FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Hoban l-a rupt pe Moruțan! S-ar fi lăudat în vestiar: „L-am scos din joc o lună!”

Moruțan, stânga, 21 de ani, a ajuns la FCSB de la FC Botoșani contra unui milion de euro +41   FOTO
Moruțan, stânga, 21 de ani, a ajuns la FCSB de la FC Botoșani contra unui milion de euro

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 18:59 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 19:04

Olimpiu Moruțan, internaționalul de tineret al lui FCSB, a rezistat doar o oră în meciul cu Botoșani, apoi a cerut să fie înlocuit din cauza durerilor pe care i le pricinuise o lovitură încasată în Supercupă. Olimpiu a aflat pe urmă că Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiar: ”L-am scos din joc o lună!”

FCSB nu l-a avut pe Moruțan pe tot parcursul partidei cu FC Botoșani și nu va beneficia de el nici în antrenamente în următoarele două, trei zile. Mijlocașul ofensiv a cerut să fie schimbat în minutul 64 al jocului de duminică seară. Se plângea din cauza unor dureri la spate și nu mai putea continua.

Sursa problemei lui Olimpiu era mai veche, el simțise durerile încă din timpul Supercupei pe care roș-albaștrii o pierduseră în favoarea CFR-ului, după executarea loviturilor de departajare. Folosit atunci ca mijlocaș central, nu ca extremă dreapta, Moruțan a dat peste Hoban ca adversar direct și închizătorul-veteran l-a lovit puternic la un moment dat. Acela a fost momentul accidentării din cauza căreia nu a putut să termine pe teren partida cu Botoșani.

"Gata, o lună nu mai joacă!"

În Supercupă avea să fie schimbat în pauză, a intrat Șut în locul lui. În campionat a fost capabil să joace un pic mai mult, 63 de minute. Durerile persistă, le simte la fiecare mișcare, motiv pentru care "Oli" va fi oprit de la antrenamente câteva zile. El speră să poată evolua în jocul următor din campionat, cu Clinceni, însă prezența sa în meciul acela e incertă deocamdată.

În afara accidentării, pe Moruțan l-a mai supărat vestea că Hoban a considerat o realizare accidentarea lui. Fotbalistul de la FCSB a aflat că adversarul s-a lăudat în vestiar: "L-am scos din joc pentru o lună pe Moruțan!". Ovidiu era, așadar, conștient de agresiune și era satisfăcut cu urmările pe care le exagerase, oricum, deoarece Olimpiu nu va avea nevoie de o pauză atât de lungă. 

25de meciuri a jucat Moruțan în sezonul acesta al Ligii 1, în care a marcat 6 goluri. El e cel mai bun pasator din campionat, cu 12 mingi decisive oferite colegilor-marcatori

Adâncește criza!

Accidentarea lui Moruțan a apărut într-un moment în care atacul FCSB-ului pierduse deja piese foarte importante. Man a fost vândut la Parma, Florinel Coman e accidentat grav și va mai juca abia în sezonul următor. Vukusici nu poate fi utilizat fiindcă nu mai e deloc pe planul lui Becali. Echipa a ajuns să se bazeze pe doi jucători foarte tineri, extrema Octavian Popescu, 18 ani, și vârful Andrei Istrate, 19 ani. 

"Ar trebui să ne obișnuim cu noua imagine a FCSB-ului, o echipă cu probleme în faza de atac. Va suferi în play-off!", crede Ilie Dumitrescu. Moruțan se află într-un moment bun al carierei, presa din Italia a scris recent despre interesul Interului pentru el, unul pe care Gazeta l-a dezvăluit spre finalul anului trecut.

Miron revine cu Clinceni

Atacul se subțiază încontinuu, cu transferuri și cu accidentări, apărarea va fi completată în curând, o dată cu revenirea în echipă a lui Andrei Miron. Titular de bază în mod obișnuit, stoperul în vârstă de 26 de ani a suferit o accidentare în partida cu Sepsi, 1-1, în care a fost înlocuit în al 14-lea minut. De atunci nu a mai jucat deloc. El va fi disponibil pentru meciul cu Clinceni, din runda următoare. Miron a bifat 28 de partide în sezonul acesta din Liga 1.

Valeriu Iftime răspunde acuzațiilor cum că FC Botoșani ar fi un ”aliat” al celor de la FCSB

Becali recunoaște că a luat țeapă: „M-am ars! Mi s-a părut dubios de la început”

Gigi Becali, mesaj pentru Toni Petrea » Ce se întâmplă dacă ratează titlul + Formația din play-off de care se teme

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (160)
adook
adook  •  19 Aprilie 2021, 20:44
Postat de planetfun pe 19 Aprilie 2021, 20:28

***. ***. ***.

ai aparut bai planetara glentzer ca sa ne arati cat esti de prost?

gicab
gicab  •  19 Aprilie 2021, 20:28

Respect hoban

xsadikulx
xsadikulx  •  19 Aprilie 2021, 21:04
Postat de gladiatork pe 19 Aprilie 2021, 21:01

esti *** sau te faci? deci daca becali pierde echipa din liga 1 in detrimentul celor d ela mapn,pur si simplu o sa avem un nou patron,statul roman. ce naiba este asa de greu? am schimbat noi multi finantatori in ultimi 70 si ceva de ani. dar nu vad cum ar putea castiga tinand cont ce documente au aparut. clona csa oricum se desfiinteaza in vara.

Purcelusul de guinea a ajus gladiator =))))

Vezi toate comentariile (160)
Comentează