FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Informații importante pentru fanii Rapidului » Ce trebuie să știe înainte de meciul cu FCSB

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 09:59 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 10:30

Rapid – FCSB se va juca în această seară în derby-ul etapei a 30-a din Superligă, ultima din sezonul regulat. Iar clubul alb-vișiniu a publicat o serie de informații utile pentru fani.

  • Partida Rapid - FCSB începe la ora 20:00 și este liveTEXT pe GSP.RO. Va fi în direct pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1

Într-un mesaj oficial, pe contul de Facebook, Rapid le-a transmis suporterilor o serie de informații utile privind meciul de pe Arena Națională.

De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB
PLAY-OFF
De aici începe lupta pentru titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățire, programul complet + ce avantaj a obținut FCSB

Accesul pe cel mai mare stadion din București se va face începând cu ora 17:00, cu trei ore înainte de meci. Iar fanii Rapidului au primit mai multe instrucțiuni în ceea ce privește biletele și intrarea în stadion.

Informații utile pentru fanii Rapidului

  • Rapidiștii vor intra prin Bd. Pierre de Coubertin și Maior Coravu, în timp ce oaspeții vor intra prin Bd. Basarabiei. Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00.
  • Cei care și-au achiziționat bilete din altă parte decât de pe www.entertix.ro, casele de bilete de la Giulești/Gara de Nord/Arena Națională sau de la partenerul Binance riscă să nu poată intra la meci, în cazul în care biletele se vor dovedi invalide.
  • Persoanele cu dizabilități vor putea intra cu un bilet, pe care îl vor primi la casele de bilete, unde trebuie să prezinte certificatul de handicap și actul de identitate. Casele de bilete vor fi deschise astăzi la Giulești – Superbet Arena (până în ora 20:00) și la magazinul din Gara de Nord (până în ora 18:00). Mâine, vor fi deschise casele de bilete de la Arena Națională - Pierre de Coubertin și Maior Coravu (între 12:00 – 20:45), de la Giulești – Superbet Arena și magazinul din Gara Nord (între 10:00 – 18:00).
  • Abonații din sezonul regular care nu au reușit să își genereze o invitație/bilet cu valoare 0 (la casele de bilete sau online, pe www.entertix.ro), o pot face și mâine, la casele de bilete de la Arena Națională/Superbet Arena Giulești/magazinul din Gara de Nord (în timpul orarului de mai sus) sau online (până în ora meciului). Nu vor fi valabile cardurile de abonat, ci doar invitațiile/bilete primite (prin SMS sau e-mail) în baza abonamentului.
  • Copiii (până în 14 ani) care vor să beneficieze de acces gratuit la meciul de sâmbătă o vor putea face doar prin anumite zone: la Peluza Nord (pe la poarta G), la Tribuna a II-a (pe la poarta F), iar la Tribuna I (pe la poarta J).
  • La intrarea în aceste trei zone, copiii vor primi, din partea unor reprezentanți ai clubului, bilete (cu valoare zero) cu locurile rezervate acestora la inele 2 și 3.
  • Le recomandăm părinților care vin cu copiii ce vor să intre gratuit la meci, să vină cel puțin cu două ore înainte de startul partidei, pentru a evita aglomerația și pentru a micșora timpul petrecut la cozi.
  • Intrarea în parcarea D supraterană se face prin str. Sergent Șerbanică Vasile. Le recomandăm posesorilor de parkinguri în zona D să vină la stadion până în ora 19:00
  • Biletele de parcare sunt disponibile aici 👉 bit.ly/ParkingRapidFCSB
  • Abonamentele pentru Play-Off nu sunt valabile pentru acest meci!
Informații importante pentru fanii Rapidului » Ce trebuie să știe înainte de meciul cu FCSB

Rapid - FCSB, formații probabile:

RAPID(4-3-3): Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu - Hromada, Al. Albu, Papeau - Burmaz, Rrahmani, Krasniqi.
Rezerve: Drăghia, Borza, Hasani, Funsho, Hromada, I. Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Djokovic, Petrila, C. Cîrjan, El Sawy.
Absenți: Emmers, Onea, Kait (accidentați).
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman.
Rezerve: A. Vlad, Chiricheș, Panțîru, Antwi, Miculescu, Alhassan, Phelipe, Radaslavescu, M. Toma, Pandele, Popa.
Absenți: Ngezana (suspendat), Haruț, Pantea (accidentați).
Antrenor: Elias Charalambous

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Totul despre Rapid - FCSB

Citește și:

Marius Șumudică s-a întors în România » Pe cine acuză pentru plecarea de la Gaziantep, unde vede Rapid - FCSB și unde spune că va antrena în „două, trei luni”
REVENIRE
Marius Șumudică s-a întors în România » Pe cine acuză pentru plecarea de la Gaziantep, unde vede Rapid - FCSB și unde spune că va antrena în „două, trei luni”
Ovidiu Burcă vede o surpriză în lupta Rapid - FCSB: „Se poate declanșa remontada!”
RAPID - FCSB
Ovidiu Burcă vede o surpriză în lupta Rapid - FCSB: „Se poate declanșa remontada!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează