FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

I-a dat cu flit Anei! Moment uluitor la un transfer din această vară » OUT de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 00:00

 Plecarea lui Reghe o scoate pe nevasta lui din afacerile FCSB. În trecut, Dică a avut de suferit din cauza influenței Anamariei.

Budescu, Teixeira, Morais, Deac. Plus polonezul Wilusz. Ce au în comun toate țintele FCSB pentru campania asta de achiziții? Niciunul nu e reprezentat de Anamaria Prodan! Ceea ce constituie un eveniment, în condițiile în care agentul obișnuia să fie implicat în majoritatea afacerilor pe care le realizau roș-albaștrii.

Totul a început după plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Emirate! Dică a făcut parte din staff-ul lui Gâlcă și din al lui Rădoi, ambii care au suferit din cauza influenței familiei Reghecampf.

Ultimul eveniment a avut loc în această vară, la transferul lui Larie. Fotbalistul i-a dat cu flit Anamariei când a fost sunat să vină la FCSB. Tot ce a urmat se poate citi din zori, la chioșcuri, și acum pe platforma Gazeta Digitală.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

» Cadou pentru fani! Cine vine în locul lui Hanca la Dinamo

Citește și:

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Nationala
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Străinii, impresionați de ce au trăit la meciul Generației de Aur: „E prima dată când sunt fericit că pierd”
Nationala
Străinii, impresionați de ce au trăit la meciul Generației de Aur: „E prima dată când sunt fericit că pierd”
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (16)
catalynn
catalynn  •  27 Mai 2017, 01:45
Postat de iosif_vs pe 27 Mai 2017, 01:39

Slujitorii lui gelu eftimie n-au bani nici de hartia pe care sa scrie ce transferuri vor :))) Cosmin Impotriva l-ar aduce pe torje plangaciosul, ramane de vazut daca piticania accepta sa primeasca perişoarele pe card

Si de grija asa nu poti tu dormi!? Cum sa face ca la absolut orice ora intru pe site e imposibil sa nu gasesc vreo prostie debitata de tine?! Nu ai si tu viata personala, familie, prieteni etc toata ziua pe gsp?! Mare ti-e gradina ....

piet
piet  •  27 Mai 2017, 11:16

satirycoi rezistentul -pseudointeligenticus esti cumva baietelul acela care sta la cinci in piata la galceava, ori un ucenic la stana ,guraliv si imbucalat tatuat cu insemnele vivandierelor de profesie care insoteau armatele .

poison
poison  •  27 Mai 2017, 06:50

EXCLUSIV: MM Stoica anunta ca Fcsb isi poate adjudeca din aceasta vara si titlurile 28 si 29! Directorul sportiv considera ca titlul 27 a fsost castigat dupa victoria in fata Craiovei (3-0), o noua victorie la TAS ar insemna titlul 28. Ingeniosul MM l.a sfatuit pe Becali ca dupa ce TAS le va da dreptate sa faca apel. Astfel, dupa ce vor castiga si la apel se va mai contoiza un titlu: cel cu nr. 29! US 27,28,29 a scris MM pe Facebook aseara iar fcsb-istii au dat mii de Likeuri.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează