FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - CFR CLUJ 2-2

„Nu retrogradează niciodată” » Echipa care l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu în acest sezon: „E proiectul ideal”

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 08:21 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 09:25

Ilie Dumitrescu a remarcat echipa pe care a format-o Dorinel Munteanu (55 de ani) la Galați. Nou-promovată în acest sezon de Superliga, Oțelul s-a luptat pentru calificarea în play-off.

Gălățenii au remizat cu CFR Cluj, scor 2-2, în etapa #28 din Superliga, dar și-au redus semnificativ șansele de a se califica în play-off. Cu toate astea, Oțelul are un sezon remarcabil ținând cont de faptul că vine din liga a doua, lucru subliniat de Ilie Dumitrescu, cel care a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei lui Dorinel Munteanu.

Cum s-au schimbat șefii lui Dinamo în 20 de ani » De la Liga Campionilor, la Cupa României câștigată de adversar
DINAMO
Cum s-au schimbat șefii lui Dinamo în 20 de ani » De la Liga Campionilor, la Cupa României câștigată de adversar

Ilie Dumitrescu e convins: „Oțelul n-are cum să retrogradeze”

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător și analist TV în prezent, a comentat evoluția Oțelului din acest sezon. Dorinel Munteanu a preluat echipa din liga a treia și a dus-o aproape de play-off-ul Superligii, iar retrogradarea pare doar un vis urât și îndepărtat pentru gălățeni.

Nu retrogradează Oțelul niciodată! N-ai cum să retrogradezi. Ăsta e proiectul lui Dorinel Munteanu.

E proiectul ideal să iei echipa din Liga 3, să ajungi în Liga 1 și să fii la un moment dat aproape sau în play-off. Nu știu cine este preparator fizic sau dacă Dorinel Munteanu face pregătirea, dar echipa arată foarte bine din punct de vedere fizic.

Dorinel Munteanu este ca un manager în Premier League. Sunt momente bune în fiecare joc, este o echipă lucrată”, a precizat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ce a declarat Adrian Mutu după Oțelul - CFR Cluj

Mutu a fost nemulțumit că echipa lui a primit gol în prelungiri, însă a avut și un remarcat, pe Philippe Otele, marcatorul primului gol „feroviar”, cel mai în formă jucător al CFR-ului.

„A fost un meci de luptă, cum anticipam. Am pierdut două puncte, nu am gestionat bine minutele de final. Întotdeauna când vii pe un teren greu, la o echipă agresivă, trebuie să te lupți. Au fost multe mingi lungi, dueluri la mijlocul terenului. Apoi s-au lungit echipele și au apărut ocazii. Pop a marcat un gol foarte frumos, l-am aplaudat. Nu sunt supărat pe Sava.

Sunt supărat de cum am gestionat meciul după golul doi, mingea nu trebuia să ajungă la noi în careu. Cred că mingea nu trebuia să ajungă acolo, aveam superioritate, a centrat dintre 3 jucători de la noi. Otele, când e în formă, e imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar nu ne ajută prea mult asta, plecăm doar cu un punct”, a declarat Adrian Mutu, la Orange Sport.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Răzvan Patriche, bucuros după un nou succes al „câinilor”

Citește și alte știri:

5 minute de bucurie dezlănțuită pe noul hit la modă la Dinamo! Imaginile surprinse de GSP la firul ierbii » S-au pus la dispoziția ultrașilor, după victoria cu Hermannstadt
DINAMO - HERMANNSTADT 1-0
5 minute de bucurie dezlănțuită pe noul hit la modă la Dinamo! Imaginile surprinse de GSP la firul ierbii » S-au pus la dispoziția ultrașilor, după victoria cu Hermannstadt
Ciprian Deac, după egalul cu Oțelul: „O echipă matură nu trebuia să primească gol”
OȚELUL - CFR 2-2
Ciprian Deac, după egalul cu Oțelul: „O echipă matură nu trebuia să primească gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  28 Februarie 2024, 11:51

O sa retrogradeze direct omenosii de la Botosani si probabil Voluntari...Otelul daca mai face multe egaluri are sanse sa prinda barajul la retrogradare....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează