune că va contesta amenda primită.

Cifrele financiare oficiale pe 2023 la FCSB: datorie uriașă către Gigi Becali. Ratarea grupelor de Conference League a dus clubul mult în pierdere
FINANCIAR
Cifrele financiare oficiale pe 2023 la FCSB: datorie uriașă către Gigi Becali. Ratarea grupelor de Conference League a dus clubul mult în pierdere

Gigi Becali, încă un derapaj sexist după ce a fost pedepsit de Comisia de Disciplină

„E o părere, nu e o jignire. Judeci opinia unui om. Nu am voie să îmi spun opinia? Nu am voie să simt cum simt? Ca imagine, decizia îmi folosește. Pe mine nu mă afectează. Oamenii văd și se întreabă «Cum să judeci pentru părere? Au ceva cu el».

Iertați-mă, dar cum adică să alerge femeia cu țâțele în vânt printre bărbați? Că se uită bărbații la ea. Doamne ferească! De ce să arbitreze femeia la bărbați? Nu sunt suficienți bărbați? Care e scopul? Femeia trebuie să fie la femei, bărbatul la bărbați. Nu e mai bine așa? De ce? Nu se poate ca femeia să se amestece cu bărbații.

Nu vedeți că se vrea ca femeia să confunde bărbatul? Nu ați văzut moda? Femeile poartă pantaloni, bărbații poartă rochii și fuste. Se încearcă și prin fotbal să se schimbe ordinea și bărbatul să fie femeia și femeia să fie bărbat. Se încearcă să se prin toate modalitățile să i se dea femeii o putere mai mare.

Că atunci va fi batjocorit bărbatul. Și atunci se schimbă legile firești, făcute de Dumnezeu. Tu ai făcut bărbatul ca să stăpânească femeia. O femeie să comande bărbatul înseamnă mentalități drăcești.

Eu îmi văd de treaba mea. Mă interesează pe mine ce decid dracii? Nu îi bag în seamă. Cum să judeci o părere? Cum să schimbi trăirea omului? Ce, omul e mașină? Părerea mea e că bărbatul arbitrează la bărbați și femeia arbitrează femeia.

Voi contesta amenda. Totul până la bani. Cum îmi să îmi iei banii pentru o părere? Ei zic că dau amenzi. Băi, nebunilor, oamenii dau amenzi de 3.000 de lei. De unde dai tu 10.000 de euro? Zici că e bogat Becali și luați bani pentru Comisii? Munciți, trântorilor! La muncă, bă! La sapă! E primăvară, începe săpatul! La muncă, nu la luat bani de la Becali.

Burleanu nu are nimic cu mine. El vrea să fie plăcut de FIFA și UEFA. Pentru funcții face tot ce face. Credeți că el crede că bărbatul e egal cu femeia? Nu crede. El face pentru funcții. Și nici nu sunt supărat pe el ”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

VIDEO. Elias Charalambous, solicitare importantă pentru suporterii FCSB

Citește și:

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în cazul înlocuirii lui Eduard Radaslavescu în minutul 28: „N-a dictat schimbarea”
FCSB
Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali în cazul înlocuirii lui Eduard Radaslavescu în minutul 28: „N-a dictat schimbarea”
Cum, Tavi Popescu?
EDITORIAL
Cum, Tavi Popescu?

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (54)
Adrian2500
Adrian2500  •  24 Aprilie 2024, 16:37

Esti avocatul lui Becali?

Dobermannul
Dobermannul  •  04 Aprilie 2024, 13:45
Postat de Adrian2500 pe 04 Aprilie 2024, 01:00

Ok. Teoretic ai dreptate. Stiu ca asta ar fi singura soluție posibilă. Respect!

Nu doar teoretic ci si practic. Nu poti scapa fara ... ignore pentru ca el se bazeaza doar pe reactia ta ca sa-l faci fericit. Ignorarea il distruge. Problema e ca voi care urati Steaua adica FCSB de acum nu puteti fara sa reactionati la orice zice el si GSP va baga sub nas ... si uite asa raul continua. Treceti de la negativ la pozitiv adica de la a va racori bestelindu-i pe net cum va provoaca Becali si GSP la a-i batea pe FCSB pe unde ii prindeti.

Dobermannul
Dobermannul  •  04 Aprilie 2024, 10:17
Postat de Adrian2500 pe 03 Aprilie 2024, 16:10

1. Imi cer scuze daca te-ai simtit deranjat de spusele mele. Nu am nimic personal cu tine. Chiar imi lasi impresia ca esti un tip inteligent. 2. Nu am nimic nici cu cei care il simpatizeaza pe Gigi Becali si nici chiar ce ceicare se uita la un personaj ca Gigi Becali ca la Isus Hristos. Fiecare cu nivelul sau de simpatie, înțelegere, cultura sau incultura. Nu pot fi de acord insa cu cei din masmedia care promovează (consider că numai din interese meschine), orice, doar sub pretextul că fac rating. GOGOSI!! Am mari dubii vizavi despre integritatea lor morală si chiar despre deontologismul lor profesional. Se spune, ca presa ar trebui să fie câinele de pază al societatii. DAR MAI E O VORBA: CE SEMENI, AIA CULEGI! Te salut!

Si apropo de sublinieri de care simti nevoie si suferi ca GSP nu ti le permite. Sa stii ca si ala care tipa prin stabilimentele cu gratii la usa si la geamuri tot nevoia de subliniere il face sa tipe. Asa ca mare atentie sa nu te ... autodistrugi tot cu ochii si urechile la ce zice Becali.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează