FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt, primul transfer: un mijlocaș dorit de FCU Craiova și U Cluj

Cristi Neguț
Cristi Neguț

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 18:31 / Actualizat joi, 25 mai 2023 18:32

Sibienii de la Hermannstadt l-au convins pe mijlocașul Chindiei, Cristi Neguț, cu un contract pe doi ani și un salariu de 7.000 de euro lunar, ce va crește în 2024/2025 la 8.000 pe lună. Jucătorul era dorit și de FCU Craiova, U Cluj și FC Argeș.

FC Hermannstadt a bifat astăzi prima achiziție pentru sezonul viitor. Sibienii l-au luat pe Cristi Neguț, de la retrogradata Chindia. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe 2 ani, ce potrivit unor surse ale Gazetei îi garantează un salariu de 7.000 de euro pe lună în primul sezon și 8.000 lunar în 2024/2025. 

Neplătit de 3 luni la Târgoviște, unde câștiga sub 5.000 de euro pe lună, Neguț mai avea oferte de la FCU Craiova, de la U Cluj și de la FC Argeș.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu
CNA
„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu

Înainte de Cristi Neguț, Hermannstadt a dat afară 4 jucători

Zilele trecute, Hermannstadt a renunțat la patru jucători, respectiv Valentin Buhăcianu, Matko Babic, Marius Antoche și Gabi Iancu. Primii trei erau la final de contract și nu s-a mai dorit prelungirea colaborării cu ei, iar Iancu, sosit în iarnă, și-a încheiat împrumutul de la Akhmat Groznâi. Totodată, din informațiile Gazetei, responsabilii clubului discută cu Cristi Bărbuț rezilierea contractului.

În altă ordine de idei, sibienii au „securizat" câțiva jucători-cheie, cu care antrenorul Marius Mădărășanu vrea să lucreze și stagiunea viitoare. Este vorba despre fundașii Ionuț Stoica, Florin Bejan, despre mijlocașul Ciprian Biceanu și extrema Silviu Balaure. Toți și-au prelungit contractele pe câte 2 ani. Înaintea lor prelungise chiar Măldărășanu, tot pe 2 ani, cu 9.000 de euro pe lună salariu în 2023/2024 și 10.000 lunar în 2024/2025.

Citește și: 

EXCLUSIV Au câștigat Cupa României, dar atmosfera e dezastruoasă! GSP are toate detaliile din vestiarul lui Sepsi: cum s-a stricat relația Bergodi - conducere

Cei patru portari care le-au pus piedică juveților în drumul spre Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează