FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a răbunit la TV! Atac la Guvernul lui Ludovic Orban: „Nu zic mai multe că mă bagă la pușcărie!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 15:24

Gigi Becali a vorbit azi despre situația din România cauzată de pandemia de coronavirus. 

Patronul FCSB a reacționat dur la adresa Guvernului și a spus că premierul Ludovic Orban și restul miniștrilor nu sunt interesați de problemele din sănătate și că au alte priorități. 

„În 2-3 săptămâni trece treaba asta cu coronavirusul. Peste o lună, chestiunea cu coronavirusul va mai folosi doar Guvernului, ca să poată crea o dictatură. Vor specula tocmai conducătorii țării situația asta. Pe ei nu îi interesează. sănătatea. M-am interesat pentru că nu credeam. În programul de urgență sănătatea este pe locul 12. Pe ei îi interesează alegerile anticipate. Să știți că eu nu critic pentru că nu vreau fac iar pușcărie. Nu ne mai lasă domnul Orban să criticam acum. Se dictează starea de urgență și ne bagă la pușcărie între unul și cinci ani.

Președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România » Ce înseamnă acest lucru

 VIDEO #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!” 

Mi-a spus cineva că e prima pe lista de priorități este desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților. Și pe locul doi sunt alegerile anticipate. Săntătea e pe locul 12. Mie imi place foarte multe ce măsuri au luat și nu vreau sa îi critic (n.r. ironic)”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali vrea să taie salariile jucătorilor după suspendarea Ligii 1: „Dacă nu muncești, atunci nu câștigi bani” » Ce soluții propune

EXCLUSIV Când a semnat de fapt Cristi Bălgrădean cu rivala CFR Cluj » Momentul decisiv care l-a făcut pe „Pufi” să trădeze

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (42)
ctinescu
ctinescu  •  16 Martie 2020, 19:10
Postat de cpt.ahab pe 16 Martie 2020, 18:53

Da, trebuia să te lași tăvălit de prostălăii rezist, ăia care mestecă plăcuțe suedeze la fiecare masă și văd pesediști peste tot. Ăștia sunt adevăratul pericol pentru România, din cauza mentalității lor totalitare și a lipsei de omenie. Trebuie să te disculpi mereu că nu ești pesedist, comunist, pentru că ei au exact gândirea aia rudimentar-bolșevică a bunicilor și părinților lor: cine nu-i cu noi, e împotriva noastră. Deși ei( ăsta-i paradoxul izvorât din prostia lor!) susțin numai hoți protejați de justiție sau din exterior, fii de nomenclaturiști, odrasle de securiști, procurori comuniști sau alți granguri bolșevici. Au adus la putere un președinte și un guvern de tot răsul, care țin țara în haos din octombrie încoace. Și se cred deștepți! Ai auzit-o pe senatoarea aia PNL de Hunedoara? Cum că ea, dacă ar avea coronavirusul, ar pupa pe gură un pesedist! Atâta obtuzitate și răutate au în ei, ceva de groază! Le trebuie cămăși de forță!

concluzionand ceea ce ai scris trebuia sa avem un guvern dancila care nu era de tot rasul si pe dragnea presedinte iar ca bonus si ordonanta 13 sa fie bine ca sa nu fie rau nu-i asa?

ares321
ares321  •  16 Martie 2020, 17:50

Sar psdistii lui dragnea sa-l apere pe ci0ban....Doamne fereste ce personaje.

emil1986
emil1986  •  16 Martie 2020, 21:51
Postat de blatistudinovidiu pe 16 Martie 2020, 16:21

Aici gg are dreptate

Esti antenist sau PSD-ist?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează