FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB l-a uitat pe Helmut Duckadam de ziua lui

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 18:18 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 18:23

FCSB nu i-a transmis un mesaj de la mulți ani lui Helmut Duckadam, prin intermediul rețelelor de socializare. Eroul de la Sevilla a împlinit ieri, pe 1 aprilie, vârsta de 65 de ani.

De ziua lui, Duckadam a fost ignorat tocmai de echipa lui de suflet, pe care a considerat-o întotdeauna Steaua București în conflictul identitar cu gruparea din eșalonul secund. Fostul mare portar a ocupat, de asemenea, timp de 10 ani funcția de director de imagine la FCSB.

Șoc la Farul » Un titular i-a întors spatele lui Hagi și pleacă la Ludogorets! Budescu, tras și el pe linie moartă
FARUL
Șoc la Farul » Un titular i-a întors spatele lui Hagi și pleacă la Ludogorets! Budescu, tras și el pe linie moartă

CSA Steaua București nu a uitat însă de Helmut Duckadam, care i-a transmis un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere pe pagina de Facebook a clubului polisportiv.

CSA Steaua București nu a uitat de Helmut Duckadam

„«La Mulți Ani», Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam azi (n.r. - ieri, 1 aprilie) împlinește azi 65 de ani!

A evoluat pentru Steaua între 1982 și 1986, iar momentul său de vârf l-a reprezentat câștigarea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, în finala de la Sevilla, cu FC Barcelona, scor 2-0.

În epica finală, Duckadam a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri executate de căte spanioli. Performanța reușită de Helmut Duckadam pe stadionul “Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor.

Clubul Steaua îi dorește multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și un sincer «La Mulți Ani!»”, a notat, pe Facebook, CSA Steaua.

FCSB l-a uitat pe Helmut Duckadam de ziua lui

Eroul de la Sevilla, urat și de „Bătrâna Doamnă”

UTA și-a amintit, la rândul ei, de Helmut Duckadam. El a evoluat pentru „Bătrâna Doamnă” între 1978 și 1982, înainte să se transfere la Steaua pentru care a jucat între 1982 și 1986.

„Helmut Duckadam, portarul de odinioară al Bătrânei Doamne, împlineşte astăzi 65 de ani! La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de UTA.

FCSB l-a uitat pe Helmut Duckadam de ziua lui

Inclusiv echipa naționala a României, pentru care a jucat de două ori, a ținut să îi transmită un mesaj cu ocazia aniversării sale lui Helmut Duckadam.

„La Mulți Ani!”, i-a transmis naționala României, pe Facebook, lui Duckadam.

FCSB l-a uitat pe Helmut Duckadam de ziua lui

Helmut Duckadam, dezvăluiri din interiorul FCSB

Vineri, pe 22 martie, Helmut Duckadam, fost director de imagine la FCSB timp de 10 ani, a oferit informații din spatele ușilor închise.

Vreme de un deceniu director de imagine la FCSB, Helmut Duckadam știe cum funcționează mecanismele clubului patronat de Gigi Becali. Capital pentru orice angajat, susține legendarul portar al Stelei, este „să nu ieși din cuvântul patronului”.

Care sunt angajații cu contracte „pe viață” de la FCSB

Sunt însă și două persoane despre care Duckadam spune că nu-și vor pierde niciodată joburile.

„La FCSB sunt doar doi oameni care nu vor fi schimbați niciodată.

Este vorba despre domnul Valeriu Argăseală (n.r. - președintele clubului) și despre domnul Iulian Gheorgișor (n.r. - contabilul clubului). Restul, de la bucătar și până la cel mai important om din staff, pleacă dacă nu fac ce li se cere.

Este foarte clar asta la domnul Becali”, a dezvăluit, la Digi Sport, omul care a apărat 4 lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni 1986, Barcelona – Steaua.

Pe cine a omis Helmut Duckadam

Marea surpriză? Duckadam l-a omis pe Mihai Stoica! Despre actualul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB, Gigi Becali a spus în mai multe rânduri, de-a lungul timpului, că este prietenul său și nu l-ar da niciodată afară.

Nu demult, Gigi Becali afirmase că „titlul e gata, e luat! Nu au ce să mai facă!”, dar MM Stoica l-a contrazis: „Trebuie să fii un idiot notoriu să spui că ești campion înainte să înceapă play-off-ul”.

Cum a comentat Gigi Becali afirmația lui MM Stoica

Reacția patronului? „Este părerea lui. El are părerea lui, eu pe a mea. Și care-i treaba? Eu zic așa, el așa. De parcă eu nu știu că nu suntem campioni? Declarația am dat-o ca să mă distrez cu adversarii.

Zic așa ca să încurajez și echipa. El a zis altfel și gata. Ce contează ce a zis el? Și-a spus opinia, are și el păreri. Părerea mea, noi deja suntem campioni, care-i treaba? Hai, să fiți sănătoși!”, a spus Gigi Becali.

VIDEO Helmut Duckadam despre cine va apăra poarta naționalei la EURO 2024, despre Dinamo și despre situația de la CSA Steaua

Citește și:

Detaliul vital prin care FCSB a omorât campionatul » Ce arată calculul GSP
FCSB
Detaliul vital prin care FCSB a omorât campionatul » Ce arată calculul GSP
Șucu l-a sunat pe Becali și planifică o schimbare majoră în Superligă: „Noi doi putem să atacăm frontal!”
RAPID
Șucu l-a sunat pe Becali și planifică o schimbare majoră în Superligă: „Noi doi putem să atacăm frontal!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  04 Aprilie 2024, 18:59
Postat de dobrin pe 03 Aprilie 2024, 17:01

Da, dar tu de exemplu astepti "la multi ani" de la firma care te-a dat afara?

Exista nuante totusi.

dobrin
dobrin  •  03 Aprilie 2024, 17:01
Postat de istet10 pe 02 Aprilie 2024, 23:02

Are, ca lucrat acolo.

Da, dar tu de exemplu astepti "la multi ani" de la firma care te-a dat afara?

Functionarul9
Functionarul9  •  03 Aprilie 2024, 11:57

La multi ani cu sanatate Helmuth Dukadam !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează