FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, recital în direct: „Tavi Popescu e puțin mai complex decât Neymar! E ce a însemnat Maradona pentru Napoli și Argentina”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 11:26 / Actualizat joi, 31 martie 2022 11:52

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, continuă să conteste decizia selecționerului Edi Iordănescu de a-l folosi doar 10 minute pe Octavian Popescu în amicalul cu Israel, 2-2. 

Fascinat peste măsură de noua sa „perlă”, Gigi Becali i-a transmis un nou mesaj indirect lui Edi Iordănescu, căruia îi sugerează că doar avându-l pe Tavi Popescu în primul „11” ar putea să-și îndeplinească obiectivele de la națională. Latifundiarul l-a comparat pe puștiul de 19 ani cu Neymar și Diego Maradona!

Gigi Becali: „Când nu-l am pe Tavi Popescu în echipă, mi-e frică!”

„E greu să mă mai supăr, dar știți care e problema? Avem zero șanse de calificare, că nu avem valoare. Dar cu Tavi ne calificăm 100%! Pentru că e geniu! Pe genii îi învață îngerii cum să atingă mingea.

 Când nu-l am pe Tavi Popescu în echipă, mi-e frică! Sunt jucători buni, foarte buni și genii! Tavi e geniu! Cum să nu-l bagi pe cel mai bun jucător din România la ora asta? Tu-l bagi 10 minute? Nu sunt subiectiv! Dacă nu-l ai pe Tavi, nu știi ce să faci cu echipa națională! Aici nu mai e vorba de subiectivism! Dar el e un geniu! 

Lui Mbappe i-a dat Dumnezeu calități, viteză, forță, tehnică. La Tavi Popescu e vorba de geniu. E genul lui Neymar, dar puțin mai complex decât Neymar! Știți ce înseamnă Tavi Popescu? Napoli și Argentina cu Maradona. Dacă îl bagi pe Tavi Popescu, naționala se califică! FCSB va fi campioană datorită lui Tavi Popescu”, a spus Becali, la ProX.

„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”
ROMÂNIA
„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”

N-a intrat Tavi Popescu, dar a intrat Olaru

Octavian Popescu a evoluat în total puțin peste 40 de minute în meciurile amicale cu Grecia și Israel. Marți seară, Edi Iordănescu l-a introdus în minutul 80 al partidei de la Netanya, cu câteva secvențe înaintea golului egalizator marcat de Dabbur.

Deși Octavian Popescu era numele aflat pe buzele tuturor, selecționerul a surprins și a mizat din primul minut pe Olaru. Prestația mijlocașului a fost bună, notat cu 7 în Gazeta Sporturilor.

Înaintea convocării, în zilele dezbaterii asupra posibilității chemării lui Olaru, Gigi Becali aproba decizia lui Edi Iordănescu, de a-l ignora pe milocaș.

Tavi Popescu, evoluție pozitivă contra Greciei

Extrema de la FCSB n-a prins formula de start nici cu Grecia, dar a avut 30 de minute la dispoziție să arate ce poate, în a doua repriză. Conform raportului de performanță InStat, Tavi Popescu a fost al 4-lea cel mai bun „tricolor” de pe teren și rezerva noastră cu cel mai mare impact asupra partidei!

VIDEO Edi Iordănescu, după remiza României în Israel: „Salut efortul echipei, a fost o perioadă grea”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP Aici se face diferența » Marele avantaj al FCSB-ului înaintea „șocului” cu Craiova

Duckadam, mesaj ironic pentru șefii FCSB: „ Ce mare redescoperire au făcut?!” + Ce spune despre situația lui Vlad

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (48)
schalker
schalker  •  31 Martie 2022, 18:58
Postat de emil1986 pe 31 Martie 2022, 13:00

Frustatule tata, Gigi isi bate joc de prosti ca tine/voi, exagerand evident. Insa in ceea ce spune este destul de mult adevar. O. Popescu va ajunge un jucator mare, mare de tot. Remember ce goluri a dat cu CFR, mimamo, FC Arges etc. Toate de generic. Numai un jucator mare poate avea astfel de executii intr-un interval de timp atat de mic. Mai repet inca o data pentru toti amaratii, debusolatii si zabaucii: Stati ma blanzi ca faceti apoplexie si mi-ar parea rau sa nu mai apareti pe aici cu toate frustrarile voastre!!!!! :)))

Nu Gigele, Jiji isi bate joc de voi suporterii FCLeordeni2003, facandu-va sa credeti ca aveti niste ,,perle,, in curte. Poate sa iti aduci aminte ca acelasi tamtam s-a facut cu LemnTanase, Man si cu Florinel , pe care unii prosti dintre voi si acum il numesc Mbappe. Si Morutan era Maradona si acum a ajuns sa mature vestiarul turcilor. Astea sunt perlele Fcsbelelei. Mai uitati-va baieti si la alt fotbal decat cel din Mamaliga1. Acest Pompescu Balbaila are aceiasi fenta in regim de viteza, aceiasi pasa peste fundasi centrali, faze care vor fi cunoscute usor usor de toti adversarii. Ca si Man, daca da de 1-2 fundasi adevărați, nu face nimic.

andreidim2001
andreidim2001  •  31 Martie 2022, 18:48

Gigele mai taie din ele ***. :)). Incredibil câți *** sunt aici care se uita si asculta ce *** acest ***.. pușca...rias si fariseu. Si mai ales tu Gsp ule care ai fost pe vremuri un cotidian serios. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

136180695552987
Voicu Pop  •  31 Martie 2022, 14:57

Popescu asta este maradona reincaenat.................

Vezi toate comentariile (48)
Comentează