FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

VIDEO Horațiu Moldovan, mesaj plin de emoție pentru suporterii lui Rapid, înaintea derby-ului cu FCSB: „Mi-este foarte dor de voi”

Horațiu Moldovan, foto: facebook FC Rapid 1923
Horațiu Moldovan, foto: facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 12:28 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 12:48

Horațiu Moldovan (26 de ani), portarul lui Atletico Madrid, a transmis un mesaj pentru rapidiști înaintea derby-ului cu FCSB. Fostul portar al giuleștenilor nu și-a uitat fosta echipă. Și-a încurajat foștii colegi înainte de meciul cu echipa de pe primul loc din Superliga.

  • Partida Rapid - FCSB începe la ora 20:00 și este liveTEXT pe GSP.RO. Va fi în direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1

Plecat în iarnă la Atletico Madrid, Moldovan a rămas un susținător înfocat al giuleștenilor și va urmări cu atenție derby-ul de pe Arena Națională. Cu un succes, Rapid se apropie la 9 puncte de FCSB, care se transformă în 5 după înjumătățire.

Rapid sau FCSB? Ioan Andone a dat verdictul: „Nu câștigă decât dacă prinde o zi excepțională”
RAPID - FCSB
Rapid sau FCSB? Ioan Andone a dat verdictul: „Nu câștigă decât dacă prinde o zi excepțională”

VIDEO. Mesajul lui Horațiu Moldovan pentru suporterii Rapidului: „Foștii colegi să-mi păstreze o medalie de campion”

„Vă salut, dragi rapidiști! O să încep prin a vă spune că mi-este foarte dor de voi, de atmosfera creată de voi în tribune. Urmăresc meciurile lui Rapid cu mare emoții, dar în același timp am mare încredere în băieți și în grupul unit de la Rapid.

Cred că sâmbătă vă vor face fericiți și sper ca la finalul sezonului să se țină de promisiune și să-mi păstreze o medalie de campion”, a spus Moldovan, într-un videoclip postat de Rapid pe rețelele de socializare.

Adus în această iarnă de la Rapid, pentru 800.000 de euro, internaționalul român încă nu a debutat în trupa lui Diego Simeone în La Liga. Și e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, din cauza faptului că titularul echipei este Jan Oblak (31 de ani), goalkeeper cotat de site-ul Transfermarkt la 35 de milioane de euro.

Victor Angelescu, acționar Rapid: „Dacă învingem FCSB, avem șanse reale la titlu”

Angelescu s-a declarat încrezător înaintea duelului cu liderul Superligii și se așteaptă la o atmosferă fantastică pe Arena Națională, după epuizarea tuturor biletelor puse la vânzare.

„De-abia aștept meciul! Sigur va fi un spectacol foarte frumos. Credem în șansele noastre și sperăm să fim câștigători. Trebuie să câștigăm. Dacă învingem, avem șanse reale la titlu. Șanse sunt oricum, matematic, vom avea șanse și dacă pierdem, și dacă facem egal.

Dar dacă învingem, clasamentul va fi destul de strâns. Rămân 4,5 puncte, practic sunt două meciuri. Până atunci, mai avem acest meci, pe care sper să-l câștigăm.

Dacă se desprind la 8 puncte, ne va fi foarte greu. Șanse ar mai fi, în sensul că va trebui ca noi să avem un parcurs perfect. Dar e clar că ne va fi mult, mult mai greu.”

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Informații importante pentru fanii Rapidului » Ce trebuie să știe înainte de meciul cu FCSB
RAPID - FCSB
Informații importante pentru fanii Rapidului » Ce trebuie să știe înainte de meciul cu FCSB
Dan Șucu chiar vrea s-o bată pe FCSB! A promis o primă uriașă pentru jucătorii Rapidului
RAPID - FCSB
Dan Șucu chiar vrea s-o bată pe FCSB! A promis o primă uriașă pentru jucătorii Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marius1979
marius1979  •  09 Martie 2024, 15:31

Foarte dor și de poarta…..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează