FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Propunere în direct pentru Gigi Becali: „E printre cei mai compleți din campionat”

Juan Bauza, în meciul FCU Craiova - Dinamo 1-1
Juan Bauza, în meciul FCU Craiova - Dinamo 1-1

Articol de , - Publicat luni, 22 aprilie 2024 14:21 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 14:21

Iosif Rotariu crede că William Baeten, mijlocașul celor de la FCU Craiova, nu este de nivelul liderului FCSB, dar îi propune lui Gigi Becali un alt nume de la olteni: Juan Bauza.

Gigi Becali a declarat că nu este interesat de serviciile lui Bauza, 27 de ani, mijlocaș ofensiv. Motivul? Patronul FCSB spune că argentinianul nu este implicat suficient în joc: „Cu Bauza nu am ce să fac. E bun, dar nu am ce face cu el. El nu face faza defensivă. Dă el o pasă ca Maradona și gata. La mine trebuie să alerge!”.

Directorul GSP, după scandalul de arbitraj de la FCSB - Rapid: „Fraților, nu e nimic evident acolo!”
GSP LIVE
Directorul GSP, după scandalul de arbitraj de la FCSB - Rapid: „Fraților, nu e nimic evident acolo!”

În schimb, Becali îl apreciază pe William Baeten, 27 de ani, extremă dreapta: „Aleargă! Nu este extraordinar, superjucător, dar aleargă. Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el”.

VIDEO. Iosif Rotariu nu crede că Baeten este suficient de bun pentru FCSB: „Bauza ar face față”

Baeten nu este o soluție pentru FCSB. Nu ar întări echipa. De la FCU Craiova aș vedea un singur jucător care ar întări FCSB: Bauza. El e singurul de la FCU Craiova care ar aduce un plus pentru roș-albaștri.

Bauza ar face față la FCSB și pe alte poziții, nu doar în centru. Are calități fizice foarte bune: tehnică, viteză. Ar face față și în poziția de inter, și în partea stângă. E un jucător destul de complet, printre cei mai compleți din Superliga”, a spus Iosif Rotariu, la GSP Live.

  • În acest sezon, William Baeten (cotat la 650.000 de euro pe Transfermarkt) are 31 de apariții în toate competițiile oficiale. A reușit 4 goluri și 3 pase decisive.
  • Pe parcursul acestei stagiuni, Juan Bauza (estimat la un milion de euro pe Transfermarkt) a reușit 8 goluri și 6 pase decisive în 23 de meciuri oficiale.
Propunere în direct pentru Gigi Becali: „E printre cei mai compleți din campionat”
William Baeten

Eu trebuie să iau 6-7 jucători. Avem o luptă. Nu jucăm (n.r. - în cupele europene) cu nişte ţări mai bogate decât noi. Noi suntem mai mari ca ţară, noi putem trece de ei. Şi din Turcia am scos, pe Galatasaray. Luăm vreo 4 jucători din campionat de la noi şi restul să-i aleagă MM și antrenorii

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Iosif Rotariu din 22 aprilie

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre FCSB:

Cine o mai poate opri pe FCSB în lupta la titlu » Teama lui Gigi Becali: „El mă poate face să pierd campionatul”
FCSB
Cine o mai poate opri pe FCSB în lupta la titlu » Teama lui Gigi Becali: „El mă poate face să pierd campionatul”
Titularul de la FCSB are oferta pe masă: „15.000 de euro salariu lunar”
FCSB
Titularul de la FCSB are oferta pe masă: „15.000 de euro salariu lunar”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
Alexon
Alexon  •  23 Aprilie 2024, 07:37

Deocamdata avem mare nevoie de atacanti. Sa se orienteze si spre alte campionate, cum au facut alte echipe cu succes. Aljosa Matko de la Celje (17 goluri), Armel Jakupovic (Maribor, 18 g.), M. Hyseni (KF Llapi, 20 g.), D. Hazrollaj (Malisheva, 22g, 10 asisturi) si mai sunt destule exemple de genul….

scalmer02
scalmer02  •  22 Aprilie 2024, 16:24
Postat de VanBasten2000 pe 22 Aprilie 2024, 14:37

Alexandru Barbu, speranta jurnalismului sportiv..."complet" nu are grad de comparatie.

Hmm, la ce studii academice are "jurnalistul" fii mulţumit că nu a scris "complect"!!!

theo_s
theo_s  •  22 Aprilie 2024, 16:15

D-le Rotariu, cu cea mai mare simpatie: complet nu are grade de comparatie, ceva nu poate fi mai mult sau mai putin complet, nici printre cei mai completi. Daca dl. Barbu si dl. Mone ar fi cunoscut lb. romana, ar fi reformulat, ca sa nu va expuna. Se poate spune ca ceva / cineva are multe calitati, ca e printre cei cu cele mai multe calitati, de pilda. Deducem, inca o data, ca, azi, ca sa faci jurnalism, ai nevoie de? Cunostinte avansate in domeniul limbii nationale/materne, sigur nu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează