FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 3-4

Ianis Stoica, debusolat: „Un egal era echitabil” » Dan Nistor: „ Nu pot să cred că am pierdut. Mă și pufnește râsul!”

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Superliga. Atacantul „studenților”, Ianis Stoica (20 de ani), a analizat partida de pe Cluj Arena. +27   FOTO
CFR Cluj a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Superliga. Atacantul „studenților”, Ianis Stoica (20 de ani), a analizat partida de pe Cluj Arena.

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 23:57 / Actualizat marti, 22 august 2023 00:03

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Superliga. Atacantul „studenților”, Ianis Stoica (20 de ani), a analizat partida de pe Cluj Arena. 

Autor al unei „duble”, Ianis Stoica este de părere că meciul ar fi trebuit să se încheie la egalitate între U Cluj și CFR Cluj, date fiind ocaziile de gol pe care ambele formații le-au avut. 

S-a întors Ianis Stoica! „Doppietta” în fața rivalei CFR Cluj + penalty scos la golul 3
U CLUJ - CFR CLUJ
S-a întors Ianis Stoica! „Doppietta” în fața rivalei CFR Cluj + penalty scos la golul 3

Ianis Stoica, după U Cluj - CFR Cluj: „Un egal era echitabil”

„Este dezamăgire în echipa noastră. Consider că meritam să obținem măcar un egal din acest meci. Nu știu ce s-a întâmplat. Am lăsat spații foarte mari în apărare și, la acest nivel, am încasat 4 goluri. 

Consider că am fost egalii lor. Am avut și o altă ocazie cu capul, a avut și Tescan una din corner în prelungiri, dar au avut și ei șanse. Un egal era echitabil cred eu. 

Când am venit în iarnă la U Cluj, antrenorii nu prea mă băgau în teren. A venit un alt antrenor, mi-a dat încredere și la fotbal trebuie să profiți de conjunctură ca să poți face ceva. 

Aveam nevoie de aceste goluri. Nu mai marcasem de un an. Trebuie să o țin tot așa, altfel nu am făcut nimic”, a declarat Ianis Stoica, la microfonul Orange Sport. 

Nu e o seară bună. Nu pot să cred că am pierdut. Mă și pufnește râsul. Am marcat trei goluri acasă și am pierdut, mi se pare o prostie. Ei nici n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză, scorul putea fi mult mai mare în favoarea noastră în primele 45 de minute. 

Fotbalul te pedepsește, însă. Puteam restabili egalitatea la 4-4, din păcate nu am putut să le facem o bucurie suporterilor, pentru ei am jucat. Repet, e inadmisibil că n-am putut câștiga, deși am marcat trei goluri pe teren propriu. Trebuie să muncim mai mult la antrenamente. Pierdem toți, câștigăm toți, trebue să fim uniți și să continuăm să muncim. 

S-au speculat multe lucruri (n.r. - legate de schimbarea de antrenor), nu sunt eu în măsură să comentez aceste informații. Îmi fac datoria în teren și asta e tot. Țin să vă spun că mă interesează mai puțin câte goluri și pase am, pe mine mă interesează să câștige echipa

Dan Nistor, căpitan U Cluj

VIDEO. U Cluj - CFR Cluj. Ianis Stoica reușește „doppietta” în derby-ul Clujului

Citește și: 

Ion Crăciunescu a dat un verdict clar după ce a văzut faza din care Sepsi a deschis scorul: „Nu este regulamentar”

Duel incendiar al galeriilor în derby-ul U Cluj - CFR Cluj: scenografie spectaculoasă, locul 2 la asistență + ironii: „Lui Hațieganu i-ar fi greață”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
befree
befree  •  22 August 2023, 12:02

E normal sa fie debusolat. Inscrie o data la 2 ani si atunci echipa lui pierde. :))

tristan
tristan  •  22 August 2023, 00:39

Asta in 2-3 ani joaca in liga 2 la noi și peste inca 2-3 pleacă în Anglia sa se angajeze la vreo fabrica

Haha1989
Haha1989  •  22 August 2023, 00:38

Nistor, nu ajunge sa joci doar cu CFR, trebuia sa jucați asa și cu Dinamo! Nu poți păcăli fotbalul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează