FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - UTA 0-0

VIDEO + FOTO Gloria Buzău - UTA 0-0. Nimic la nimic în turul barajului pentru SuperLiga » Totul se decide la Arad

Gloria Buzău - UTA, live/ foto: Raed Krishan (GSP) +14   FOTO
Gloria Buzău - UTA, live/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat duminica, 28 mai 2023 15:55 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 15:59

Gloria Buzău și UTA au remizat, scor 0-0, în trurul primului baraj de menținere/promovare în SuperLiga.

  • Returul are loc pe 4 iunie, la Arad

Fotbal s-a jucat doar în prima repriză la Buzău, în rest a fost o jenă de meci de s-au enervat și spectatorii, care au plecat în valuri de la stadion în ultimele zece minute! UTA s-a mulțumit cu un 0-0 mediocru, Gloria atât poate.

Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Eduard Apostol (GSP)
+10 FOTO

Primă repriză spectaculoasă la Buzău

UTA și Gloria au semnat prima mare ocazie a barajului, în decurs de câteva zeci de secunde. Mai întâi, Rareș Pop (4) a fost blocat de Rusu, din unghi, buzoienii au plecat pe contraatac, Boiciuc a avut o oportunitate similară cu cea a puștiului "textiliștilor", a șutat, dar Iacob a respins și el. 

Echipa de liga secundă a jucat curajos în startul meciului, a mai irosit o oportunitate uriașă prin Boiciuc (13), minge afară, din unghi, tot singur cu Iacob. S-a jucat pe contre, iar ocaziile au continuat să fie la pachet. Keșeru (30) s-a trezit cu mingea în gheată la câțiva pași de gol, dar s-a fâstâcit incredibil. 

Pe contră, scăpat iar lateral stânga, Boiciuc a țintuit transversala! Dudu (31) a refuzat să fie erou, reluare lamentabilă, a la rugby, din zonă centrală. Gloria prea entuziastă, predispusă la a trata superficial niște situații mari, UTA a jucat din experiență. Portarii au influențat scorul, Rusu a scos cu piciorul ocazia lui Postolachi (41). 

Au uitat fotbalul în repriza a doua

Rednic a fost nervos la pauză, le-a reproșat multe celor din atac, a trecut la fapte, lăsându-i la cabine pe Keșeru și Pop. Buzăul a rămas fără energie după o oră de joc, dar a tras de meci, mizând pe o lovitură la fazele fixe. Rednic s-a agitat el mai mult decât elevii săi, fie hazlii, fie slabi în fața buturilor adverse. 

Cea mai aprinsă fază a fost în minutul 75, când Wiktorski l-a prins din urmă pe Roger, l-a jenat în careul Gloriei, "textiliștii" au cerut penalty și analiza VAR. Jocul a curs alene și lent, ca o corvoadă. Nici fantezie, nici determinare! Spectatorii au început să părăsească stadionul, bombănind, încă din minutul 84.

FINAL. Gloria Buzău - UTA 0-0

  • FINAL de meci
  • min. 90: Galeriile au trecut pe silent, nimeni nu mai încurajează pe nimeni
  • min. 84: Suporterii pleacă în valuri de pe stadion
Gloria Buzău - UTA 0-0. Nimic la nimic în turul barajului pentru SuperLiga » Totul se decide la Arad
  • min. 80: Godwin, intrat pe teren în repriza a doua la Buzău, a dinamitat jocul gazdelor. Nigerianul este împrumutat tocmai de la UTA
  • min. 75: Cea mai aprinsă fază a fost în minutul 75, când Wiktorski l-a prins din urmă pe Roger, l-a jenat în careul Gloriei, „textiliștii” au cerut penalty și analiza VAR. Chivulete a lăsat jocul să continue, cei de la Arad au protestat. Brazilianul de la UTA putea marca, dar a ales să preia în loc să tragă din prima, fiind singur cu portarul
  • min. 68: Cei de la Gloria Buzău nu par să mai aibă energie, iar de pe bancă Daniel Florea încearcă să-i aducă mai sus, fiindcă au fost comasați în zona propriului careu.
  • min. 64: Reluare hazlie a lui Șteau, din câțiva metri.
  • min. 56. Schimbare la Buzău, intră Șuteu în locul lui Greu, accidentat în startul reprizei secunde după un duel cu Hoxallari.
  • min 55: Roger joacă mai avansat, să-l susțină pe Postolachi, vârf central. În extrema stângă joacă Șteau.
  • min. 46: A început repriza a doua. După o primă repriză ștearsă, Keșeru a rămas la cabine, iar Mircea Rednic l-a introdus pe Batha în locul său. Și Rareș Pop a fost înlocuit cu Șteau.
  • Stewarzii au încercat să evacuze un fan de pe stadion. Au intervenit jandarmii și spiritele s-au liniștit, iar fanul a rămas la meci
  • Pe durata pauzei, mai mulți suporteri de la Tribuna I s-au plâns organizatorilor de boxa din spatele lor, amplasată fix lângă fani. Muzica era la maximum, de discotecă, detaliu ce i-a enervat pe fani, care le-au reproșat stewarzilor și organizatorilor. A fost o ceartă în toată regula, s-a rezolvat doar când a reînceput meciul.
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Gloria Buzău - UTA/ FOTO: Eduard Apostol (GSP)
+10 FOTO
  • Pauză. În drum spre vestiare, la pauză, Mircea Rednic le-a reproșat jucătorilor săi din atac modul cum au tratat anumite faze în fața porții. „O ai, o dai!”, le-a arătat tehnicianul fotbaliștilor săi
  • min. 41: Portarii au influențat scorul până acum, Rusu a scos cu piciorul ocazia lui Postolachi
  • min. 35: Aproximativ 5.000 de suporteri sunt pe stadion
  • min. 30: S-a jucat pe contre, iar ocaziile au continuat să fie la pachet. Keșeru (30) s-a trezit cu mingea în gheată la câțiva pași de gol, dar s-a fâstâcit incredibil. Pe contră, scăpat iar lateral stânga, Boiciuc a țintuit transversala! Sampaio (31) a refuzat să fie erou, șut lamentabil, din zonă centrală.
  • min. 28: Deși sunt în număr mult mai mic (50), fanii celor de la UTA nu sunt dominați sonor de suporterii gazdelor
  • min. 18: Gol anulat pentru Buzău. Boiciuc a scăpat singur cu portarul și a marcat, însă era în afara jocului
  • min. 13: Boiciuc are o mare ocazie pentru Buzău. A scăpat singur cu Iacob, însă a tras alături
  • Aproximativ 4.500 de oameni sunt pe stadion acum
  • min. 4: Ocazie mare pentru UTA. Rareș Pop a tras tare din careu, portarul Buzăului a respins de la colțul scurt. Gloria a răspuns imediat pe contraatac, însă Iacob a respins
  • min. 1: A început partida
  • Mitică Ghizdeanu, fosta glorie a Buzăului, a încercat să dea lovitura de start a partidei. Omul care a retrogradat UTA în 1979, o uriașă surpriză la acea vreme, după golul său de la Arad, a alunecat în momentul șutul, a căzut pe spate! Imediat, Postolachi (UTA) și alți jucători au sărit să-l ajute, spre amuzamentul lui Ghizdeanu, care făcea semne că a alunecat. Spectatorii au râs, apoi l-au acompaniat cu aplauze pe cel ce i-a dat gol lui Duckadam în '79 și lansa scandarea: „Un țăran de CAP / A băgat pe UTA-n B!”.
  • Suporterii celor de la UTA, aproximativ 50, așteaptă cu nerăbdare startul meciului
  • „Trebuie să învingem dacă vrem să avem o șansă pentru la retur, la Arad. Altfel, chiar și cu un egal, ar fi o misiune imposibilă”, a reacționat Mihalcea pentru GSP.ro, înaintea confruntării.

VIDEO. Atmosferă frumoasă pe stadionul din Crâng la barajul dintre Gloria Buzău și UTA Arad

  • Cu 10 minute înainte de startul meciului, suporterii vin în valuri. Aproximativ 3.000 sunt acum pe stadion. Va fi și VAR la partidă, fiind pentru Liga 1. De asemenea, dueul din „Crâng”se joacă cu minge de SuperLiga, „Select”.
  • Suspendat fiind, Mihalcea stă într-o încăpere albă, aproape de galeria celor de la UTA
Gloria Buzău - UTA 0-0. Nimic la nimic în turul barajului pentru SuperLiga » Totul se decide la Arad
foto: Eduard Apostol (GSP)

Gloria Buzău - UTA, echipe de start:

GLORIA BUZĂU: 99. D. Rusu - 25. Oteliță, 6. Vîrtej, 4. Wiktorski, 18. R. Sălceanu -  23. Trebotici, 14. A Lopez, 7. Feitoza, 80. Greu -11. Blejdea, 9. Boiciuc 
REZERVE: 12. R. Stoian, 91. V. Alexandru, 63. Marku, 24. Fulop, 46. Godwin, 69. Dr. Lazăr, 30. Șuteu, 2. Uțiu, 20. M. Ivan
ABSENȚI: -
ANTRENOR SECUND: Daniel Florea

UTA: 93. Fl. Iacob - 15. Vukcevici, 6. Chindriș, 22. Hoxhallari, 18. Abeid - 11. Roger, 14. P. Anton, 20. Ubbink - 17. Postolachi, 28. Keșeru, 55. R. Pop 
REZERVE: Kukher, Șteau, Dobrescu, Negoescu, Otele, Isac, Stahl, Batha, Barbosa
ANTRENOR: Mircea Rednic

UPDATE ora 13:30. Mihalcea va fi monitorizat video + câți fani sunt cu 30 de minute înainte de meci

Adrian Mihalcea, antrenorul Buzăului, a avut voie să intre în contact cu echipa la stadion înaintea partidei, dar acum are acordul observatorului să stea în incinta arenei. Acolo unde va ajunge în preajma startului partidei și va asista la meci dintr-o încăpere aflată la peluza galeriei gazdelor. Mihalcea a fost informat că o cameră video îi va monitoriza toate mișcările din timpul partide.

Secundul Daniel Florea va conduce echipa de pe margine. Mihalcea a fost suspendat 2 etape după etapa cu Oțelul (1-0) acum își ispășește ultima rundă de suspendare.

De abia acum vin suporterii la stadion, aproximativ 1.000 fiind în acest moment în arenă. Emulația în Buzău a fost mai mare pentru meciurile cu Dinamo și Oțelul, ultimele din play-off-ul Ligii 2. UTA are aproximativ 50 de fani la turul barajului.

Citește și:

Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”
FCSB - RAPID 1-5
Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”
„Prințul” Cristea râde de FCSB » Ironii în direct: „Mulți au fost în probe” » Nici Florinel Coman n-a scăpat
FCSB - RAPID 1-5
„Prințul” Cristea râde de FCSB » Ironii în direct: „Mulți au fost în probe” » Nici Florinel Coman n-a scăpat

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  29 Mai 2023, 09:42
Postat de barabula20 pe 28 Mai 2023, 15:48

Du te la scoala copile si poate vei avea surpriza sa vezi ca Aradul este in Ardeal, nu in Banat

ia da un search pe google... ca de la scoala ai lipsit..

username_2
username_2  •  28 Mai 2023, 16:58
Postat de rav410wrc pe 28 Mai 2023, 11:14

Sa jucam astazi la Buzau increzatori ca putem sa transam acest baraj inca din partida tur !! Forza UTA !! Pentru noi doar UTA conteaza !! Multumim anticipat brigazii de arbitrii care speram sa nu uite ca nu dansii sunt actorii principali ai acestui baraj, ci jucatorii pt care fotbalul este singura lor sursa de trai, cel putin in acest moment !!

unii zic că o altă sursă de trai ar fi și pariurile, chiar și pt deontoologii gesepiști țepelinici, vezi „deschiderea” site-ului GSP...100%, pînă la 800 RON BONUS de bun venit, vreau BONUUUS!!!...trăiască și înflorească deontoologia gesepisto-țepelinică

username_2
username_2  •  28 Mai 2023, 16:49
Postat de befree pe 28 Mai 2023, 16:32

La scoala, prostalaul gigist! Acolo o sa afli ca Aradul nu e in Banat.

la școală dășteptule talpanist...aclo poate o să afli că e grevă, altfel te aflași numa-n treabă

Vezi toate comentariile (18)
Comentează