FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău, pus la zid pentru decizia care a costat-o pe „U” calificarea: „Nici nu s-a uitat, a pus capul în pământ!”

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău
Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2024 06:23 / Actualizat luni, 27 mai 2024 09:44

U Cluj a pierdut la penalty-uri, 4-5, barajul pentru Europa League cu Universitatea Craiova (1-1 după prelungiri), iar fostul internațional Viorel Moldovan îl arată cu degetul pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

U Cluj a fost cel puțin egala Universității Craiova, duminică seară, în barajul pentru Conference League de pe „Ion Oblemenco”. La finele timpului regulamentar a fost 0-0, iar după prelungiri, 1-1, urmare a două goluri din penalty, transformate de Houri, pentru olteni, și de Dan Nistor, în contul oaspeților.

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
CSU CRAIOVA - U CLUJ
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”

Și la loviturile de departajare, U s-a ținut bine până spre final, când diferența avea să fie făcută, în favoarea oltenilor, de ratările lui Dan Nistor și Filip Ilie. Desemnarea ultimului, un jucător în vârstă de 20 de ani, l-a surprins pe fostul internațional Viorel Moldovan, care l-a criticat din cauza asta pe antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău.

Viorel Moldovan despre execuția lui Filip Ilie: „Nici nu s-a uitat, a pus capul în pământ”

„Nistor a trimis echipa la această loterie a penalty-urilor. Nu ştiu de ce Neluţu Sabău l-a desemnat executant pe acest copil, pe Ilie. De abia intrase în joc.

S-a văzut clar că nu are experienţă pentru un asemenea nivel. Nici nu s-a uitat, a pus capul în pământ. Execuţia a spus tot despre această lipsă de experienţă. Eu l-aş fi desemnat pe Vali Gheorghe să execute”, a comentat Moldovan, la Orange Sport.

Ioan Ovidiu Sabău îl critică pe Valentin Gheorghe

Însă Sabău l-a criticat dur tocmai pe Valentin Gheorghe! În opinia sa, mijlocașul a fost principalul vinovat pentru ratarea calificării în Conference League. Acesta a ratat o ocazie imensă în minutul 87, pentru ca apoi, în prelungiri (120), să comită acel henț în careu care a dus la penalty-ul din care Lyes Houri a deschis scorul.

„Puteam să încheiem meciul în minutul 87 la ocazia aia 1 la 1 cu portarul. Dai scăriță... tratezi faza atât de superficial. Nu trebuia să ia acea decizie. Se termina jocul, era gata, eram calificați! Apoi, a fost acea fază la care nu ai voie efectiv să ridici brațul la un șut banal. Nu înțelegi momentul, se termină, ai pierdut o calificare!

Ne-am dus în prelungiri, am reușit și să egalăm și au venit penalty-urile. Nu am reușit să ne calificăm. E trist, dar asta e meseria. Dezamăgirea e mare, toți suntem foarte afectați”, a comentat Sabău.

VIDEO. Ovidiu Bic, fostul mijlocaș de la CSU Craiova, declarații după ce U Cluj a pierdut în fața oltenilor calificarea în Conference League: „N-avem ce să-i reproșăm lui Nistor, a marcat o grămadă de goluri pentru noi”

Citește și:

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nationala
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Cine anticipa așa ceva în grupa României? Clasament uluitor după șocul Belgia - Slovacia 0-1
Euro 2024
Cine anticipa așa ceva în grupa României? Clasament uluitor după șocul Belgia - Slovacia 0-1
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Nationala
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (7)
traian_v
traian_v  •  28 Mai 2024, 13:47

Am fost foarte aproape sa accept ca Sabau a ales bine executantii de penalty-uri, macar de data asta. Pana a ratat Nistor, acolo s-a terminat. M-am intrebat "cine e Ilie"? Putea sa lase pe careva cu nervii mai tari. Asta e acum. Sper sa plece Sabau cu jumatate de echipa cu tot. Si cu "conducerea: - sa dispara din peisaj.

username_2
username_2  •  27 Mai 2024, 10:54

pînă la urmă a fost pus la zid sau a fost doar arătat cu degetul?...limbaj violent ici șa pe cel mai deontolog site din galaxie, da numa voi aveți voie, că mie sigur îmi dați cartonaș galben dacă zic că vă pun la zid pt limbajul incalificabil

CostiCorabu
CostiCorabu  •  27 Mai 2024, 10:35
Postat de Clujean pe 27 Mai 2024, 08:02

Jucatorii craioveni au asteptat 120 de minute si la penalty-uri victoria ca si cum ar fi stiut scorul .Multi jucatori au Clujeni au fost cu sufletul alaturi de Craiova , nu au vrut sa scrie istoria pentru U Cluj ! La Corvinul credeti ca le-a pasat cand le dadeau 4 boabe CFR-ului, ca are buget de 10 ori mai mare ca ei si ca au datorii de 40 de milioane de euro , sau ca MUTU inca le este dator celor de la JUVE sau Chelsea pe unde o avea propriri ??? Meciul s-a pierdut cand a iesit Oancea - jucatorul cu nr 26 , in ziua 26 si Bogdan Mitrea injura in direct craiovenii ca i-au dat salariu(si o paine ) cu un an in urma ! Viata e facuta din detalii......

Da, ati jucat mai bine decat noi. Presiunea a fost foarte mare pe jucatorii craioveni si s-a vazut foarte bine. Daca ati fi castigat, nu era un rezultat mincinos. Chiar discutam cu cineva inaite de meci si anticipam ca Mitrita nu o sa fie la nivel maxim(neconvocare la nationala nu avea cum sa nu lase urme). Am intrat sa va felicit pentru obiectivitatea pe care ati aratat-o, atunci cand ati amintit de gestul urat facut de Mitrea. Sa auzim de bine !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează